Finnien puristelu YouTubessa on pop – tässä ihonpuhdistajien parhaimmisto

Rauhoittavaa vai ällöä? Päätä itse.

Kuva: Robert Przybysz / Fotolia

Tiesitkö, että maailmassa on YouTube-katselukertojen ja -kommenttien perusteella valtavat määrät ihmisiä, jotka nauttivat siitä, että saavat katsoa erilaisia näppylöitä puristeltavan? Ihon puhdistaminen on osalle tyydytystä antava, puhdistava kokemus, osalle stressiä lievittävä rentoutus ja osalle helpotusta sen sijaan, että nyppisivät omaa ihoaan. Jokaisella katsojalla on myös spesifi maku: yksi tykkää mustapäistä, toinen isoista kystista, kolmas mistä tahansa, kunhan näkee ihon puhdistuvan. Kokosimme finnien puristelijoiden kyseenalaisen parhaimmiston, olkaa hyvät. Tai pahat. 

1. Dr. Pimple Popper

Kalifornialainen ihotautilääkäri Sandra Lee on YouTube-puristelijoiden parhaimmistoa. Lee julkaisee uuden videon päivittäin, ja skaala on laaja: hän poistaa sekä mustapäitä että erilaisia kystia ja jopa lipomia eli rasvapatteja. Huomio! Kaikki videot eivät suinkaan sovi heikkohermoisille. Leen viehätys perustuu finnien lisäksi myös hänen kuplivaan persoonallisuuteensa. Uskollisimmat katsojat ovat seuranneet Leetä jo vuosia, mutta osaa närkästyttää, koska hän on ryhtynyt tuotteistamaan suosiotaan. Lee myy videoiden ohella nimittäin omaa ihonhoitosarjaansa. Leen suosituimmalla videolla on yli 33 miljoonaa katselukertaa. 

2. Josefa Reina

Espanjan Malagassa toimiva Josefa Reina tunnetaan tubeskenessä uskomattoman pikkutarkasta työskentelystään. Katsojat jaksavat kerta toisensa jälkeen ihmetellä, että ihon sellaisesta kohdasta, jossa ei näy päällepäin mitään, onnistuu Reina löytämään talirauhasen jos toisenkin. Erityistä kiitosta Reina saa pitkäjänteisestä työskentelystään samojen asiakkaiden kanssa: näin katsoja näkee selkeästi, miten ihon kunto paranee. Plussaa myös klassisesta musiikista! Reinan katsotuinta videota on katsottu yli 29 miljoonaa kertaa.

3. Enilsa Brown

Teksasilaisesta hoitolasta YouTube-videoita kuvaava kosmetologi Enilsa Brown nousi heti ensimmäisillä videoillaan popaholikkojen suosioon. Uniikki vanupuikkometodi on saanut muutkin YouTube-puristelijat epäilemään omia työskentelytapojaan. Ainakin Josefa Reina (2) ja Lalit Kasana (5) ovat myöntäneet kokeilevansa vanupuikkometodia Brownin inspiroivan esimerkin ansiosta. Valitettavasti Brownin hidas julkaisutahti saa monen turhautumaan: hyviä videoita katselisi mielellään useamminkin. Katsotuinta videota on katsottu 4,5 miljoonaa kertaa.

4. Je

Taiwanilainen Je kuvaa videoita, joissa ihoa puhdistetaan tyypilliseen aasialaiseen tapaan pinsettityyppisellä komedoraudalla. Videoilla soi rauhoittava musiikki, joka on monen katsojan mieleen. Hänellä on myös paljon videoita, joissa hän puhuu ihonpuhdistusrutiineista, joista on varmasti hyötyä, jos osaa puhua kiinaa. Je:n katsotuinta videota on katsottu 3,6 miljoonaa kertaa.

5. Dr. Lalit Kasana

Intialaislääkäri Lalit Kasana on tuorein tulokas YouTuben puristeluskenessä. Hänen videonsa jakavat mielipiteitä ehkä kaikkein eniten: jotkut pitävät hänen metodistaan, toisten mielestä hän ei tee työtään tarpeeksi hyvin. Kasana saa erityistä kiitosta nöyrästä asenteestaan, sillä hän kuuntelee mielellään katsojiensa palautetta ja ottaa siitä vaarin. Hänen katsotuimmalla videollaan on yli miljoona katselukertaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi