Henk. koht.

Sosiaalinen media höykytti kansanedustaja Pentti Oinosen puheistaan, sillä Oinonen tiivisti argumentin, jolle Päivi Räsäset ja Nina Mikkoset ovat viime vuosina käyttäneet mitä omituisimpia kiertoilmauksia. Raamattu, sydän, mitä näitä nyt on.

Jos jonkun, jonka hiusväri ei miellytä, tanssimisesta linnassa loukkaantuu ihan henkilökohtaisesti, ei perustetta linnanjuhlaboikotille ole. Omaantuntoon ja sydämeen on turvallista vedota, kun ei ole muutakaan.

Vastareaktio, jossa 33 000 ihmistä liittyi Homotanssit-tapahtumayhteisöön Facebookissa kertoo kuitenkin siitä, että Oinosenkin peräänkuuluttamat arvot ovat kuolonkorinaa. Muinaisjäänteitä.

Hän ja eduskunnan rähisevät kumppanit ovat kasvaneet ajalla, jolloin hiusten värjääminen vasta laillistettiin.

Heidän aivoton avautumisensa ei ole sen arvoista, että meidän nuorempien, jotka olemme tottuneet kaikenvärisiin vastaantuleviin hiuksiin kadulla, pitäisi loukkaantua siitä henkilökohtaisesti takaisin. Säästetään verenpainettamme parempaan.

P.S. Kenen hostaamia juhlia boikotoidaan ensi vuonna? Kaupunkikulttuurin syvänmerensukeltaja Walter de Camp tykittää vaaleihin asti presidenttiehdokkaita.

1 kommentti

TotuudenKertoja

7.12.2011 15:21

Nykyäänhän pedofiilit (valtaosin homoja) käyvät kehitysmaissa metsästämässä uhrejaan. Tässä muutama dokumentti aiheesta.

Paradise for Paedophiles - Senegal
http://www.youtube.com/watch?v=WaXoqDbJEPY

Paedophile's Paradise - Indonesia
http://www.youtube.com/watch?v=Iw_e-E00e-8

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi