Äänikirjojen ihmeellinen maailma

  • AhosenReijo

Olen aina ollut innokas lukija. Rakastan kirjojen maailmaan uppoutumista ja unohtaa kaiken muun ympärilläni. Mutta kun löysin äänikirjat, huomasin rakastavani kirjojen kuuntelua vielä enemmän.

Ensimmäisen kerran kokeilin äänikirjoja matkustaessani junalla työmatkallani. Olin aluksi skeptinen, ajattelin että kuunteleminen ei olisi yhtä tyydyttävää kuin itse lukeminen. Mutta kun laitoin kuulokkeet korvilleni ja suljin silmäni, löysin itseni uppoutuneena tarinan maailmaan. Kuuntelin kirjaa koko matkan ajan ja olin yllättynyt siitä, kuinka nopeasti aika oli kulunut. Olin löytänyt uuden tavan nauttia kirjoista.

Sen jälkeen aloin kuunnella äänikirjoja aina kun vain siihen oli mahdollisuus. Matkoilla, kotona siivotessani, ruokaa laittaessani - aina kun kädet olivat vapaat mutta mielessäni halu kietoutua tarinaan. Rakastin kuinka äänikirjat auttoivat minua rentoutumaan ja samalla kehittämään mielikuvitustani.

Äänikirjat ovat olleet minulle loistava tapa nauttia kirjoista ja saada lisää aikaa lukea, vaikka olisin kiireinen. En voi kuvitella elämääni ilman niitä!

Ilmaiseksi saat sinäkin näitä kokeilla osoitteessa äänikirjoja.com.

Kirjoitettaessa soi Kari Tapio - Juna kulkee

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus