Uutinen - Suomessa on halvat puhelinliittymät - Ei kuitenkaan Euroopan halvimmat

  • Maisa45

Tänään uutisvirtaa selailessa yllätyin positiivisesti. Olen kuullut, että Suomessa on Euroopan nopeimpiin kuuluvat nettiliittymät, mutta yllätyin suuresti kun kävin läpi Euroopan komission raportin puhelinliittymien hinnoista.

Puhelimen käyttö on melko edullista Suomessa, mutta ei kuitenkaan halvinta vertailtuna muihin maihin. Voimme kuitenkin olla tyytyväisiä, sillä hinnoittelu halvimmasta päästä ja useissa maissa puhelimen käyttö tulee huomattavasti kalliimmaksi.

Puhelin ja puhelinliittymä on lähes jokaisella meistä käytössä ja käytännössä hinnat on aika pitkälti vakiot oman maan sisällä. Raportista sai hyvän käsityksen siitä, kuinka paljon eroja Euroopan sisällä on liittymien hinnoissa.

Hetki sitten tehty tutkimus on kattava tietopaketti heille, jotka ovat kiinnostuneita matkapuhelin käyttökustannuksista eri maissa ja laajakaistatarjousten hinnoista kuluttajille.

Mukana olivat maan suurimmat matkapuhelinoperaattorit. Raportista selviää, että mobiililaajakaistojen hinnat jatkavat laskuaan.

Lisätietoa tutkimuksesta: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/mobile-broadband-prices-europe-2019

Puhelinliittymien hinnoittelu Euroopassa
Puhelinliittymien hinnoittelu Euroopassa

Lähde:

Puhelinliittymä.com

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.