Dopingin viihdekäyttäjät

Piikki terveyspoliisin lihassa.

Tämä artikkelissa haastateltu dopingin viihdekäyttäjä haluaa olla lihaksikas, muttei hormonihirviö.
Tämä artikkelissa haastateltu dopingin viihdekäyttäjä haluaa olla lihaksikas, muttei hormonihirviö.

Luulitko, että dopingia käyttävät kilpabodarit ja hiihtomaajoukkue? Ei suinkaan. Tyypillinen dropittaja on koulutettu, 26-vuotias kaupunkilaismies, joka haluaa näyttää hyvältä. Hän elää parisuhteessa, liikkuu monipuolisesti, syö terveellisesti ja nukkuu riittävästi. Hän elää mallikelpoista elämää, mitä nyt piikittää itseensä laittomia aineita. Juuri hänet Stefan Wallin haluaa pelastaa.

Olli, Miki ja Teemu tietävät, ettei isoksi ja vahvaksi kasveta kaurapuurolla. He harrastavat urheilua, mutteivät kilpaile. He haluavat näyttää hyvältä.

Olli, 26, käyttää dopingia näyttääkseen paremmalta vähällä vaivalla:

"Teen tätä ulkonäön takia. Harrastamassani taistelulajissa roinaamisesta on hyvin vähän, jos lainkaan hyötyä. Hyvännäköisenä saa pesää."

Teemu, 34, käytti dopingia näyttääkseen paremmalta ja huomasi, että kasvamisen myötä tutustui uusiin ihmisiin:

"Salilla on tiivis yhteisö ja tarkka sosiaalinen nokkimisjärjestys. Korkeimmalla ovat isoimmat kaverit. Kun kasvaa tarpeeksi isoksi, pääsee piireihin."

Miki, 23, käyttää dopingia näyttääkseen paremmalta ja pysyäkseen irti huumeista:

"Kun olen kuurilla, elämäntavat tervehtyvät, syön hyvin ja treenaan. Doping tuo säännöllisyyttä elämään, ja nopeat tulokset. Muu sekoilu vähenee. Jos dropitan, en vedä suonensisäisiä huumeita."

Urheiluministeriön uusi lempilapsi

Kansanterveyslaitoksen tutkimuksen mukaan yli prosentti suomalaisista nuorista aikuisista on käyttänyt dopingia. Lähes kaikki käyttäjät ovat miehiä ja suurin osa heistä dopingin viihdekäyttäjiä. EU:n alueella suoritetussa tutkimuksessa todettiin, että 2,6 prosenttia urheilun harrastajista oli kokeillut dopingia.

Kulttuuri- ja urheiluministeriö alkoi heti Stefan Wallinin ministerikauden alussa keväällä 2007 laatia ohjelmaa, jonka tarkoitus on kartoittaa ja karsia dopingin viihdekäyttöä.

"Suomessa ei tällä hetkellä tehdä systemaattista työtä dopingin käytön ennaltaehkäisemiseksi muiden kuin kilpaurheilijoiden parissa. Antidopingtoimikunta keskittyy kilpaurheiluun, mutta suurin osa käyttäjistä ei harrasta urheilua ainakaan kilpailutasolla", toteaa tutkija Mikko Salasuo, jolta Opetusministeriö on tilannut tutkimuksen dopingin viihdekäytöstä.

"Maailma medikalisoituu. On ok tavoitella hyvää ulkonäköä lääkkeiden avulla. Kemiallinen kehon manipulointi nähdään kätevänä tapana fysiikan ja ulkonäön muokkaukseen."

Ollin droppivuodet

Olli esittelee pyynnöstä hauistaan ja sixpackiaan. Komeita ovat. Noiden eteen täytyy varmaan treenata rutkasti?

"No ei. Käyn kuntosalilla kerran, korkeintaan kaksi viikossa ja katson mitä syön. Lihakset ovat enimmäkseen purkista peräisin."

Olli alkoi käydä reiveissä viitisen vuotta sitten. Tanssilattialla hänen huomionsa kiinnittyi muutaman kanssatanssijan muskeleihin.

"Halusin samanlaiset. Olin käynyt salilla vähän ihmettelemässä, mutta aloin treenata tosissani. Treenasin vain yläkroppaa, jalat olivat itsepuolustuslajin jäljiltä hyvässä kuosissa. Muskelitorniksi en halunnut."

Puolen vuoden kuluttua salilla ramppaaminen alkoi maistua puulta. Apu löytyi kolmen kuukauden Thaimaan-matkalta.

"Kehonrakentajakaveri pyysi tuomaan tuliaisiksi satsin thaikkuja. Kuulemma ne saa tullista läpi, kun työntää boksereihin. Lupasin, mutta en lopulta uskaltanut."

Samainen kaveri ohjeisti Ollia thaimaalaisten apteekkien antimiin. Suomessa laittomat steroidit olivat Thaimaassa käsikauppatavaraa.

"Anaboliset steroidit syötiin nappeina ja testosteroni piikitettiin lihakseen. Olin neulojen kanssa aivan paska. Aluksi tyrin ampullin avaamisen, sitten aineiden imemisen ruiskuun ja lopulta en uskaltanut pistää tarpeeksi syvälle pakaraan. Harjoitus teki kuitenkin mestarin. Kuurin lopuksi käytettiin istukkahormoneja ja antiestrogeeneja, jotteivät tissit alkaisi kasvaa."

Kuurin tulos oli Ollin mieleen. Hän palasi Suomeen kahdeksan kiloa lihaksikkaampana ja tunsi olonsa mahtavaksi.

"Parin kuukauden kuluttua tulokset alkoivat haihtua. Ei ihme, sillä en treenannut juuri lainkaan. Vitutti."

Olli aloitti uuden kuurin, tällä kertaa Suomesta hankituilla roinilla. Tulokset olivat huonommat kuin ensimmäisellä kerralla. Lääkkeet olivat tehottomampia, luultavasti väärennettyjä.

Ruokaöljyä ja kalkkitabletteja

Tehottomien katukauppalääkkeiden ongelma on tuttu myös Teemulle.

"Suomessa myytävästä roinasta yli puolet on paskaa. Joko purkissa on kalkkitabletteja ja ruokaöljyä tai sitten pitoisuudet ovat eri kuin luvataan."

Aineet saapuvat Suomeen pääasiassa idästä, joko Venäjältä tai kauempaa. Maahantuojat ovat ammattirikollisia joiden käsistä tavara leviää käyttäjäkunnalle. Toisinaan resepteillä apteekista ostetut alhaisen testosteroinitason korjaamislääkkeet, pantterit, päätyvät katukauppaan.

"Suomessa ei juuri voi valita, mitä käyttää. On otettava sitä, mitä on tarjolla."

Ollia harmittaa jatkuva ruiskujen osto.

"Asuin ennen pienellä paikkakunnalla, jossa oli vain yksi apteekki. Kävin säännöllisesti ostamassa neuloja ja ruiskuja. Tädit yrittivät tyrkyttää jotain narkkariesitettä."

Nykyään Helsingissä asuva Olli vaihtelee apteekkeja tai tilaa välineensä netistä.

Mistä dopingia voi Helsingissä ostaa?

"Jos haluat ostaa roinia, kannattaa ensin treenata samalla salilla, jotta naama tulee tutuksi, ja jossain vaiheessa kysyä salin isoimmalta kaverilta apua roinan hankintaan", Teemu neuvoo.

Miki on eri mieltä. Hän ostaa hormoninsa samalta diileriltä, jolta hankkii huumeensa.

"Ainakin kaupungin saleilla kyselijä nauretaan pukukopista ulos. Suomessa suurin kynnys aloittaa on siinä, ettei saa ostettua dopingia vaikka haluaisikin."

Horkkalihan houkutus

Miesten kertomat kasvutulokset tuntuvat huimilta. Miki aloitti treenaamisen 15-vuotiaana, 50-kiloisena rääpäleenä ja kasvatti itsestään dopingin avulla parhaimmillaan 120-kiloisen. Teemu aloitti voimailun 19-vuotiaana ja 53-kiloisena. Aineitta paino nousi 87 kiloon, dopingin avulla 117:ään.

"Työskentelin portsarina. Suuri osa pokeista roinaa. Mitä isompi ja rumempi, sitä uskottavampi. Pystyn osoittamaan roinaajat kadulta. Kasvot näyttävät nesteisiltä ja kropassa on finnejä, miehet ovat kovemman näköisiä, usein kaljuja."

Siltä Teemukin näytti vielä vuosi sitten, kunnes lopetti viimeisen kerran dopingin käytön.

"Yritin lopettaa monta kertaa. Vedin kuuria pari viikkoa, heitin roinat roskiin, aloitin taas. Roina aiheuttaa todella kovaa psyykkistä riippuvuutta. Jos on tottunut siihen, että peilistä katsoo iso ja hyvännäköinen mies, on lässähtäminen tiukka paikka."

Olli ei ole edes harkinnut lopettavansa. Hän käy noin kerran vuodessa Thaimaassa ja pärjäilee loput 2–5 kuuria vuodessa suomalaisella tarjonnalla.

"Ei tulisi mieleenkään olla taas naru. Testosteronia käytän luultavasti lopun elämääni."

Olli, Miki ja Teemu ovat yksimielisiä siitä, että lihaskimppu ei saa naista. Naiset karttavat hormonihirmuja.

"Kun olen pieni räkänarkkari, naisia kaatuu syliin. 120-kiloista vilkuillaan korkeintaan inhoten", toteaa Miki, jonka paino ja kunto vaihtelee huumeidenkäytön mukaan rajustikin.

"Panssarivaunun kokoinen köntys on naisten mielestä lähinnä kuvottava. Ne, jotka lihaskasoista kiinnostuvat, ovat yleensä itsekin vähintään aktiivisia kuntosaliharrastajia", kertoo Teemu. Olli myhäilee tyytyväisenä. Vientiä kuulemma riittää.

"Mutta vain, koska olen sopusuhtainen, en pumpattu möykky."

Älä syö humehia

Miki on dopingin käyttäjien keskuudessa vähemmistössä. Useimmat käyttäjät ovat aktiiviurheilijoita, joille ei juolahtaisi mieleenkään riskeerata saavutettuja tuloksia huumeidenkäytöllä. Olli käyttää toisinaan amfetamiinia.

"Jaksaa tanssia ja pysyy kireänä."

Huumeiden ja doping-aineiden viihdekäytöllä on yhteneväisyyksiä. Aineiden vaikutukseen ja käyttöön liittyvät tiedot hankitaan pääasiassa muilta käyttäjiltä ja netistä. Kanssakäyttäjien kokemukset painavat vaakakupissa enemmän kuin tutkittu tieto, jota pidetään propagandistisena ja vääränä. Riskeistä ollaan tietoisia, mutta ne jäävät taka-alalle ja hyötyjä korostetaan.

Kaikki kolme ovat sitä mieltä, että hormonien käytön sivuvaikutuksia liioitellaan.

"Pidempi käyttö tekee oikeasti hallaa verelle ja munuaisille. Sen sijaan esimerkiksi maksan vauriot ja kivesten pieneneminen jäävät kokemukseni mukaan harvoin pysyviksi. Kasvaneet rinnat voi leikkauttaa", toteaa Teemu.

Toki tarjolla on myös hengenvaarallista tavaraa, Teemu myöntää. Dinitrofenoli on myrkky, jota käytetään rasvanpolttoon.

"Olen nähnyt, kuinka sen avulla pudotetaan 40 kiloa puolessa vuodessa. Ja se on hidas tahti. Ainetta myydään kristallimaisina kiteinä ja se nostaa kehon lämpötilaa. Kuolemaan johtava yliannostus on todellinen vaara. Joskus aineen käyttäjiä pelastetaan upottamalla ne jäämurskaan."

Miki ei sanojensa mukaan ole saanut dopingista sivuvaikutuksia. Olli lopetti suun kautta nautittavat lääkkeet hetkeksi säästääkseen maksaansa, mutta aloitti ne uudelleen maksa-arvojen ja verenkuvan pysyttyä normaaleina.

"Typerin ennakkoluulo on se, että hormonien käyttäjät muuttuvat raivoapinoiksi, hakkaavat vaimonsa ja ampuvat naapurin koiran. Joskus lääkkeet kiristävät pinnaa, mutta kyllä se on luonteesta kiinni, vetääkö turpaan. Mies ei myöskään muutu tyhmäksi eikä impotentiksi. Kuurilla päin vastoin panettaa koko ajan", toteaa Olli.

Teemu katsoo Suomen Antidopingtoimikunnan valistustoiminnan olevan ajastaan jäljessä.

"ADT kertoo vain lääkkeiden negatiivisista puolista. He liioittelevat sivuvaikutuksia ja tietävät sen. Bodarien elämäntavat ovat niin terveelliset, että lääkkeiden maltilliset käyttäjät voivat paljon paremmin kuin alkoholilla ja transrasvoilla läträävät tupakoitsijat. Lääkkeiden käyttö on vähän kuin punaisia päin kävely: ei suositeltavaa ja joskus harvoin voi käydä huonosti."

Oikolukija

Suomen Antidopingtoimikunnan lääketieteellinen johtaja Timo Seppälä esiluki artikkelin.

“Artikkelissa puhutaan asiaa, mutta haastateltujen puheista välittyy liian positiivinen kuva doping-aineiden käytöstä. Haastatellut eivät tiedosta, että haitat ilmenevät vasta vuosien käytön tuloksena. Kansanterveyslaitoksella tutkittiin 1970- ja 80-luvun dopingin viihdekäyttäjiä ja todettiin, että heillä on viisinkertainen riski kuolla ennenaikaisesti, erityisesti sydän- ja verisuoniongelmiin. Tämä johtuu esimerkiksi siitä, että anabolisia steroideja käytettäessä lihakset kasvavat ja kuurin jälkeen taas pienenevät. Sydän on lihas, joten myös sen koko muuttuu. Sydämen koon muuttuessa lihaksen koostumus ei kuitenkaan pysy samana, vaan lihaksen tilalle muodostuu sidekudosta. Seurauksena ovat rytmihäiriöt, pahimmillaan kuolema. Käyttäjistä 13 prosenttia oli kuollut ennenaikaisesti, neli-viisikymppisinä, verrokkiryhmästä 2,5 prosenttia. Antidopingtoimikuntaa syytetään haittojen liioittelusta. Toimikunta ei ole lääketehdas, jonka tehtävä on mainostaa aineiden hyviä puolia. Hyviä puolia oikein käytettynä lääkkeillä tietenkin on, ovathan ne saaneet myyntiluvan monessa maassa.”

Suomi-doping-suomi

Anaboliset steroidit = miessukuhormonin eli testosteronin tapaan vaikuttavia hormonivalmisteita. Edistävät lihasten kasvua. Käytetään joidenkin sairauksien hoidossa, mutta käyttö on doping-aineena on yleisempää. Doping-käytössä hormonimäärät ovat enimmillään 10–100-kertaisia lääketieteelliseen käyttöön verrattuna.
Timo Seppälän kommentti: Suomessa anabolisia steroideilla on vajaa 10 000 viihdekäyttäjää. Tärkeimmät tieteellisesti todetut haitat ovat sydän- ja verisuonitaudit, kasvaimet erityisesti maksassa ja imukudoksissa, muut maksavauriot sekä hormonaaliset muutokset – miehille kasvavat rinnat ja naisille parta. Jos nainen käyttää hormoneja raskauden aikana, tyttölapsi on syntyessän todellinen karvamonsteri.

Clomit = klomifeeni. Lääke, jota käytetään kuurin jälkeen käynnistämään oma testosteronituotanto.
Kommentti: Lääkkeen avulla yritetään estää estrogeeniset vaikutukset. Kuurin jälkeen miehen estrogeenitasot saattavat olla suuremmat kuin terveellä 20-vuotiaalla naisella. tämä aiheuttaa muun muassa rintojen kasvua. Kehonrakennuskisoissa saa vähemmän pisteitä, jos rintojen alla on arpia – siitä tiedetään, että massaa on kasvatettu epärehellisin keinoin. Miesten rintoja leikataan julkisella puolella verovaroin.

Deca = nandroloni. Kauppanimiä muun muassa Deca-Durabolin, Retabolin. Mieto anabolinen injektoitava steroidi, joka näkyy testeissä pitkään.
Kommentti: Mietous on annoskysymys. Burana 400 on miedompi kuin Ibuxin 800, mutta jos otat kaksi Buranaa, teho ja vaikutus on sama. Aavistuksen vähemmän haitallinen, sillä pistäminen on maksalle vähemmän haitallita kuin suun kautta nauttiminen.

Efe, efu = efedriini. Käytetään harjoitustehon lisäämiseen ja rasvanpolttoon.
Kommentti: Aiheuttaa suurina annoksina rytmihäiriöitä, on todettu jopa kuolemia. Ei kuitenkaan niin vaarallinen kuin esimerkiksi amfetamiini.

Hösselit = HCG, human chorionic gonadotropin. Istukkahormoni, jota käytetään kuurin jälkeen palauttamaan oma testosteronitaso.
Kommentti: Käytetään muun muassa hedemällisyysongelmien hoitoon. Viihdekäyttäjät nauttivat todennäköisesti vääränkokoisia annoksia.

Insu = insuliini. Käytetään sen otaksuttujen anabolisten vaikutusten vuoksi. Vältetään vaarallisuutensa takia.
Kommentti: Insuliini tukee anabolisten steroidien ja kasvuhormonin vaikutusta. Liian matala verensokeri johtaa tajuttomuuteen ja kuolemaan. 10 vuotta sitten insuliinia sai ilman reseptiä. Sittemmin käyttö on vähentynyt ja aine kallistunut pimeillä markkinoilla.

Kasvis = kasvuhormoni. Lisää valkuaisaineiden valmistusta, säätelee luiden pituuskasvua ja kasvattaa lihaskudosta. Vältetään kalleutensa vuoksi.
Kommentti: Synteettinen kiinalainen Jintropin-kasvuhormoni laski hintoja ainakin hetkeksi. Ihmisperäinen kasvuhormoni altistaa muun muassa Creutzfeldt-Jakobin taudille. Pitkällä aikavälillä ongelmia erityisesti sydämen kanssa. Aidon kasvuhormonin tunnistaa siitä, että käyttö aiheuttaa aina kipuja niveliin.

Klenu, klemppu = klenbuteroli. Hevosten astmalääke, jota käytetään rasvanpolttoon.
Kommentti: Käytetään myös anabolisten vaikutustensa vuoksi. Aine tehostaa steroidien vaikutuksia. Haittapuolina rytmihäiriöt, nestetasapainon häiriöt ja lihaskouristelu.

Natu = henkilö, joka treenaa ilman dopingia.

Oxyt, drollit = oksimetoloni. Erittäin voimakas anabolinen steroidi. Tehokas ja maksatoksinen suun kautta nautittava steroidi.

Pantterit = Panteston, yksi harvoista suun kautta nautittavista testosteroneista.
Kommentti: Imeytyy tuskin lainkaan tyhjään mahaan, on nautittava rasvaisen ruuan kanssa. Imeytyy imusuonia pitkin.
Susta = Sustanon, neljän eri testosteronin sekoitus. Yleisnimi 250-milligrammaisille injektoitaville testosteronisekoituksille.

Testo = testosteroni

Roina, rojut, dropit, horkka
= doping-aineet

Ryssä, thaikku, femma = metandienoni. Yleinen anabolinen steroidi. 5 milligramman tabletti. Alkuperäinen lääke erittäin vahva Dianabol.
Kommentti: Yleisin suun kautta nautittava anabolinen steroidi mustassa pörssissä. Kansanterveyslaitoksen tutkimuksessa mittailimme katukauppalääkkeiden pitoisuuksia. Noin 10 % pillereistä oli väitettyä miedompia, esimerkiksi 0,4 mg. Käyttäjät saattavat joutua syömään kymmeniä tabletteja päivässä. Pimeille markkinoille on ilmestynyt 50 mg:n tabletteja.

Sivarit = dopingin epätoivotut sivuvaikutukset

Winsu, maito = stanotsololi. Anabolinen steroidi, josta mm. Ben Johnson kärähti. 50 milligramman ampulli näyttää maidolta. Myös oraalisena.
Kommentti: Yleinen erityisesti viimeaikojen takavarikoissa. Netissä pyörivät ylistävät kommentit saattavat olla myyjien kirjoittamia.

Artikkelissa käytetty lähteenä Tuuli Salospohjan tutkimusta Tiukkaa lihhoo. Dopingaineiden käyttö kuntosaliharrastajien keskuudessa Suomessa sekä Erkki Vettenniemen 29.1.2009 ilmestyvää kirjaa Piikit ja pillerit. Suoraa puhetta dopingista (Teos).

Keskustelua dopingista ja antidopingista Pakkotoiston foorumilla http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/
Haastateltavien nimet on muutettu.

City-testi: Ei ripakintuille

Tarvitsen kasvuhormoneja - ja pian. Kysyn nettifoorumeilta. Ensimmäisellä palstalla ylläpito poistaa viestini. Toisella palstalla minua lähinnä säälitään. Kolmannella kerralla saan käskyn googlata, sitten ylläpito poistaa viestin.

Googlaan. Löydän paljon tylsiä foorumikeskusteluja, läjäpäin varoituksia sekä epämääräisiä sivustoja, jotka väittävät myyvänsä etsimääni tuotetta. Eräältä sivulta luen, että aineita saa sellaisilta punakoilta sikaniskoilta avoimesti tavallisilla kuntosaleilla.

Soitan kahdelle kuntosalille. Kyselen, tarjoavatko he mitään tavallista tehokkaampia tapoja saada lihaa niskaan. Sanon, ettei normaali harjoitus tuota toivottua tulosta. Raha ei ole este. Lopulta vahvistan, että puhun kasvuhormoneista. Ensimmäisellä salilla minua kehotetaan keskittymään hormonituotantoa luonnollisesti vahvistavaan elämäntapaan. Intän, mutta turhaan. Toisella salilla saan luurin korvaan.

Poikkean kuntosalin kuppilassa. Siellä on yksi iso mies. Kysyn siltä, josko hän tuntisi ampullikauppiaita. Vastaus on tyly:

“Rimppakinttu, turha ettiä täältä.”

Eräs kaverini kertoo, että aineita ei yleensä tarjota, ennen kuin jannu on vähän jo ehtinyt puskea rautaa. Kynäniskaisille ponnaripojuille lähinnä nauretaan.

45 kommenttia

Painetta

15.1.2009 15:54

Miksi näistä pitää jeesustella. Kehoni on temppelini. Teen sillä mitä tahdon.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mälli

16.1.2009 09:01

pakko saada rojua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jooeipas

16.1.2009 15:53

tietasko joku taalla mista niita kasviksia sais?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

raakkel

29.8.2014 17:18

k-marketista ainaki sitte on osta sieltä ne jutut

V_a_a

18.1.2009 12:15

Enpäs ole muuten tavannut käyttäneitä, jotka eivät vaikuttaisi hieman hitailta. Ja klubeilla näitä oli aikanaan paljon, joten olen heitä paljon tuntenutkin. En sitten tiedä, onko kyseessä muna vai kana: olivatko ne jo valmiiksi hieman hölmömpiä, vai hölmönsivätkö steroidit? Tosin oman kokemukseni mukaan ulkonäöstään fanaattisesti huolissaan olevat, niin miehet kuin naisetkin, harvoin ovat niitä välkyimpiä. Kuinka moni "normaali" ihminen olisi valmis käyttämään terveysongelmia aiheuttavia laittomia aineita vain näyttääkseen "paremmalta"? Aika harva.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Astinlauta

20.1.2009 10:39

Aikas avoin artikkeli. Hienoa, että Timo Seppälältä löytyy sen verran kansalaisrohkeutta, että hän myöntää rojuilla olevan myös joitakin positiivisia vaikutuksia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Laarilaa

20.1.2009 12:20

Hoi laari laa. Niin että HOILAARILAA! Nautiskeletteko jotenkin eroottisen oloisesti vai ihan muuten vaan?? Niin että digidigi. DIGIDIGI! VAUUUU MIKÄ DIILI EL MACO JUNIOR VAIN KAKSI EUROA. Rotuaarirotuaaripatomurtuuniinetä aitaa kaatuu ja samat jutut vuodesta toiseennn niin että EI JAKSAIS KUUNNELLA!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Roinaaja

20.1.2009 19:53

TÄYTTÄ PASKAA KOKO ARTIKKELI....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Laihduttaja

21.1.2009 07:27

Kun lääkäri ei suostu kirjoittamaan ruokahalua hillitsevää lääkettä, niitä pitää etsiä jostain muualta. Liikuntaa saa harrastaa vaikka maailmanloppuun asti, sillä konstilla ei paino lähde.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kynä62

21.1.2009 09:28

Roinaus homouttaa! Yli 10 vuotta käyttäneistä on 57% homoja! Amerikkalaiset ovat tutkineet eli faktaa on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ei-roinaaja

22.1.2009 04:28

Taisi kolahtaa joillekin: kummalisia kommentteja! Minulle juttu oli valaiseva, hyvää työtä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hyvä M.Pettersson!

22.1.2009 04:50

Tuo oikolukijan käyttö jutuissasi on hieno idea! Muutenhan arkojenkin juttujesi teksti voitaisiin tulkita pelkäksi sävellykseksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heppu24

22.1.2009 13:02

Ei dopingin käyttö tee tyhmäksi, moni insinöörikin käyttää aineita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

oooh, vispipuuroa

22.1.2009 13:28

Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista. Jotenkin ihana teksti, mutta en tiedä vastausta. Laarilaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Make-37

22.1.2009 19:40

Ei-roinaaja: No eipä toi henkilökohtaisesti kolahtanut, mutta aika vääränlaisen kuvan antaa. Tuon ihmeaineen haluaisin löytää jonka avulla tulee huippukuntoon ja pysyy kunnossa, eikä tarvii treenata ku 1-2 kertaa viikossa.

Tunnen urheilu/kuntosali taustani takia paljon kehonrakentajia ja "bodareita", eikä yksikään roinaaja ole ilman kovaa työtä saanut tuloksia aikaan. Se että ottaa jotain aineita ei tarkoita että ne lihakset tulee sitten itsestään... se vaatii paljon kovaa työtä, oikeanlaista treeniä, oikeat määrät ravintoaineita ja lepoa.

Itse käytin n. 10 vuotta doping aineita, alusta asti oli tiedossa mahdolliset haittavaikutukset, mutta tiedossa oli myös oikeat määrät ja oikeat palautumismenetelmät. Mitään ongelmia ei ole tullut ja olen onnellinen 2 terveen lapsen isä. Käytin pieniä määriä ja palauttelin aina kunnolla. Kävin 3 kertaa vuodessa lääkärintarkastuksessa katsomassa kaikki mahdolliset arvot ja seurasin tiiviisti koko ajan muutoksia.

Tietenkin on ihan toinen asia lähteä tietämättömänä käyttämään noita aineita, jolloin annostukset ovat turhankin isoja ja sitten ei tiedetä palautteluista ym. mitään. Täytyy vain saada voimaa ja kokoa. Tämä onkin sitten se toinen puolisko johon törmää turhan usein treenipiireissä.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että tämä nykyinen mielikuva doping aineiden käyttäjistä johtuu juuri tuosta toisesta puoliskosta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

terrolrius

25.1.2009 06:27

Ainoa mikä harmittaa roinaamisessa, on että kun lopetin sen niin menetin turhan nopeasti saavutetut tulokset. Muuten kyllä omalla kohdallani oli hyötyä(käytin 90-luvulla muutaman vuoden), eikä haittavaikutuksia ole vielä tullut. Omahan on kroppani

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Podari

8.8.2017 16:50

Mistä johtuu kun lyön anabolista ja testoo niin seuraavana päivänä kipeä olo

koutsi27

25.1.2009 21:47

MIelenkiintoista tekstiä... En tosin ole ikinä olettanutkaan douppaamisen olevan pelkästään itsetunto-ongelmista kärsivien amispojujen harrastelua. Uskon ammattini kautta asiaan jopa syvällisesti perehtyneenä, että oikein annosteltuna aineiden haittavaikutukset ovat lieviä, fyysisellä puolella. Henkisellä puolella asian laita on toinen. Olen nähnyt ja todennut useiden käyttäjien persoonan muuttuvan jollain tasolla. Eikä kyse ole mistään henkisestä kehittymisestä. Urheilun ja liikunnan kautta saatava itsetunto on parasta kehittää luonnollista kautta kovalla työllä. Liian paljon liian äkkiä ja nousee virtsa päähän.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jepulisjeejee

26.1.2009 09:46

Inhoa, kauhua ja huumeita. Näitä on aina ollut ja on edelleen. Paskapuhetta etteikö roinaaminen aiheuttaisi yäkertaan ongelmia. Yläkerran ongelmiksi lasketaan myös kovien huumeoden käyttö. On se vaan kiva poliisisetien painia näiden sekopäiden kanssa. Ja vielä hauskempaa kun näitä sekopäitä pyörii kaduilla aseiden kanssa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sustapoika

12.12.2013 03:36

Työkseni (tuulikaapeista ja mersunmerkin takaa) noin 17v. Stadin yöelämää seuranneena, voin sanoa, että ainoa keino saada varmuudella roinaajalta kuokkaan, on mennä Hamlettiin haastamaan riitaa vapaalla olevien poliisien kanssa! En ole koskaan kuullut roinaajan ampuneen ketään, enkä voi millään yhdistää dopingia ja huumeita! Doping on urheilijoiden tuote ja huumeet ei kuulu urheilijan elämään. Ottakaa asioista selvää, ennen kuin tuomitsette!!!

JimmyXC

26.1.2009 16:47

Ne muutokset ihmisen käyttäymisessä johtuvat todennäköisesti siitä kun hormonitasot kehossa vaihtelevat.. ei tästä enempää.. perehtykää asioihin ennen kuin jauhatte paskaa!!!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Joillekin käy huonosti...

27.1.2009 15:44

On varmaan näitäkin joitten kroppa ja pää kestää, mut kaikkien ei.
Tiedän yhden nuoren pojan, joka teki itsarin ku aineet sekoitti pään.. :(
Ja olen myös huomannut muilla käyttäjillä persoonallisuusmuutoksia.
Toki kroppa on jokaisen oma- mutta voisi ajatella läheisten mielenterveyttä ja jaksamista...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bb88

28.1.2009 18:17

hehheh tyypillistä paskaa ja tietämättömien puhetta...tossa tekstin alussa joku mainitsee käyvänsä pari kertaa viikossa salilla ja että lihakset ovat tulleet pelkästään aineilla...ikävä kyllä kun sellasta ainetta ei ole keksitty mikä kasvattaa lihaksia sohvalla makaamalla..keksikää ees jotain parempia juttuja...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ruipelon_mimmi

19.2.2010 00:56

Miks tarvii isoja lihaksia? Naamasta se naisten saanti on kiinni=) Kattokaa nyt niitä steroidipellejä minkä näkösiä ne on, hyi helvetti!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saarnaaja

21.2.2010 00:06

Käytin 90 luvulla Decaa ja winstrolia, nappeja ja heppa tavaraa ! Voimaa tulee lisää noin 20% ja palautuminen nopeutuu raakasti. Lihakset kasvaa voiman lisäyksen/harjoittelupainojen myötä, keho kerää nestettä ja pallit kutistuu ! Pakollisen tauon aikana, piiki reiteen ja omat hormoonit käyntiin. on ikävässä oravanpyörässä ! Kutistut ja voima katoaa, harjoittelu motivaatiokin on vaikea pitää yllä tauon aikana. Nykyään harjoittelen 4-6 ketrtaa viikossa kunnon unilla ja proteiineilla, vitamiinit ja hivenaineet käyttäen. Ei o pyörässä ja paino 105 kg 180 pituus. Suosittelen lämpimästi säännöllistä nousujohteista harjoittelua ja hyvät ruokavaliot+unet, Perusliikkeitä ja 30-40 min per kerta. Sillä tulee pysyviä kiinteitä voimakkaita kovia kehoja/mieliä. Ainahan kiinostaa oikotie päämäärään, ja hyviäkin aineita varmasti on jo saatavilla kuten jintropin. Mutta ! Tämähän on elämäntapa ja aina ollaan matkalla niin kauan kun elämme. Miksi se matka pitäisi lyhentää jos päätepiste on hauta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mimmii234

21.2.2010 21:39

Nainen isketään järjellä eikä lihaksilla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

moremuscle

16.7.2011 14:51

Kyllä asian laita on näin että salilla käyminen ja tuloksien kehittynisen voit unohtaa n.1-1´5v jälkeen naturaalina.Tämän jälkeen on hyvä pohja aloittaa kevyesti suht pienillä määrillä testoa ja ajan kuluessa lisätä annosta ja muita aineita esim.deca,winstrol ym. tuotteet antavat harjoittelijallle paljon kun osaa jo treenata.Loppu on itsestä kiinni mihin pyrkii.....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lätkä-60

29.10.2014 18:31

Pyörin salilla pari vuosikymmentä talvet aika tiukasti.

Sitten kun alkoi voima tarttumaan natural klubissa kumminkin koko ajan.
Kyykkäilin 220kg vitosia ja maasta vedin kanssa vitosia 230kg parhaimmillaan.
enempää ei viallisella selällä ollut mahkuja.
Penkki merkistä 170kg.
Tietysti tein paljon muutakin, spinningiä jaa jäällä kaukalopalloa plus fillarilenkit päälle. Amerikkalaista fudista 13 kautta maajoukkuettakin pääsin koittamaan World cupissa.

Minusta pahinta oli hidas palautus, väsymys ja kivut. `Topinkki´miehet palautu ihan toisella tavalla.
Nyt mun treenikavereista yksi kuollut, tosin kaveri oli diabeetikko, mutta ropitti kovasti, munuaisen siirto mutta henki lähti. Yhdellä aivoinfarkti, pyörätuolissa ja puhekyky mennyttä, ropitti vuosikymmenen, toinen pyörätuolissa, Thaimaan reissulla jäi kiinni huumeisiin. En tiedä yhteyttä, mutta. Yksi kilpakehonrakentaja sekosi, puukotti kaveriaan, kovaa huumeparonia avovaimonsa ravintolassa. Nyt puhelee itsekseen ja tosi kuutamolla.Yhdeltä leikattu eturauhanen syövän takia, ropitti putkeen isoja annoksia 10 v.
Sitten ennen inttiä aloittanut, pelattiin samassa joukkueessa 7vuotta ja käytiin salilla. Jatkuvasti dekaa, Winstrolia, sustaa ja efeä, sitten huomasin hengityksestä, että nyt on sakeampaa ja olihan sitä. Amfetamiiniä ja kärähti (käräytettiin) kaksi kertaa. Ikuinen pelikielto SAJLN:n rarjoihin. Pimahti ja verhosi huoneen plastiikilla ampuakseen itsensä. Ei kuitenkaan ampunut ja kärsii jatkuvasti pahoista mielenterveyden ongelmista. Ilman aineita treeni kuin sukkaan puhaltaisi, ei mitään inspiraatiota. Täysin riippuvainen aineista, nelikymppinen. Yksi kuoli sydäriin 51v., kun lopetti tenuputken yhtäkkiä, ropitti 15v epäsäännöllisen säännöllisesti. Aina kun treenas, dekaa kylkeen.

Nämä siis 25v. aikana treenin aloituksesta. Jokainen kuolee joskus, mutta topinkki tappaa ja/tai sekoittaa. Ei kaikkia, mutta listalta puuttui vielä monta kaveria, yhdeltä tippui hampaat, kun erittäin raju amfetamiinin veto vei ruokahalut. Kaveri tosin lopetti, kun oli sairaalassa pitkään munuaiskehräkset paskana, mutta ihmeen kaupalla parani. Oli 140kg porsas, mutta ressukka.
Itse tein ovihommia pitkään, mutta roinaajaporsaat ei olleet mitään toivekavereita ovella. Yllättävän arkoja, vaikka kuurit pitävät yliminää päällä.

Älkää saatana sortuko tuohon paskaan, jos ette ole ammattiurheilijoita. Sitten ei ole vaihtoehtoja. Tulosrajat niin korkealla, että pakko napata, jos aikoo päästä ja pysyä kelkassa. Silti fiksusti, kunnon aineita (kalliita) lääkäri messissä (verenkuva, veren rasva-arvot) tauot että pallit palautuu, b-12 ampulleja maksan suojaksi jne.
Roinaaminenhan tarkoitti isoja annoksia putkeen kuten edesmennyt Tony Halme. Kepeät mullat Tonylle.
Steroidit ja amfetamiini murhaava yhdistelmä aivoille. Ruotsissa raportoitu, ihan pikkukinan jälkeen juhannusnuotiolla kaveri kuristanut parhaan ystävän, eikä osaa kertoa mitään syytä teolle. Tiesin monen monta kaveria, jotka ei uskaltanut/voinut ottaa yhtään bisseä kuurin aikana, ja yhden tiedän, jonka vaimo ei uskaltanut laskea lapsia ukon lähelle kuurit päällä varsinkin kisadietillä??

moremusclenatuna

18.10.2011 00:18

"moremuscle" - Kyllä sun ravitsemuksessa ja treenissä se vika on jos ei enää 1-1,5 vuoden päästä tulokset nouse!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

miesvm87

18.1.2012 23:14

Ensimmäinen kuuri takana ja voin sanoa,että kannatti.Olin masentunut eron takia ja itsetunto alhaalla, aloitin käytön.Kuurin aikana paino nousi 15kg ja itsetunto nousi ja naisia sai tosi helposti. Ja vaikka nyt kuurittelusta 2kk itsetunto on säilynyt hyvänä vaikka paino puonnut 6kg.ja naisia on edelleen, koska tuli paljon itsevarmuutta. Ja olen korkeakoulussa, piti sano ku kaikki pitää roinaajia jotekin tyhminä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mies63

6.5.2012 11:04

lääkärit ohjelmassa kaksi naista sai hormooni kuurin painon pudotukseen,ja hyvin heillä putosikin,tyhmyydelle ei voi mitään ite olen tyhmä ja huono oppimaan ja huono muistinen,tunnen joitain roinaijia heillä hyvä ulos anti hyvämuistisia eikä ollenkaan tyhmiä,tyhmyys tulee äidin maidosta,

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

maltillinen

2.6.2012 08:53

kuinka pitkä kuurin tulisi olla, vai onko se erittäin tärkeääkin, 1kk 1 testo vk,2kk joka toinen vk 1,5ml 3kk 1,5ml per vk 4kk 10p välein 2ml,ja 2 kk aikanana deca mukaan n1ml per vk ja 5kk pikatestoa stenoil 250mg 2kr vk 3 viikon ajan samalla winstrolia 2ml per vk, ONKO TUOSSA MITÄÄN TOLKKUA

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

maltillinen

2.6.2012 08:53

kuinka pitkä kuurin tulisi olla, vai onko se erittäin tärkeääkin, 1kk 1 testo vk,2kk joka toinen vk 1,5ml 3kk 1,5ml per vk 4kk 10p välein 2ml,ja 2 kk aikanana deca mukaan n1ml per vk ja 5kk pikatestoa stenoil 250mg 2kr vk 3 viikon ajan samalla winstrolia 2ml per vk, ONKO TUOSSA MITÄÄN TOLKKUA

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

skippaa

3.8.2012 05:12

*maltillinen* on varmaan vähän väärä paikka tulla kyselee sun seteistä tälle topicille... ja tosiaan sen voin kertoa että sun annostukset/tieto on sen oloista että sinuna jättäisin väliin sillä tekstistäsi jo huomaa että olet joku alaikäinen jolle ollaan myyty feikki tavaraa ja luulet että kasvat ''kaapiksi'' piikittämällä kymmenen kertaa oliiviöljyä takamukseesi 8D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

streetwolf28

11.11.2012 17:38

olen käyttänyt 3,5 vuota sitten horppa saanko enä muksuja?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

???

1.10.2013 23:03

Sama kysymys heräsi kun luin tätä juttua, vaikka joku tuolla taisikin mainita olevansa kahden terveen lapsen isä (?). Vaikuttaako aineet miten lapsen saantiin? tai mahdollisen muksun terveyteen odotusaikana? Tuleeko siittiöistä suutareita vai onko odotettavissa kolmipäisiä kullannuppuja?

mavaaaaaaan

27.2.2013 14:08

No kyllä mä ennemmin kaadun ison ja lihaksikkaan syliin kun pienen ja laihan... mitä helvettiä :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

putsiiiiih

6.3.2013 21:56

Mä oon saanu ainakin roinien tuomilla lihaksilla enemmän ja kauniimpia naisia kun ikinä. Hyvät pohjat vaan kannattaa hommata ennenkun rupee roinaan ja roinata "järjellä"..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sustapoika

12.12.2013 03:13

Yhden Susta-kuurin viime keväänä kokeilleena, minulle jäi oikeastaan pelkästään hyvää sanottavaa.
Tosin kuuri oli hyvin ujo, ekat 3vk 1ml per vk ja seuraavat kolme vk 1,5ml per vk ja loput 2,5ml jaoin kolmelle viikolle.
Vaikutus treenaamiseen ja kasvuun oli yllättävän hyvä jo noillakin annoksilla, mieliala oli korkealla koko kuurin ajan (kolmen lapsen yrittäjä-isä = stressi ja v*t*tustasot normaalisti aina tapissa), voin jopa sanoa, etten koko kuurin aikana hermostunut mistään, vaan mieli oli hyvä aamusta iltaan.
Lisäksi makuuhuoneessa meni helvetin lujaa, josta päästäänkin siihen ainoaan huomattavaan sivariin, eli muutama viikko viimeisen pistoksen jälkeen huomasin, että makkarihommat ei oikein kiinnosta ja erektiokin oli vähän normaalia heikompi.
Tätä jatkui noin kuukauden ajan, joka tosin varmasti sopi ihan hyvin vaimollenikin, joka omien sanojensa mukaan tarvitsikin hieman unta välillä.
Ei me koko kuukautta oltu selibaatissa, mutta huomattavasti normaalia hiljaisempaa kuitenkin.

Omista hyvistä kokemuksistani huolimatta en lähde suosittelemaan horkkaamista kenellekkään, vaan se on päätös, joka jokaisen pitää tehdä itse ja huolellisesti harkiten.
On hyvä myös muistaa, että vaikutukset, sekä positiiviset, että negatiiviset ovat HYVIN HENKILÖKOHTAISIA!

Toisille nämä roinat sopii ja toisille ei.

Siihen vaikuttavat perinnölliset asiat, terveydentila, luonteen ominaisuudet, sekä muiden mömmöjen käyttöhistoria (itse en ole koskaan ollut alkoholista riippuvainen, erittäin järkevä käyttäjä ja huumeiden kanssa en ole ollut missään tekemisissä, ei hatsin hatsia edes pilveä), joten näin monen asian ristiinvaikuttamisen lopputulos selviää vain ottamalla huolellisesti asioista selvää, kokeilemalla varovasti ja ennen kaikkea muistamalla, että kerran lihaan työnnettyä ainetta ei sieltä pois saa ja vaikutuskin on yhdellä testoinjektiolla n. 3 viikkoa!

Vielä kiitos hyvästä artikkelista!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TeeÄs

1.5.2014 10:21

Ei se naisen saantiin vaikuta mitä penkistä nousee, vaan se mitä pankista nousee.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sairasta touhua

4.7.2015 22:27

Vauva lehden keskustelupalstalta poimittua. Aika kovia myrkkyjä ovat, älkää nyt hyvät ihmiset alkako piikittämään itseänne!

"Onkohan miehesi joskus käyttänyt steroideja? Aika monella käyttäjällä alkaa ne alapääjutut ja sairas huumori menemään sekaisin niiden aineiden takia.

Oikeasti?? Mistä tämä tieto peräisin? On se käyttänyt joskus nuorempana, ei enää vuosiin. -ap
Ne steroidit ym. sekoittavat ihmisen päätä, ja monella niiden käyttäjällä on hyvin erikoisia mieltymyksiä seksin suhteen. Kun normaalille terveelle miehelle aletaan syöttämään lisää mieshormonia, niin kroppa alkaa käyttäytymään todella erikoisesti.
Eräälläkin pariskunnalla oli juhlat kotona ja humaltuneet vieraat löysivät dildon pariskunnan kaapista, mutta sitten selvisikin, että dildo olikin miestä varten, ei naista. Aika usein ne steroidit ym. alkavat muuttaman miehen käytöstä homoseksuaaliseen suuntaan.
Ja näitä esimerkkejä löytyy täältä Suomesta vaikka kuinka paljon, ikävä kyllä.

Siis nuo vaikutukset voi jäädä päälle vaikka käytön olisi lopettanut? Mies ei ole käyttänyt meidän kohta 5v seurustelun aikana enää mitään. Pornoa se katsoo, en tiedä tarkkaan mitä kaikkea eikä se mua niin ole kiinnostanutkaan. Meidän seksielämä on mun nähdäkseni ihan normaalia ollut aina, enkä ole huomannut homoseksuaalisia saati pedofiilisiä taipumuksia. Anaaliseksistä se pitää, ja se on mulle ihan ok koska pidän itsekin. -ap

No hyvä, että on lopettanut sen käytön, ja toivottavasti ei ole jäänyt mitään pahoja pysyviä vaurioita.
Liian monella on sellainen harhakäsitys, että ne kaikki sivuvaikutukset häviävät kun sen steroidien käytön lopettaa. Jos aivoihin tulee kemikaalien takia jotain pieniä tai isompia vaurioita, eivät ne yleensä korjaannu itsestään, ja se oma luontainen testosteronituotanto jollain palautuu vähän paremmin, jollain huonommin.
Melkein kaikki steroidien käyttäjät kertovat harrastavansa anaaliseksiä, joten kukin voi siitäkin tehdä omat johtopäätöksensä. Valtava määrä suomalaisia on kuollut noihin aineisiin, vaikka sitä moni ei halua tunnustaa. Mutta niin kuin sanoin, hyvä asia kun miehesi on päässyt niistä aineista eroon, ja pystynyt jatkamaan elämäänsä ilman niitä.
Yllätävän moni jää niihin aineisiin koukkuun koska niissä on myös se ulkonäkökoukku, mitä tavallisissa huumeissa ei ole.
Näistä asioista puhutaan julkisuudessa aivan liian vähän, ja sen takia moni nuori tietämättään alkaa niitä myrkkyjä käyttämään. Ja tasapuolisuuden nimissä täytyy laittaa linkki myös niistä sivuvaikutuksista mitä steroideista ym. voi naisellekin tulla."

spotmebro.com/denise-rutkowski-bodybuilder-before-and-after/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mikis_

9.9.2015 18:27

Sairasta touhua: Tää oli jo ihan uutta:D joku vois vielä uskoa noi jutut

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ukko51v

11.11.2015 01:47

Oon jo vanaha ukko mutta haluan vielä liikkua enkä jähmettyä mökkiin,pari vuotta makasin vaan yöt sängyssä ja jossaki välissä nukahin mutta en jaksanu ees nousta sängystä enään kun ei ollu halua lainkaan.Meni vuosi ainaki että nousin iltapäivällä neljänmaissa ylös ja en edes vaatteita laittanu päälle ku tuli jo aika mennä maate,tästä helvetistä kerroin lääkärille mutta ei paljoa kiinostanu niitä asia ku niitten puolesta olisin saanu vaikka kuolla.Alako vituttaan ku meni monta mukavan näköstä naisihmistä sivu kun ei kiinostanu paskaakaa ne vaikka henkinen halu oli takaraivossa.Kaveri kerto mulle että kokeile sustaa kuukausi ja kato auttaako kun tiesin että omatuotanto oli lakannut,sen verran tiesin jutuista mutta kun ei ollu virtaa alottaa minkään aineen hommaukseen.Otin kaverilta muutaman putelin sustaa ja jo viikon jälkeen nousin sängystä aamusta ja jakson lähtä kämpästä lenkille ja niin aloin käyttään sustaa,elämäni on muuttunut aivan kuin olisi taas nelikymppinen ja virtaa kolmikymppisen lailla.En voi kun kehua omakohtasesti tätä mitä en lääkäreiltä saanu vaikka tiesivät asian kyllä mutta eihän sen ikäiset kuin minä lääkäreitä kiinosta,aijon jatkaa pieniin annoksin niin kauan kun elän ja tiedoksi eläintarvike virmoista saa neuloja ja ruiskuja kotiin asti niin ei tarvi mennä apoon kuunteleen vittuilua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kusipääkö

21.12.2015 20:29

Otan osaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vanahaukko

8.2.2017 11:34

Jaa, 5 vuotta käytin 25 vuotta sitten, sustaa, venäläisiä, vahvaa testoa, muistaankseni testovironia. Tähtäsin kisoihin mutta loukkaannuin. Nyt 5 tervettä lasta ja hyvin menee... En kannusta ketään muttat kohtuus kaikessa eikä yhtäjaksoisesti vaan kunnon palautukset....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi