Mitä eroa on hiusnaamion ja hoitoaineen välillä

  • katherined

Onko hiusnaamio sama kuin hoitoaine? Tämä on sisältö, josta saan eniten kyselyitä nettimiehiltä. Jos tehosteet ovat samat, kalvoa ja hoitoainetta ei tarvitse levittää. Siksi näiden kahden välillä ei ole vain eroa, vaan ero on erittäin suuri. Älä käytä sitä väärin, se ei ole vain tehoton , mutta myös tuhlaa aikaa.

Mitä eroa on hiusnaamion ja hoitoaineen välillä? Katsotaanpa ensin seuraavat kolme kohtaa, ja sitten selitän sinulle yksityiskohtaisesti hiusnaamion ja hoitoaineen roolin sekä oikean käytön.

1. Hiusnaamio on vaurioituneiden hiusten erikoishoitotuote, jonka tehtävänä on täyttää hiuksen sisäontelo ja täyttää hiusorvaskeden epätasaisuudet sekä hoitaa hiuksia sisältä ulospäin;

2. Hoitoaine on shampoon tukituote, joka voi vain lisätä sileyttä, eikä sillä ole hiuksia hoitavaa tehtävää;

3. Hiusnaamio voi parantaa hiusten vaurioitunutta tilaa, kun taas hiustenhoitoaine voi vain lisätä hiusten voitelevuutta, mikä on ero.

Näistä kolmesta kohdasta näkee, että vaurioituneille hiuksille hiusnaamion vaikutus on loistava, sillä se voi parantaa hiusten kuntoa, ja sillä on myös sileyttä ja kiiltoa lisäävä vaikutus. Hoitoaineet voivat vain lisätä hiusten sileyttä shampoopesun jälkeen, ei sen enempää.

Laajenna tietämystäsi:

Jotta kaikki ymmärtäisivät selkeämmin hiusnaamion ja hoitoaineen eron, selitän alla nämä kaksi tuotetta yksityiskohtaisesti. Lopuksi kerron hiusnaamion ja hoitoaineen oikean käyttötavan. Ymmärrät sen luettuasi. .

1. Hiusnaamion rooli:

Hiusnaamiolla on erittäin voimakas tunkeutumis- ja kapselointivaikutus.Ravintoaineet pääsevät hiusten aivokuoreen, täyttävät vamman muodostumia aukkoja, lukitsevat ravintoaineet hiuksiin ja korvaavat luonnolliset ravintoaineet ravitsemaan hiuksia. Samalla se kiedoi hiusten orvaskelle putoamisen syntyneet kuoppia tiukasti, lisää hiusten sileyttä ja kiiltoa sekä estää ravinteiden katoamista ja veden haihtumista.

Hiusnaamion molekyylirakenne on hyvin pieni ja sillä on vahva tunkeutumiskyky.Käytettäessä se tunkeutuu hiuskuoren sisäpuolelle hiuksen märän tilan laajenemisvoiman avulla ja täyttää kolot ja viat. vaurioituneena. Tarkoituksena on Lukittaa ravinteet hiuksiin pitkäksi aikaa.

Hiusnaamio sisältää myös makromolekyylistä keratiiniainetta, joka käärii käytön jälkeen kalvokerroksen hiusten pintaan, mikä voi tehdä hiuksista kiiltävämpiä ja sileämpiä sekä pidentää hiusnaamion vaikutusta.

Hiuksiin tulevat ravintoaineet kuitenkin häviävät hitaasti shampoopesun aikana, koska hiusnaamion ravintoaineet ovat keinotekoisia aineita, vaikka ne voivat korvata hiusten ravintoaineet, mutta pysyvyys on huono, ja jokainen shampoo kantaa. pois, ja kun ravinteet ovat kadonneet, hiukset palaavat kuivaan tilaan, joka oli ennen hoitoa.

Siksi hiusnaamio tulee tehdä vähintään kerran viikossa, jotta varmistetaan, että hiusten ravintoaineet kertyvät kyllästyneeksi, hiukset paranevat ja kimmoisuus ja sitkeys palautuvat.

2. Ihonhoitoaineiden rooli:

Hoitoaine on shampoon lisätuote. Pääainesosa on kationinen pinta-aktiivinen aine, joka voi neutraloida shampoon jäännösanionisen pinta-aktiivisen aineen ja voi myös kääriä kalvokerroksen hiuksiin lisäämään sileyttä.

Hoitoaineen molekyylirakenne on suhteellisen suuri, eikä se pääse hiusten sisäpuolelle, vaan se voidaan vain kerääntyä ja kääriä hiuksen orvasketeen, joten hoitoaineen toiminta rajoittuu voiteluun, eikä sillä ole hiusten vaikutusta. huolenpitoa varsinaisessa merkityksessä.

Älä siis odota hoitoaineiden parantavan vaurioituneita hiuksiasi. Hiusvauriot ovat peruuttamattomia. Voit käyttää hiusnaamion ravintoaineita vain tilapäisesti korjaamaan hiuksia. Hoitoaineet eivät voi parantaa hiusten laatua eivätkä korjata hiuksia, mutta shampoopesun aikana ne estävät hiuksia sotkeutumasta ja sotkeutumasta sekä tekevät hiuksista sileät.

3. Hiusnaamion ja ihonhoitoesanssin oikea käyttö:

Nyt kun tiedät hiusnaamion ja hoitoaineen toiminnot, esittelen sinulle kuinka näitä kahta tuotetta käytetään.

Kuinka käyttää hiusnaamiota

Pyyhi shampoopesun jälkeen pyyhkeellä niin paljon, ettei se tippu, ota sopiva määrä hiusnaamiota, levitä hiusten kärjestä vähitellen ylöspäin, eikä sitä tarvitse levittää terveisiin osiin.

Tasaisen levittämisen jälkeen hiero hiuspalaa varovasti kämmenelläsi, jotta hiukset imevät hiusnaamion ravintoaineet. 3-5 minuutin hieronnan jälkeen kääri hiukset suihkumyssyllä ja lämmitä sähkölämmittimellä. kalvolla tai muulla lämmityslaitteella 30 minuuttia.

Lämmityksen jälkeen avaa suihkumyssy ja anna hiusten jäähtyä luonnolliseen lämpötilaansa ja huuhtele hiusnaamio pois lämpimällä vedellä. Älä käytä huuhtelun aikana shampoota, saati hoitoaineesta. Koska itse hiusnaamiolla on voimakas kosteuttava vaikutus, shampoon käyttö vaikuttaa vaikutukseen, ja hoitoaineen käyttö on myös tarpeetonta.

Föönaa hiukset shampoopesun jälkeen hiustenkuivaajalla.Föönaus on prosessi, joka auttaa hiusnaamiota kietomaan hiusten pinnan, joten se on kuivattava. Jos et föönaa, vaikutus heikkenee huomattavasti.

Kuinka käyttää hoitoainetta

Kuiville, pörröisille ja vakavasti vaurioituneille hiuksille kostuta hiukset ennen shampoopesua ja käytä hoitoainetta. Levitä hoitoainetta vaurioituneille alueille, hiero ja vedä sormet hiusten läpi tai kampaa hiuksia leveähampaisella kammalla ja anna vaikuttaa 5 minuuttia.

Kun peset shampoopesun, pese ensin hoitoaine hiuksiin, sitten noudata normaalia shampooprosessia, pese hiukset ja lopuksi levitä hieman hoitoainetta hiusten latvoihin, hiero sitä hetken, muista käyttää hoitoainetta Pese puhtaaksi ja se voitelee.

Kun peset shampoolla normaaleille hiuksille, pese hiukset ensin shampoolla ja sitten voitelemiseen hoitoaineella, jotta pestyt hiukset ovat sileämpiä ja kiiltävämpiä.Read more at:purple prom dress uk | gold prom dresses uk

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus