Apple Pay saapui Suomeen Nordean asiakkaille

Palvelu on turvallinen ja nopea tapa tehdä maksuja älypuhelimella.

  • Nordea

Nordea tuo tänään 24. lokakuuta Apple Pay -palvelun asiakkaidensa käyttöön Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Apple Paytä voi käyttää maksamiseen maksupäätteissä, joissa on lähimaksamisesta tai Apple Paystä kertova symboli. Sitä voi käyttää myös useissa sovelluksissa sekä verkkokaupoissa.

"Nyt kun Apple Pay täydentää jo ennestään laajaa mobiilimaksamisen palveluvalikoimaamme, voimme tarjota myös iPhonea ja Apple Watchia käyttäville asiakkaillemme helpon ja turvallisen maailmanlaajuisen palvelun, joka helpottaa arkea", Personal Bankingin johtaja Topi Manner sanoo.

Turvallisuus ja yksityisyys ovat Apple Payn ydinominaisuuksia. Varsinaisen debit- tai luottokortin numeroa ei tallenneta laitteeseen eikä Applen palvelimille. Korttinumeron sijasta laitteen Secure Element -siruun lisätään laitekohtainen laitteen tilinumero, joka salataan. Jokainen maksutapahtuma varmennetaan kertakäyttöisellä dynaamisella turvakoodilla.

Apple Paytä voi käyttää iPhone SE-, iPhone 6- ja niitä uudemmilla iPhone-malleilla sekä Apple Watch -älykellolla. Tähän mennessä ainakin Wolt, Hesburger ja Easy Park ovat ilmoittaneet ottavansa palvelun käyttöönsä.

1 kommentti

Danskea odotellessa

24.10.2017 14:22

Ilmeisesti toimii kaikissa paikoissa missä on lähimaksu ominaisuus ja on nordean tai st1:n kortti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi