Kovanaama Kimbo Slice ei malta pysyä poissa vapaaottelukehästä

  • Tuomari

KYSYMYS: Mihin hävisi katutappelijana mainetta niittänyt Kimbo Slice vapaaotteluparketeilta?

VASTAUS: Itse asiassa Kimbo Slice yrittää uutta tulemista vapaaottelun terävimpään kärkeen ja hyvin tuntui paluu luistavan Bellator 138 -tapahtumassa, jossa partasuu sai vastaansa vapaaottelijalegenda Ken Shamrockin. Slice nousi uskomattomasta sillasta voittoon ja tyrmäsi illan päämatsissa vastustajansa.

Kimbo Slice on 41-vuotias miamilainen nyrkkisankari, joka nousi kuuluisuuteen internetissä julkaistujen katutappeluvideoiden ansiosta ja pääsi sittemmin ottelemaan oikeisiin vapaaottelutapahtumiin. Pystyasennossa lähes pysäyttämätön partasuu oli huono mattopainissa ja vaihtoi vapaapainin nyrkkeilyyn, oteltuaan kuusi matsia ja voitettuaan niistä neljä. Viimeisin ottelu päätyi tappioon Matt Mitrionelle vuonna 2010 ja juuri matossa Mitrione piti pilkkanaan Slicea, pakottaen kovanaaman keskeyttämään.

Nyrkkeilyn puolella Slicen jälki on ollut vakuttavaa. Seitsemän ottelua ja yhtä monta voittoa, joista kuusi on päättynyt tyrmäysvoittoon. Entisen katutappelijan tyyli käy loistavasti nyrkkeilykehään. Kovaa lyövä raskassarjalainen on pelote vastustajalle hyökkäävällä tyylillä, tosin vastustajat eivät ole olleet vielä kovimmasta päästä. Vaikka Slice treenaa lujaa ja haluaa kehittyä taistelijana, asiantuntijat eivät usko romuluisen kaverin jaksavan koskaan otella 12 eräistä ottelua.

Missä Kimbo Slice otteleekin ja millä tyylillä tahansa, ovat hänen matsinsa aina loppuunmyytyjä. Värikäs persoona kiinnostaa ihmisiä ja mörssärin taisteleva tyyli luo otteluihin erikoislaatuisen latauksen.

19. kesäkuuta Kimbo Slicen tehdessä paluuta vapaaottelukehään Shamrock yritti viedä Sliceä koko avauserän mattoon ja onnistuikin siinä muutamaan otteeseen ja oli lähellä viedä matsin kuristusotteella, mutta partaveikko aina nousi ja lopulta tyrmäsi konkarin ensimmäisen erän loppupuolella. Vaikka ottelu oli tapahtumarikas ja värikäs, todellisuudessa 51-vuotiaan Shamrockin ura on jo pahasti laskusuunnassa ja lopputulos antoi kuvan kuin veteraani olisi ollut hakemassa viimeisiä palkkiorahoja ottelusta. Vapaaotteluasiantuntijatkin sanovat Slicen toisen tulemisen jäävän lyhyeksi, yksinkertaisesti pelkällä pystypainilla ei vapaapainiotteluita voiteta.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar

3 kommenttia

Yli15vmma_takana

2.7.2015 00:41

Täähän slice on jo pitkään ollut mmassa aika iso vitsi.. Sovittuja matseja, polvet niin huonossa kunnossa ettei tosta jätkästä ole voittajaksi kuin sovittujen matsien sankariksi. Nyrkkeilyssä pelkkiä tölkkejä vastaan voitot niin kuin mmassa. Aikoinaan oli auttamassa mmassa elitexc organisaation kaatumista ku hävisi yllättäen sovitun matsin. Ei taida tuomari olla ihan perillä tästä maailmasta..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Joopa joo

2.7.2015 13:51

Maksettu matsi, ei tost kuristuksesta vaan pääse irti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Luta Livre

21.7.2015 18:32

"vapaapainiotteluita"?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi