6 uutuusvimpainta, joita et edes tiennyt haluavasi

Joko et tiedä tarvitsevasi näitä tai et vain tarvitse näitä.

Kaipaatko luksusta elämääsi? Näillä uutuusvehkeillä arjesta voi tulla huomattavasti parempi. Suurin osa näistä laitteista oli näyttävästi esillä tammikuun alussa Las Vegasissa järjestetyssä CES-teknologiakonferenssissa. Lähitulevaisuus on tulevaisuutta!

1. Nintendo Switch - pelikonsoli

Nintendon uutuuskonsoli on yllättänyt tekijänsä suosiollaan ja nyt siitä otetaan lisäpainosta. Switchin idea on koukuttaa meidät lopullisesti pelien maailmaan niin, ettei edes kotoa lähteminen lopeta pelaamistasi. Se on tv:n ison ruudun kautta toimiva konsoli, jonka voit napata lähtiessä mukaasi ja pelata sitä kannettavalta näytöltä, johon peliohjaimet kiinnitetään. Voit pelata aina, kuin zombie.

2. HTC Vive - virtuaalilasit

2017 saattaa hyvinkin olla se vuosi, kun virtuaalilaseille tuotettu sisältö muuttuu niin kiinnostavaksi ja saavutettavaksi, että ihmiset alkavat hankkia välineitä itselleen. Tällä hetkellä parhaan kokemuksen tarjoaa HTC Vive, joka tarjoaa suuren liikkumisalueen ja mukana tulevat liikeohjaimet, joiden kanssa voit käyttää käsiäsi virtuaalimaailmassa. Osta, niin sinun tarvitsee yhä harvemmin kohdata reality.

3. PowerVision PowerRay - vedenalainen drone

Kukapa ei haluaisi kuvata 4K-videota 30 metrin syvyydessä? Siihen hätään auttaa PowerRay-drone, joka streamaa sukeltaessaan kuvaa käyttäjän puhelimeen. Sen sininen valo houkuttelee kaloja luokseen ja sen kaikuluotain havaitsee kalat 40 metrin syvyydestä. Kokemuksen voi kruunata myöhemmin tarjolle tulevalla virtuaalilasikokemukseen, jossa vedenalainen kamera reagoi pään liikkeisiin. Hyppää ihmeessä syvään päähän!

4. Sleep Number 360 – älykäs sänky

Sleep Numberin pedissä eivät jalat käy kylmäksi. Sänky tunnistaa jalkojen lämpötilan ja tarjoaa niille tarpeen mukaan lämpöä. Se kuulee kuorsauksesi ja nostaa päätäsi vähentääkseen sitä. Kauniita unia.

5. Lego Boost – robottilegot

Lelujen kuningas Lego haluaa päivittää tuotteensa tälle vuosituhannelle. Loppuvuodesta Lego julkaisee Boost-robottisarjansa, jonka avulla palikoiden ystävät vauvasta vaariin voivat alkaa muuntamaan rakennelmiaan liikkuviksi ja erilaisia toimintoja sisäänkätkeviksi roboteiksi. Robotteja voi ohjata sovelluksen avulla. Eloa niihin tuodaan myös äänikomennoilla. Näillä rakennellessa lapsi pääsee/joutuu opettelemaan samalla myös koodauksen perusteita. Lapsiperheissä on täydellinen tekosyy hankkia näitä, mutta millä verukkeella lapsettomat näitä hankkii?

6. Emotech Olly – kotirobotti

Kohta kotisi on täynnä teknologiaa, jääkaappisi pitää huolen ruokatilauksistasi, suihku lämmittää itsensä ennalta ja viihdejärjestelmä tietää paremmin kuin sinä itse, mitä haluat kuluttaa seuraavaksi. Kun koti muuttuu robotiksi, tarvitaan siihen jonkinlainen käyttöliittymä. Tässä vaiheessa kuvioon astuu Olly tai jokin muu leppoisan tai futuristisen nimen omaava kotirobotti. Emotechin Ollyn kanssa voi jutella, se voi hakea sinulle tietoa ja voit kontrolloida verkkolaitteitasi sen kautta. Olly kuuntelee tarkasti ja sitä kautta pyrkii syväoppimaan tapasi, ettei sinun tarvitsisi itse edes ajatella. Mihin tarvitsee muita ihmisiä, Olly tuntee sinut parhaiten!Yhteistyössä: Lainalaskuri vertailee lainat puolestasi. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi