Ansku tanssii taas

Tanssinopettaja Ansku Bergströmin vinkit parketille ja saleille.

ANSKU Bergströmistä tuli jumppajulkkis Tanssii tähtien kanssa -sarjassa. Hänen kynkässään oli Antti Tuisku.
ANSKU Bergströmistä tuli jumppajulkkis Tanssii tähtien kanssa -sarjassa. Hänen kynkässään oli Antti Tuisku.

Tanssi

”Tanssi on minulle huumetta. Ilman sitä en voisi elää. Elämäni pyörii aina jollain tavalla tanssin ja musiikin ympärillä.  Minulla on laaja musiikkimaku. Latinomusiikki-kokoelmalevyt ovat hyviä.”

Kuntosali

”Tykkään käydä puntilla. Se on varsinkin naistanssijoiden keskuudessa harvinaista. Kuntosalilla käyminen on hyvää extraa treeneihin. Pysyn salilla koko ajan liikkeessä. En pysähdy esimerkiksi lukemaan lehteä. Tanssijan kannattaa tehdä koko kropan lihaskuntoa kasvattavia kuntopiiriharjoitteita. Salilla  kuuntelen heviä, raskasta rokkia tai trancea.”

Motivaatio

”Joskus se saattaa olla hetken hakusessa, mutta ihanat oppilaat auttavat jaksamaan. Katselen Youtubesta tanssipätkiä uusimmista kisoista ja tutuilta tanssijoilta. Venäläinen Anna Melnikova on suosikkini. Tanssipätkistä saan paljon motivaatiota omaan treeniin. Toisten tunneilla käyminen inspiroi.”

Ruoka

”Aktiivisen ja työkseen liikkuvan ihmisen ruokavalion on oltava mahdollisimman monipuolinen. Syön yleensä kaksi lämmintä ateriaa päivässä, aamupalan ja iltapalan sekä muutaman välipalan pitkin päivää. Lisäravinteet tukevat monipuolista ruokavaliotani. Palautusjuoman tärkeyttä ei voi koskaan korostaa liikaa. Se on ravintoa, joka on pilkottu nopeasti imeytyvään muotoon.  Lempijuomani on Leaderin kolanmakuinen palautusjuoma. Myös kaakaonmakuinen proteiinijuoma toimii. Palautusjuoma pitää saada puolessa tunnissa treenin jälkeen. Kotiruoka on harvoin odottamassa niin nopeasti.”

Paino

”Kun urheilee päivittäin, on tärkeää pitää riittävästä ravinnosta huolta. Arvostan terveen näköisiä urheilijoita. Esteettisissä lajeissa tyttöjen painonhallinta korostuu joskus väärällä tavalla. En tarkkaile painoani.”

Vaatetus

”Urheiluvaatteita pitää olla paljon. Suosin Niken treenikamoja. Kenkien pitää olla hyvin vaimennettu, jos tunnit ovat fyysisiä ja sisältävät paljon pomppuja. Nike Free XT Everyday Fit+-kengät toimivat jumpatessa ja liukuvat sopivasti tanssittaessa. Tanssitunnille tykkään pukeutua enemmän. Pukeutumiseen panostaminen nostaa tunnelmaa. Jos asiakkaalla on lattarihuivi tunnilla, tulee heti ensimmäisenä mieleen, että wau!”


Ansku Bergström ohjaa lattaritunteja Let’s Go Latin -tapahtumassa 16.4. Kampin Esport Fitness Helsingissä, Salomonkatu 1


File: Anna-Liisa B.

  • Ikä: 25
  • Pituus: 161,5 cm
  • Paino: 54 kg
  • Asuinpaikka: Espoo
  • Ruoka: Lihapullat ja pottumuusi
  • Kengät: International Danceshoes ja Nike

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi