City etsii oluenmaistajia: Voita lahjakortti maistelemalla olutta!

Oletko sinä uusi olutraatilaisemme?

Yhteistyössä HOK-Elannon oluthuoneet.

KUULUTUS! Etsimme oluenmaisteluvideoita varten kolmea erilaista oluenystävää: asiantuntijaa, perus-lager-tyyppiä ja oluenvihaajaa.

Hakijoilta pyydetään lyhyttä videota, jossa he maistavat ja kuvailevat maistamaansa olutta. Tyyli on vapaa ja mielipidettä ei rajoiteta millään tavalla. Emme halua mukaan ainoastaan oluenharrastajia ja hifistelijöitä, vaan toivomme hakemuksia myös oluenvihaajilta ja perinteisiltä suomalaisilta keskikaljan ystäviltä.

Ohje:
Lähetä meille lyhyt (15 sek – 1min) video, jossa maistat mitä tahansa olutta ja annat sille arvion, joka kuvaa samalla omaa suhdettasi olueen. Videot voit lähettää Cityn inboxiin Facebookissa, yksityisviestinä Cityn Instagramissa tai osoitteeseen panu@city.fi.

Valitsemme sopivimmat ja kutsumme heidät yhteiseen maistelusessioon, jonka aikana kuvaamme lyhyitä videoita suomalaisia panimoita HOK-Elannon oluthuoneissa esittelevää Finnish Craft Beer Revolution -kampanjaa varten. Mukaan valitut palkitaan 100 euron lahjakortilla. Kuvaus järjestetään myöhemmin sovittavaan aikaan syyskuun aikana.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi