Kuuma lista

Mistä kaupunki puhuu?

Janne
Janne
  1. Janne Kataja Iltapäivälehtien mukaan tv:stä tuttu moottoriturpa on rakastunut. Luvassa on tiukka kolmiodraama: Kataja, Kataja ja joku nainen.
  2. VR Rautatieyhtiön oman selvityksen mukaan myöhästelyt johtuvat siitä, että junat eivät ehdi asemalle aikataulun mukaisesti.
  3. Big Brother Miksi Big Brotherista ei ole kiinalaista versiota? Koska formaattiin kuuluu, että osanottajat eivät ole mitään ruudinkeksijöitä.
  4. Ulkopolitiikka Ehkäpä jo vuonna 2030 Suomessa voidaan ryhtyä keskustelemaan siitä, joko Suomessa voisi kenties ryhtyä keskustelemaan ulkopolitiikasta.
  5. Britneyn ongelmat Britney Spears taistelee lapsistaan oikeudessa. Mikäli Britney jää ilman lapsiaan, kuka hänestä sitten pitää huolta 28-vuotiaana?
  6. Hoitajia filippiineiltä Myös Ilkka Kanerva tukee ajatusta. Sieltä päin maailmaa on tunnetusti aina saanut hyviä hoitoja kohtuuhintaan.
  7. Kossun etiketti Uusi tai vanha, ihan sama. Kossunjuonnin ainoan etiketin mukaan sitä juodaan kunnes tullaan humalaan.
  8. Naisten viagra Tätä miehet ovat odottaneet jo pitkään. Enää ei tarvitse tuhlata lainkaan aikaa esileikkiin.
  9. Hoitajien palkat Hallitus etsii parhaillaan keinoja, joilla hoitajien palkkoja voitaisiin nostaa ilman, että siihen kuluu lainkaan rahaa.
  10. Musiikkilapsi Rasmuksen Lauri ja PMMP:n Paula saavat lapsen. Vielä ei tiedetä, tarvitaanko keisarinleikkausta vai syntyykö vauva normaalisti PMMP:n kautta.

1 kommentti

Vopat

25.9.2007 10:25

Luvassa on tiukka kolmiodraama: Kataja, Kataja ja joku mies. Näin se menee....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi