Kuuma lista

Mistä kaupunki puhuu?

Katolinen kirkko
Paavi pyysi anteeksi Konstantinopolin tuhoa, joten tasaisen tahdin taulukolla katolinen kirkko pyytänee anteeksi suhtautumistaan ehkäisyyn ja naisten asemaan jo vuonna 2801.

Ihmeparantuja
Sairastelun vuoksi pidätystä vältellyt Peter Fryckman parantui hämmästyttävästi poliisin tiukalla kosketuksella olkapäähän.

Lätkän MM-kisat
16 maan turnaus on epätasainen, joten seuraaviin kisoihin otetaan Ukrainan, Latvian, Japanin ja Norjan iloksi myös Etelä-Afrikka, Albania, Kolumbia ja Pohjois-Korea.

Demokratia
"Eräs edesmennyt homo toivoi, että vastustaisin lakia", sanoi homoliitoista kansanedustaja Tuija Nurmi (IS 5.5.). Entä ne sadattuhannet homot, jotka toivovat päinvastaista?

George Bush tyhmempi
Ei USA ohjuspuolustusjärjestelmää tarvitse, onhan maalla tehokkaampikin ase. Aina kun Bush Jr. avaa suunsa, syntyy valtavaa tuhoa.

Hollywoodin käsikirjoittajat
Lakko vältettiiin, voimme huokaista helpotuksesta. Kauniiden ja rohkeiden juonikuviot eivät siis jatkossakaan etene lainkaan.

Tupakkasponsori
Ville Valoa seuraten Lenita Airisto hankkii sponsoriksi puunsuoja-aine-firman, Tahiti muovi- ja kemianteollisuuden tehtaan ja Johanna Raunio Suomen restauroijien yhdistyksen.

Monilahjakkuus
Jennifer Lopez ryhtyy muotisuunnittelijaksi, mikä on hieno idea. Lopez saa näin vihdoinkin jotain päällepantavaa itselleen.

Homottelu
Tom Cruise vakuuttaa, että hän ei ole homo, mikä onkin helppo uskoa. Cruisella on aivan liian huono maku homoksi.

Jasmin eroaa
Tulosvetorahat palautetaan pelaajille, koska kukaan ei ollut uskonut liiton kestävän kolmea kuukautta.

Kerro sinäkin: city@city.fi, fax 09-561 56220. Parhaat palkitaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi