Testissä: elektrolymfahoito (osa 2)

  • Cityn toimitus

Elektrolymfahoito poistaa kuona-aineita ja kiinteyttää kroppaa. Hoidossa suositellaan käytävän viiden tai kymmenen kerran sarjoissa, jolloin hoito tehdään parin-kolmen päivän välein.

Ennen ensimmäistä hoitoa hoidettavalta mitataan kehon ympärysmitat paikoista, johon hoito kohdennetaan. Suurimmalla osalla naisista hoito keskitetään keskivartalon, pepun ja reisien alueelle, mutta sillä voi kiinteyttää myös käsivarsia tai jopa kasvoja.

Hoidossa ollaan alusvaatteilla, sillä elektrodit lätkäistään paljaalle iholle. Ne kiinnitetään paikalleen kostean geelin ja tarranauhojen avulla, ja kun oikeat paikat on löydetty, saa hoidettava maata hoitopöydällä peiton alla ja rentoutua parhaansa mukaan.

Jos olet täysin pihalla, lue edellinen postaus elektrolymfasta täältä.

Hoito alkaa viiden minuutin lämmittelyllä, jota hoitaja kutsuu akupunktioksi. Tuntemusta voisi verrata siihen, että joku puhaltelisi terävästi ja voimakkaasti ihoa lähietäisyydeltä.

Viiden minuutin kuluttua alkaa varsinainen hoito.

Elektrodien rytyytys tuntuu todella erikoiselta. On kuin joku hakkaisi ihoa sisältäpäin tatuointikoneella, jossa on neulan sijaan tylppä kumi. Voimakkuutta saa itse säätää kovemmalle, ja vaikka sen tekee itse (hoitajan opastuksella), uutta voimakkuutta säikähtää joka kerta hiukan.

Tunne on erikoinen ja kiinnostava, muttei lainkaan kivulias. Hoidon aikana ollaan huoneessa yksin, mutta hoitaja käy välillä kysymässä, voisiko namiskoita vääntää kaakompaan. Posket punehtuvat, keho lämpiää ja selkään muodostuu pieni hiki. Mitä kovemmalle nappuloita kääntää, sitä näkyvämmin keho jännittyy vaiheittain peiton alla. Kroppa näyttää saavan pieniä kohtauksia, mutta mikään ei tunnu pahalta.

40 minuutin rytyytyksen jälkeen alkaa viiden minuutin akupunktio-loppurentoutus. Se, mikä alussa tuntui oudolta ja ihmeelliseltä, tuntuu lopussa rentouttavalta ja miellyttävältä. Sängyssä maataan yhteensä 50 minuuttia, ja hoito vastaa voimakkuuksista riippuen kevyttä tai rajumpaa kuntosalitreeniä.

Hoidon jälkeen voi olla erikoisia tuntemuksia, kuten väsymystä tai huimausta, ja on tärkeää juoda tavallista runsaammin vettä. Saattaa olla, että vessassa tekee mieli ravata useammin kuin yleensä.

Oma olo on hoidon jälkeen melko normaali, mutta illalla väsyttää huomattavasti tavallista aikaisemmin. Kuinka kävi seuraavilla kerroilla? Lue pian lisää!

Juttusarjassa testataan elektrolymfahoitoa helsinkiläisessä Royal Wellness Spassa. Hoitola on ainoa elektrolymfaa tarjoava paikka Helsingissä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus