Jari Aarnio istahtaa Riku Rantalan tentattavaksi uudessa Keisari Aarnio Talk Show’ssa

Nelosen uusi rikosohjelma keskittyy Jari Aarnion tapaukseen keskeisten henkilöiden kautta.

Jari Aarnio istahtaa Riku Rantalan haastateltavaksi.
Jari Aarnio istahtaa Riku Rantalan haastateltavaksi. Kuva: Nelonen

Keisari Aarnio Talk Show on syyskuussa starttaava Nelosen uusi rikosohjelma, joka tuo studioon mielenkiintoisia vieraita Aarnion tapaukseen liittyen. Luvassa on uusia paljastuksia Suomessa ennennäkemättömästä huumerikosepäilystä, jossa syytettynä on Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio. Ohjelmaa juontaa Docventuresista tuttu Riku Rantala.

Keisari Aarnio Talk Show´ssa pureudutaan myös laajemmin tapauksen teemoihin, kuten järjestäytyneeseen rikollisuuteen, huumeisiin, poliisin salaisiin pakkokeinoihin ja rikosjournalismiin. Juontajana toimivalle entiselle rikostoimittaja Rantalalle kenttä on tuttu hommistaan Hesarilla. Sieltä hänet muistetaan muun muassa Hiihtoliiton maineikkaan doping-lääkärilaukun löytäjänä

“Entisenä rikostoimittajana innostuin heti, kun kuulin, että Keisari Aarnio -draamasarjan lisäksi tehdään syventävä, rikosaiheinen keskusteluohjelma. Jari Aarnion tapaushan sisältää käänteitä, joita missä tahansa dekkarissa tai rikossarjassa olisi aiemmin pidetty täysin epäuskottavina. Totuus voi olla taruakin ihmeellisempää”, Rantala valaisee.

“Saimme mukaan todella kiinnostavia vieraita, joiden kommentit tulevat taatusti yllättämään ja haastamaan kaikkia rikoksesta, rangaistuksesta ja muista ihmiskunnan perimmäisistä kysymyksistä kiinnostuneita katsojia”, Rantala lupaa.

Keisari Aarnio Talk Show´n ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään itseoikeutetusti Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio. Ensimmäinen jakso on Aarnion itsensä pyynnöstä täysin leikkaamaton.

Sarjan vaikuttavaan vieraslistaan kuuluvat myös muun muassa Helsingin Sanomien toimittajat Minna Passi ja Susanna Reinboth, entinen Helsingin huumepoliisin rikosylikonstaapeli ja Jari Aarnion alainen Juha-Matti Kemppinen, entinen sisäministeri Päivi Räsänen, kolmoismurhasta tuomittu Eikka Lehtosaari, syyttäjä Perttu Könönen sekä juristit Kari Uoti ja Markku Fredman, joilla molemmilla on pitkä kokemus syytetyn puolustamisesta.

Yksinoikeudella Rantalan haastattelussa nähdään myös entinen rikollispomo Keijo Vilhunen.

1 kommentti

Eihesanpelle

21.11.2018 15:48

Jari Aarnio vie Rikua kuin litranmittaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi