Kari Uoti: Rikas ja rangaistus

Kenellekään ei tullut mieleen median kritiikittömyys, entäpä jos toinen on syytön. Mitäs sitten?

"Kenellekään ei tullut mieleen median kritiikittömyys, entäpä jos toinen on syytön. Mitäs sitten? Ei edes sen jälkeen, kun sitä juttua on käsitelty, vaikka väitetyn kiristyksen uhri on huutanut koko ajan, että ei ole tapahtunut tällä lailla. Ja kaikki muutkin faktat näyttää ettei ole ollut. Ilmeisesti sillä ei ole media-arvoa. Mun kannalta ja mun perheen kannalta kuitenkin juttu on se, että mut pantiin syyttömänä linnaan, ja sinä aikana mun vaimo sai vielä lapsen. Mua ei päästetty edes silloin veke, vaikka lain mukaan olisi lähes pakko pääsää. Sen jälkeen on kulunut jo melkein vuosi, eikä minkäänlaisia muita syytteitä ole tullut."

Sulla on nyt jonkinasteinen Suomen ennätys bisnespuolella tutkintovankeudessa istumisessa. Miltä istuminen tuntui? Poikkesi varmaan aika tavalla kotioloista?

"Mä on ole koskaan viettänyt mitään kovin ihmeellistä elämää. Mulla on mukava koti, ja mulla on ollut mukava duuni, mutta multa on viety lisenssi siihen. Mä kirjoitin siellä koko ajan päiväkirjaa."

Koska julkaistaan?

"En tiedä, mutta Jussin kanssa siitä on puhuttu. Siis Parviaisen. Jussi on Parviainen, ja kun mä puhun veljestäni, se on veli. Itsekin kun lukee päiväkirjoja jälkeen päin, ne tuntuu aika rajuilta jutuilta. Sulla on se koppi siinä ja elämä on fyysisesti rajoitettu, mutta sitä mitä liikkuu pään sisällä ei voi kitkeä millään keinoilla. Se on tavallaan hyvin otollinen maaperä kelata juttuja ja antaa mennä. Muutakaan ei voi tehdä. Jos jättää henkensä sinne koppiin myös, kuolema tulee välittömästi."

Tuliko pidätys yllätyksenä?

"Yks veijari oli nähnyt tän koko homman tapahtuvan etukäteen. Se sano, että 5.8. tapahtuu jotain merkittävää. Se oli tämä horoskooppiveijari Markku Manninen. Vaimoni on näistä asioista kiinnostunut ja niihin myös todella perehtynyt. 5.8. perjantai-aamuna lauma poliiseja kävelee meille himaan ja kysyy, missä minä olen. Mä olin purjehtimassa. Mun vaimo oli viimeisillään raskaana ja itkee siinä, että mistä on kysymys. Se soittaa mulle, ja mä soitan sille tutkivalle komisaariolle ja kysyn, mistä on kysymys. Se sano, että mut pitäisi saada kuultavaksi. Totesin, että kyllähän minä tulen, kun tuulet ovat sopivat. Viikonlopun olen vielä täällä ja maanantaina tulen. Ja tulin. Mä ajattelin, että ne varmaan pidättää mut kolmeksi päiväksi. Mulla oli radio mukana ja helvetisti luettavaa ja syötävää."

Hyvä varustus mukana. 

"Ne hämmästy vähän, kun mä kävelin kamojeni kanssa sisään. Ne sano mulle, että sut pidätetään törkeästä kiristyksestä epäiltynä. Sama kun sä kävelisit sinne ja sua syytettäisiin maanpetoksesta. Mä ajattelin, että kun kerron niin kuin asiat ovat , niin ne selviävät saman tien. Kolmen päivän aikana selvitin sellaisen viisikymmentä sivua. Tutkija tuntui olevan ihan hukassa. Mä oon oikeesti äärimmäisen sinisilmäinen ja hyväuskoinen tyyppi. Mä ole aina ajatellut, kun asiat tekee oikein, niin ei ole mitään huolta. Asiathan eivät kuitenkaan ole ollenkaan näin tässä maailmassa. Ne halusivat aina lopettaa kuulustelut helvetin aikaisin. Mä sanoin, että jatketaan nyt vaikka yöt läpi ja selvitetään nämä asiat. Torstaina, kun mut piti päästää vapaaksi tuli sitten tämä vangitsemismääräys. Täysin idioottimainen juttu. Poliisi ei ymmärtänyt koko aikana, mitä ne oikein on tekemässä. Epätoivon vimmalla yritettiin rakentaa juttua. Vangitsemisistunto oli täysi farssi. Me osoitettiin, ei pelkästään muodollisesti vaan myös asiallisesti, että tällaista kiristystä ei ole voinut tapahtua. Teknisesti. Ei mitään. Siinä hommassa ei ollut järjen hiventäkään."

Sut kuitenkin vangittiin.

"Mut pistettiin koppiin, ja sen jälkeen kukaan ei kysynyt multa yhtään mitään."

Kai ne sitten aikoivat penkoa asioita jossain muualla ja etsiä aiheita lisää.

"Mut pistettiin Nokalle ja eristyksiin. Se vankilanjohtaja ihmetteli, miksi mut on pantu eristykseen. Eristäminen on aiheellinen ainoastaan, jos on vaarallinen toisille vangeille tai jos on rikoskumppaneita samassa laitoksessa."

Miten sut oli eristetty?

"Kaikesta. 23 tuntia vuorokaudessa kahdeksan neliön kopissa, jossa vessan virkaa toimittaa ämpäri nurkassa. Tunniksi ulos ja silloinkaan mä en saanut mennä sinne, missä muut olivat, vaan mä olin toisella puolella, ja vartija kävelytti mua."

Siinä olis sosiaaliset kontaktit aika vähissä.

"Asianajajaa ja lähisukulaisia sai tavata."

Sä olit kuitenkin tietoinen kovasta kohusta, joka kävi muurien ulkopuolella.

"Kyllä mä lehdet sain."

Talousrikossyytteet raukesivat, sinä pääsit vapaaksi, mutta maine on kuitenkin jäänyt vai pitäisikö pikemmin sanoa mennyt.

"Syytteet eivät rauenneet, koska talousrikossyytteitä ei ole koskaan nostettukaan. Mua epäillään talousrikoksista. Jumalauta, silti Ala-Nissilä, tää yksi kansanedustaja, julisti pöntöstä, että talousrikolliset niin kuin Kari Uoti... Sehän oli julkista herjaamista. Ajattelin ensin reagoida, mutta jos mä alan tässä vaiheessa jokaiselle huutaa, mä en ehtisi mitään muuta tekemäänkään. Mä haluan katsoa tän asian loppuun. Talousrikokset ja velellisen epärehellisyys, mistä mua epäillään on yhtä hirvittäviä asioita kuin kovan ylinopeuden ajaminen. Sekään ei ole tullut missään esille, että tekojen moitittavuus on sama. Saati sitten se, että yhdestä velallisen epärehellisyydestä on esitutkinta valmistunut. Me pyydettiin eräältä rikosoikeuden professorilta lausunto, siitä onko kyseessä rikos. Se sanoi hyvin yksiselitteisesti, mulla on asiasta lausunto, että asiassa ei voi olla kysymyksessä rikos. Ne eivät voi jättää syytettä nostamatta. Jostain syytteet on saatava. Tilanne on mennyt umpikujaan, koska mut vangittiin. Mun juristit sanoivat, että mua on syytettävä vaikka kadulle sylkemisestä, koska mut on vangittu. Muuten ne joutuvat hirveään välikäteen itse."

Iso pyörä on lähtenyt pyörimään ja kyllähän lähes jokainen suomalainen on varma siitä, että sinut on tuomittava. Lööpeissä on lukenut, että sinä olet talousrikollinen. Yhtä lailla ihmetellään sitä, miten voit ylipäätään olla aina vaan vapaalla jalalla. Tutkintaa tapahtuu edelleen siis koko ajan.

"Joo. Hullua on, että syyttäjä kertoi mun juristeille pitäneensä poliiseille kovan saarnan, että tässä on juuri sellainen tapaus, mitä ei saisi koskaan päästää tapahtumaan. Pistetään koppiin, eikä ole mitään. Jos järki kulkisi yhtään hommassa, kaikki osapuolet voisivat istua pöytään ja voitaisiin sanoa, että okei te olette tehneet virheen. Sovitaan tää pois. Ettei olisi aivan pakko repiä jostakin jotakin."

Ja rahaa palaa koko ajan.

"Tämä maksaa mulle ihan järjettömästi. Juristeille olen maksanut jo toista miljoonaa asianajopalkkioina. Enkä mä saa niitä mistään takaisin. Ja tämä voi jatkua kuinka pitkään tahansa. Asia on täysin umpikujassa."

Ehkä ne ajattelee ottavansa susta vielä oikein kunnon selätysvoiton.

"Ei ne saanu selätettyy, vaikka pitivät 51 päivää kopissa. Kai mun olis pitäny tulla itkien kopista ja huutaa: 'Tunnustan kaiken!'"

Tuleeko mummot räkimään kadulla päälle? Pitävätkö äidit lapsistaan tiukemmin kiinni, kun näkevät sinut kadulla?

"Mä kävin yhden kaverin kanssa marraskuussa etelässä. Lähdettiin vaan, kun piti päästä jonnekin. Sinänsä tyhmää, jouduttiin ottamaan ainoa matka. Ja jouduttiin sitten Playa del Inglesiin, paikkaan, jossa on miljoona suomalaista. Mä olen aika lapsirakas tyyppi. Lentokenttä bussissa oli myös pariskunta, jolla oli muksu mukana. Mä aloin sitten leikkiä sen skidin kanssa. Sen vanhemmat olivat ihan ihmeissään, miten mä voin tehdä semmoita. Ei mulla ole ollut ongelmia, paitsi yksien kanssa. Pikkujuppien kanssa on ollut ongelmia ja on aina ollutkin. Sellaiset mallia puku päällä tai oikeastaan kaikki sellaiset, joille fasadi ja ulkokuori ovat helvetin tärkeitä asioita. Substanssista ei ole mitään väliä. Ei kaik, kun sitä ei heillä yleensä ole. Byrokratian ja hierarkian kanssa mulla oli ongelmia jo silloin, kun mä olin pankissa töissä. Yhdessä ravintolassa mun päälle kävi sitten yhdeksän tällaista veijaria. Yhdeksän kundia smokit päällä."

Ne oli ilmeisesti sitten jotain James Bondeja.

"Niin kai. Mä sain jälkeen päin kuulla, että ne oli vaan ihan kunnon pikkuporvareita, joilla ajatuksena oli ’toikin saatana!’ Yleisesti ottaen suhtautuminen on kuitenkin ollut hyvää. Se on oikeastaan aika jännä juttu."

Ne kundit tuli sitten haastamaan vaan ihan riitaa.

Aloittivat kaatamalla kaljat mun päälle.

Silleen vaan ihan rennosti.

"Rennosti joo. Mä olin sillä hetkellä yksin ja niitä oli neljä. Sitten alkoi mylly, jätkät lähti haneen. Hetken päästä niitä oli sitten yhdeksän. Meitäkin oli sitten kaikki neljä paikalla, ja kundit lähti taas. Suhde oli kyllä vähän kohtuuton."

Ehkä se oli sun painijan maine, joka pelotti ne pois.

"Painijan maine on kyllä melkolailla liioiteltu."

Miten se kuuluisa painimatsi sinun ja Sarasvuon välillä päättyi?

"Ei Jarilla ollut mitään jakoa. Heh, heh! Se oli sinänsä hauska ilta viime vuonna Vierailuteatterin avajaisten päätteeksi. Lähettiin sitten Jussin ja Jarin kanssa jostain yökerhosta jatkoille tänne. Rimpuiltiin tässä sitten koko yö. Puhuttiin paskaa aamuun asti. Aamulla Sarasvuon housut oli rikki. Itse se oli ne rikkonut. Yhdeksältä oltiin täydessä humalassa ostamassa Stockmannilta uusia vaatteita Sarasvuolle. Sitten odoteltiin, että baari aukeaa. Soiteltiin Iltalehteen, jotta päästäisiin vähän selvittelemään asioita. Käveltiin Veli-Antti Savolaisen toimistoon selvittämään asioita. Mä kävelin sisään polvillani ovelta asti ja pyysin, saanko nousta. Sehän pieksi mua lehdessä. Pian sen jälkeen se sai potkut. Ei kuitenkaan liity mun asiaan."

Ehkä se ei saanut tarpeeksi myytyä lehtiä sun naamallasi. Mikä näitä pikkujuppeja smokeissa ja puvuissa sitten oikein ärsyttää?

"Ne ärsyyntyvät, kun tapani hoitaa asioita ja olla on sellainen, kun se mulla on. Mulle on tärkeää, että asioita hoidetaan ja tehdään fiksusti eikä se, että ne vaan näyttävät fiksuilta. Kompastuskivi se on usein ollutkin. Mä en ole kestänyt suurta tyhmyyttä, joka on vallinnut esimerkiksi pankeissa. Siellä se on tosi kukkeimmillaan. Mä olen ollut monissa paikoissa tosi outo lintu. Mä puhun eri kieltä kuin tämmöiset ihmiset ja mä ajattelen aivan eri tavalla. Sitten mua sanotaan hulluksi. Sanotaan, että saatana se huutaa vaan. Ja se saatana vielä pureekin, perkele! Tyhmäähän pelottaa silloin, kun se ei ymmärrä."

Ihmisiä varmaan ottaa myös päähän se, että sulla on pysynyt pää koko ajan pystyssä. Et kulje kaikesta huolimatta seinän vieriä pitkin.

"Mä olen saanut helvetisti suosituksia, että kannattaisi lähteä pois maasta. Mähän voisin tehdä samalla tavalla kuin broidit teki. Se meni Sveitsiin, eikä sitä voida saada sieltä pois. Pistää sieltä sitten vaan lehtiin juttuja, että hän on kunnon kansalainen, ja että hän ei edes itse asiassa tunne minua."

Millaiset välit sulla on veljen kanssa?

"Ei välejä. Tosi vaikeaa olla väleissä tyypin kanssa, joka pakenee ulkomaille, solvaa broidiaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa, vie rahat mennessään ja lähettää poliisille papereita musta. Aika vaikea tilanne."

Selvästikin.

"Broidille otti tosi koville se, että mä halusin siitä eroon. Tämä on kuin avioero, jossa toinen puolisko käy katsomassa salaa yöllä sun ikkunan takaa ja tekee kaikki mahdolliset jäynät, mitä ylipäänsä voi tehdä."

Jätetty ja loukattu puoliso...

"On se huvittavaa, kun tuollainen maalaispoika lähtee ja sillä ei ole minkäänlaisia kykyjä olla ja toimia ulkomailla. Tulee saamaan aivan käsittämättömiä mittasuhteita."

Sä olet nyt vähän orpona piruna. Yhdessähän susta aina puhuttiin sun veljesi kanssa. Teidän elämäntapanne oli oikea myöhempien aikojen bisneslegenda. Vai oliko sekin teidän itsenne nostattama hype helikoptereineen ja pidennettyine Cadillaceineen?

"No, me Uotin veljekset ollaan ihan päinvastaisia ihmisiä. Hän edustaa ihan oikeasti niitä helikoptereita ja tummia pukuja. Vaihtaa paitaa kaksi kertaa päivässä ja sutii tukkaansa koko ajan. Sillä on kova tahto saavuttaa kulissi keinolla millä hyvällä ja pitää yllä kunniallista statusta. Me jouduttiin naimisiin ja sitä liittoa ei pystytty purkamaan. Toimi johonkin asti, kunnes mulla perkele paloi hihat ihan täysin. Mua ei nää pukeutumisjutut paljoa kiinnosta. En edes muista, milloin on viimeksi ollut puku päällä. Renny ja Geena -gaalassa."

Hyvä kun panit, niin pääsit sisään.

"Ilman muuta.Kyllä nämä helikopterit sun muut olivat hyvin pitkälle lähtöisin broidista. Mä yritin hoitaa asioita ja saada ne toimimaan. Toinen kävelee sitten sisään ja sanoo, että pitäisi ostaa uusi miljoonan markan Mersu. Anna rahaa!"

"Sit mä tartten myös helikopterin, kun mä olen maalla! Mun pitäis saada toi ja tää! Anna rahaa! Hoida siinä sitten asioita yöt läpensä, vaikka tykkäänkin tekemisestä. Siitä kasvoi kuitenkin äärimmäinen vitutus. Me tiedetään tilanne aivan täysin, jos me puhutaan kaksistaan. Jos siihen tulee kolmas, silloin alkaa show ja tosi teeskentely. Tähän liittyy sellaisia puolia, joita ei usko hevonenkaan."

Jo vuosia sitten teitä kuvailtiin Ewingin veljeksinä. Vertaus taitaa olla nykyisin huomattavasti osuvampi. Tosi suomalainen Kauniit ja rohkeat.

"Niinpä. Katkeruus on hiton ikävää, hylätyksi tuleminen ja sen kostaminen. Hirveä epäilys siitä, että toinen on saanut enemmän. Ongelma on älytön, se ei vain ratkea. Siitä tulee vain hirveästi kärsimystä."

Luuletko, että sun maineen puhdistaminen on mahdollista?

"En tiedä. Olen ollut vähän kiinnostunut, koska se liittyy myös ulkokuoreen. Mulle ei ole loppujen lopuksi mitään väliä sillä, mitä musta ajatellaan. Se on virhe, koska sitä olisi pitänyt ajatella, pohtia ja hoitaa. Tämä kaikkihan on vienyt multa mahdollisuuden tehdä mitään. Kun mä kävelen neuvotteluun, niin toiset ottaa lompakostaan kiinni. Se vie sen kuitenkin! Maineesta en niin helvetisti välitä. Mun juttu lähtee menemään siitä, että mulla on helvetisti annettavaa siihen, mitä mä oon tehnyt. Mä oon siinä hyvä, mutta mä en saa sitä enää tehdä. Sitten pitää vain katsoa jotain muuta. Mähän olen tällä hetkellä työtön, joka yrittää puolustaa itseään putoamasta suohon. Mä olen löytänyt uutta henkeä ihmisistä, jotka ovat aika paljon vapaammin liikkuvia tässä maailmassa kuin mitä aikaisemmassa elämässä on ollut."

Työttömyyskassajonoissa sinun ei kuitenkaan tarvitse seisoskella. Työttömäksi sinun toimistosi on ainakin helvetin kalliisti ja tyylikkäästi sisustettu ja on vielä tosi hyvässä osoitteessakin.

"Kiitos."

Jos oltaisiin Jenkeissä ja sulla olisi kunnollinen pr-koneisto takana, sä olisit päätynyt hetkessä Vanity Fairin kanteen ja koko juttu olisi kääntynyt sun voitoksi.

"Se on mahdollista."

Sulla on ikään kuin sitten uusi elämä.

"Pakosta. Mutta mä en pidä sitä millään tavalla huonona. Elämä menee seitsemän vuoden sykleissä. Edellinen alkoi -88 Salon Sanomista ja nyt on -95."

Nyt on sitten seuraava vaihe.

"Seuraavat seitsemän vuotta aikaa katsoa, mitä nyt sitten tästä."

Mitä uusi elämä mahdollisesti pitää sisällään?

"Ihan mitä tahansa. Se on vielä työn alla. Tässä sitä mietitään, mitä isona tekisi. Mä opiskelin jossain vaiheessa aktiivisesti ja on käynyt mielessä, että sillä puolella voisi jatkaa. Se on tietysti sinänsä tekosyy. Mennä opiskelemaan, jotta saa lisää aikaa miettiä, mitä tekisi."

Sulla on nyt tämä ITH-niminen yritys. Mitä te täällä varsinaisesti teette?

"Trading on meidän ala. Tämä on trading-firma, joka tekee trading-kauppaa. Kaikennäköistä. Monenlaisia artikkeleita suuressa mittakaavassa. Toinen pää on Venäjällä."

Bisneskumppaneita on kuitenkin löytynyt?

"Silloin kun aloitettiin, lähti tosi hyvin liikkeelle. Nyt on tullut vähän hiljaisempaa. Tässä on jouduttu kumppanin kanssa selvittämään niin paljon näitä mun sotkuja. Nyt näkyy taas valoa tunnelin päässä."

Ette taida liikevaihdollisesti ihan päästä Incubatorin lukuihin?

"Nooh. Incubatorin luvut olivat vain lukuja. Hyvin keinotekoisia.!

Talouselämässä paukuttelitte henkseleitä 750 miljoonan liikevaihdolla...

"Se oli tsoukki koko juttu. Pelkkä pila. Muodollisesti Incubatorilla oli miljardin liikevaihto, mutta todellisuus ei ollut ikinä lähelläkään sitä. Se oli vain huvittavaa, kun Talouselämässä saatiin sitten kirjoittaa huimista nousijista. Tämä kuvaa sitä hölmöyttä, mitä siellä on. Sinänsä hyvä tapa osoittaa systeemin pohjaton tyhmyys. Sitä miten näitä pyöritellään. Sille nauroi muutaman vuoden, mutta kun joutui itse niihin rattaisiin, niin meinasi hymy hyytyä."

Tässä voi olla, että kyseessä on...

"Kosto. Systeemin vastaisku. Heh, heh."

Käytitte ensin itse systeemiä hyväksenne ja piditte sitä pilkkananne ja sitten systeemi alkoi pitää teitä pilkkanaan. Silloin lyödään oikein kunnolla ja kovaa.

"Byrokraatin on helppo inhota minua. Ei epäilystäkään siitä. Tosin en heidän suosioonsa haluakaan."

Bisnes on kuitenkin pienentynyt?

"Ihan helvetisti. Tämä hommahan on ihan marginaalista. Kunnon bisnes ei ole mulle enää mahdollista. Suomessa ei voi toimia ilman pankkeja. Pari hyvää esimerkkiä. Puolitoista vuotta sitten muutettiin ja paikallisesta T-kaupasta mentiin hakemaan makkaralimittiä, ruokakaupasta kymppitonnin limitti. Sieltä sanottiin, että et saa. Minä kysyin miksi? Kun et vaan saa. Mä kysyin, mitenkä saisin. Jos toimitat 20 000 pankkitakuut niin sitten. Makkaralimittiin! Postipankki ei suostu puolestaan aukaisemaan tiliä semmoiselle yritykselle, jonka kanssa mä olen tekemisissä. Tällainen kaikki häiritsee hieman liiketoiminnan harjoittamista."

Siksikö suuntautuminen Venäjälle?

"En mä ole suuntautunut mihinkään. Tää nyt on vain tällaista, että on sen verran toimintaa, että mä voin pitää konttoria, jotta mä voin hoitaa asioita. Mähän en tee tällä hetkellä mitään tuottavaa, vaikka haluaisin."

Et ilmeisesti sitten avusta Vierailuteatteriakaan muuta kuin mahdollisella käsikirjoituksella näistä 51 päivästä?

"Siitä puhuttiinkin justiin eilen Jussin kanssa. Mulla tapahtuu niin suunnattoman uskomattomia asioita ja sattuu hulluja juttuja elämässä, että pelkästään viikonkin tapahtumista saisi helposti tv-sarjan. Jussin kanssa pyörin paljon ja se tietää nää mun jutut. Itselläänhän sillä on vähän samanlaisia ongelmia, kun julkisuudessa on annettu ymmärtää, että kepu kaataa koko ajan rahaa sen niskaan. Itse asiassa se saa vähemmän rahaa kuin mitä sille kuuluisi."

Se on julma kohtalo siitä, että ohjaa Paavo Väyrysen vaalimainoksia. Tuet loppuvat saman tien. Aika varmaan muuttaa tämän.  yksin ja niit

Ehkä

"Painijan maine on kyllä

Miten se kuuluisa painimatsi sinun ja Sarasvuon vä

"Ei Jarilla ollut mitä

Ehkä

"Ne ä

Ihmisiä

"Mä

Millaiset vä

"Ei vä

Selvä

"Broidille otti tosi koville se, että

.

"On se huvittavaa, kun tuollainen maalaispoika lä

"No, me Uotin veljekset ollaan ihan pä

Hyvä

"Ilman muuta.Kyllä

"Sit mä

Jo vuosia sitten teitä

"Niinpä

Luuletko, että

"En tiedä

Työ

"Kiitos."

Jos oltaisiin Jenkeissä

"Se on mahdollista."

Sulla on ikä

"Pakosta. Mutta mä

Nyt on sitten seuraava vaihe.

"Seuraavat seitsemä

Mitä

"Ihan mitä

Sulla on nyt tä

"Trading on meidä

Bisneskumppaneita on kuitenkin lö

"Silloin kun aloitettiin, lä

Ette taida liikevaihdollisesti ihan pä

"Nooh. Incubatorin luvut olivat vain lukuja. Hyvin keinotekoisia.!

Talouselä

"Se oli tsoukki koko juttu. Pelkkä

"Kosto. Systeemin vastaisku. Heh, heh."

"Byrokraatin on helppo inhota minua. Ei epä

Bisnes on kuitenkin pienentynyt?

"Ihan helvetisti. Tä

Siksikö

"En mä

Et ilmeisesti sitten

"Siitä

Se on julma kohtalo siitä

"Aika muuttaa ja ajat muuttuvat. Just kuulin tänään radiosta, että Joensuun kaupunginteatteri aiotaan yksityistää. Claes Anderssonia haastateltiin, ja se tietysti suhtautui nuivasti jo pelkästään puoluekantansakin takia. Andersson on sinänsä hyvä mies, ja mä olen äänestänyt sitä aina, kun on ollut mahdollista."

?

"Mä oli viime viikolla Tuhkaa ja timantteja -nauhoituksissa, jossa vähän Esko Seppäsen kanssa kisailtiin talousasioista. Mä kerroin tästä äänestyskäyttäytymisestäni. MITÄ! Se oli sille yksi niistä illan kaikista suurista järkytyksistä."

Voi olla aikamoinen järkytys monille meidän lukijoillekin.

"Pressanvaaleista tämä oikeastaan lähti liikkeelle. Ehdokkaita on jono. Mikä on peruste valita ehdokas? Mä ajattelin niin kuin ihmisenä ja miten niiden kanssa tulisi toimeen. Mä ajattelin, että jos noita kaikia kokeilisi veneessä, että miten selviävät ja arvioisi kuka niistä on viimeisenä jäljellä. Mä olen aivan varma, että se olisi Claes Andersson. Eihän mulla voi olla mitään muuta vaihtoehtoa silloin."

Joo, se soittelisi vielä torvella matkamusiikkiakin. Anderssion on varmaan juuri oikea mies kulttuuriministeriksi. Sähän olet ollut mukana myös Väyrysen jutuissa.

"Ainakin hengessä mukana."

Nappi rinnassa.

"Jos

1 kommentti

pahhh

15.4.2013 18:47

Tämän kusipää huijasi niin monelta tutulta rahat ja että kuvottaa että pääsi noin vähällä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi