Kuuma lista

Mistä kaupunki puhuu?

Teemu
Teemu
  1. Teemu Selänne Merenkulkulaitos suosittelee Selänteelle uran jatkamista. Mitä kauemmin Selänne on poissa sulasta vedestä, sen parempi.
  2. Thai-hieronta Helsingin poliisi on saanut thai-hierontapaikkojen tutkimukset valmiiksi eikä ole koskaan näyttänyt yhtä rentoutuneelta.
  3. Vanhasen ulkopolitiikka Pääministerin mielestä ulkopolitiikkaan on turha enää puuttua. Kekkonen hoiti homman valmiiksi jo aikoja sitten.
  4. Hehkulamput Eduskunnassa hehkulamput ovat pannassa. Älynväläyksen sattuessa kohdalle edustajan pään päällä pitää jatkossa syttyä loisteputki.
  5. Blogit Aivan liian moni bloginpitäjä haluaa jakaa muiden kanssa elämänsä, jota ei ole olemassakaan.
  6. Hiv-mies Rovaniemeltä Naisen on hyvä muistaa, että tuntemattomia mulkkuja on monenlaisia, mutta niiden kaikkien kanssa kannattaa käyttää kondomia.
  7. Matsutake-sieni Japanilaisten mukaan matsutake parantaa mieskuntoa. Suomalaisten testien mukaan sientä on kuitenkin vaikea saada pysymään mulkun päällä.
  8. Burma/Myanmar Sotilasjuntta pitää munkkeja ihannevastustajina. Kirkkaan kaavun ansiosta heihin on helppo tähdätä, he eivät ammu takaisin eikä tappamisesta synny katkeria orpoja ja leskiä.
  9. Islamilainen puolue Ihan ok idea. Islamilaisen puolueen valtaantulo vapauttaisi kunnallistasolla monen keskustajohtoisen kunnan henkistä ilmapiiriä.
  10. EU:n sokerikiista Entäpä kriisiajan huoltovarmuus? Sodan syttyessä tärkeintä on, että kahvi pysyy makeana ja sokerikuorrutus possumunkissa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi