Karoliina Tuominen: hetken mielijohteesta kymmeniin tuhansiin seuraajiin

Videoista ja julkkisparodioistaan tuttu savolainen ei huumoria säästele.

Ensihoitajaksi opiskeleva Karoliina Tuominen aloitti videoiden kuvaamisen hetken mielijohteesta. Hän oli katsellut ulkomaalaisia tubettajia ja päätti tarttua itse kännykkään noin puolitoista vuotta sitten.

 

A post shared by Karoliina (@karoliinatuo) on

Aluksi Tuomisen oli tarkoitus kuvata hauskoja videoita lähinnä kavereilleen, mutta ne lähtivät leviämään yllättävän nopeasti. Kolmesataa seuraajaa kasvoi äkkiä tuhansiksi. Hän sai näkyvyyttä myös tekemällä videoita komediaporukka Blokessin kanssa. Blokessin kundit ovat edelleen messissä.

 

A post shared by Karoliina (@karoliinatuo) on

Tällä hetkellä 22-vuotiaalla opiskelijalla on pääjulkaisualustalla Instagramissa yli 60 000 seuraajaa. Suosituinta sisältöä ovat julkkisparodiakuvat sekä hauskat videot, jotka ovat pituudeltaan muutamia kymmeniä sekunteja.

 

A post shared by Karoliina (@karoliinatuo) on

Tuominen tekee yhteistyötä monien eri tahojen kanssa ja tekee sen omalla tyylillään. Liikenneturvan kanssa hän teki sketsivideon rattijuopumuksen vaaroista. Tuominen kertoo, että sketsejä on helpointa tehdä synkistä aiheista.

 

A post shared by Karoliina (@karoliinatuo) on

Tulevaisuudessa Tuominen haluaisi tehdä lyhytelokuvan, tietysti huumorikategoriassa. Pienellä porukalla asiaa onkin jo suunniteltu ja ehkä näemme pian tämän hulvattoman naisen omassa elokuvassaan näyttelemässä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi