Finnish Food Mafia ja priimaluokan pizza

Jussi Raunio ja Kalle Kiukainen tarjoilevat uutta suomalaista kokkiohjelmaa.

Finnish Food Mafia näyttää, miten tomaattikastike syntyy mukavasti.
Finnish Food Mafia näyttää, miten tomaattikastike syntyy mukavasti.

Top Chef -ohjelmasta ja ravintola Farangin keittiöstä tuttu Jussi Raunio ja ravintola Murun keittiömestari Kalle Kiukainen tarjoilevat Youtuben välityksellä uudenlaista kokkiohjelmaa. Finnish Food Mafian videoissa perusreseptiikka kohtaa suulaat kaverukset ja löyhän juonen, jonka ympärille kokkaus kietoutuu.

Finnish Food Mafia julkaisi juuri uuden videon, jossa parivaljakko saa manageriltaan toimeksiannon. Tarkoituksena on väsätä mafiapomo Don Pommodorille priimaluokan pizza. Ja sellainen sieltä näyttää syntyvän.

Hieman mukahauska juonikuvio ja sketsihuumori ei häiritse videota katsoessa yhdestä syystä: pizza näyttää niin helvetin hyvältä. Finnish Food Mafian asenne ruoanlaittoa kohtaan on oikea ja sen lomassa viljelty huumori toimii. Tärkeintä on ruoka ja jos Finnish Food Mafia malttaa pitää sen keskiössä, voi Youtube-videosarjasta tulla menestys.

Finnish Food Mafia on tervetullut toimija Suomen ruokaskeneen ja alleviivaa entisestään, kuinka nuoret suomalaiset kokit ovat osaamisen terävimmässä kärjessä. Kokkausohjelmien kartalla verrokiksi nousee räppäri Davon vetämä Basson Ukki tekee ruokaa.

Aiemmin ruokamafia julkaisi sarjansa ensimmäisen videon heinäkuussa, toisen pari päivää sitten ja lisää on luvassa. Ensimmäinen video keräsi viikossa 15 000 katsojaa. Tuotannosta vastaa Without Productions.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi