Järki kuopassa

Suomen Syöpäluukku ry selvitti, että kasiluokkalaiset ovat riskiryhmää.

Lisäksi kirjoittajia vituttaa NHL-pelien pelaaminen Suomessa (koskee versioita 1993-2093).
Lisäksi kirjoittajia vituttaa NHL-pelien pelaaminen Suomessa (koskee versioita 1993-2093).

Suomen Syöpäluukku ry selvitti, että kasiluokkalaiset ovat riskiryhmää: uho on kova, järki heikko. Koska Pasa ja Atpo itsekin ovat tällä määritelmällä kasiluokkalaisia, ei ollut vaikeaa ottaa tiimiin yhtä skidiä ja selvittää, mitä niiden päässä liikkuu. Kävi ilmi, että enemmän kuin kolumnisteilla itsellään.

Koulu on ajanhaaskausta

Tämä on totta. Jos siis rupeaa huippu-urheilijaksi tai rokkitähdeksi. Teitä muita (eli esimerkiksi kaikkia tämän kolumnin lukijoita) kehotamme vielä harkitsemaan. Kiljun juominen on kivaa, mutta ei mikään erityinen sijoitus tulevaisuuteen.

Ei mun lukupäällä pärjäis lukiossa

Mepä paljastetaan salaisuus: kyllä siellä pärjää, vaikka olisi minkälainen juusto. Eri asia on, kannattaako sinne mennä. Kovimmat tyypit uskaltavat olla menemättä, jos näkevät tulevaisuudessaan jotakin mielenkiintoisempaa. Eikä me nyt puhuta BB-talosta.

Kouluruoka on täyttä paskaa!

Totta, mutta niin on syöjänsäkin. Kinder-perunat naamariin vaan. Tunnistatte ne sitten, kun aikanaan dyykkaatte niitä entisen koulunne jätelavalta.

Kato nörtti, vedetään sitä peltiin

Hyvä ajatus, koska nämä ovat viimeisiä vuosia, kun olet jossakin tätä friikkiä parempi. Parin vuoden päästä se tulee puku päällä katsomaan, kun roudaat jotain roskista ja kärytät röökiä ketjussa.

En ehdi röökata, koska harrastan

Osa jengistä kusettaa vanhempiaan tällaisella paskalla. Me tiedetään, että röökit ja keiton ottamiset tulee kyllä takuulla tutuiksi, vaikka miten kävis maajoukkuetasolla partiossa.

Meikä oli aivan naamat

Tyhmää ja epäterveellistä, mutta jo teini-iässä sosiaaliset konstruktiot (heh) muotoutuvat kepeimmin alkoholin myötävaikutuksesta. Kielletyn duunaaminen luo yhteenkuuluvuuden tunnetta ja pikkupieruissa uskaltaa paremmin jutella mirkuille ja markuille. Aloittakaa kuitenkin miedoista, niin ei tarvitse niin paljon teitä hävetä.

Diilaa mulle nuuskaa laivalta

Lopettakaa nyt jumalauta sen kamelinpaskan käyttö, se on ällöttävää kiekkotouhua!!!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi