Lyhytanimaatio kuvaa kauniilla tavalla kahden nuorukaisen ihastumisen

In A Heartbeat saa sydämen sulamaan.

Toukokuussa julkaistun In A Heartbeat lyhytanimaation traileri haki joukkorahoituksella tukea tuotantoonsa. Nyt elokuva on julkaistu kokonaisuudessaan ja kaikkien sydämet sulavat sekunneissa sitä katsoessa.

Animaatio kertoo punatukkaisesta teinistä Sherwinistä, jonka sydän kirjaimellisesti pomppaa ulos rinnasta, kun hän näkee luokkatoverinsa Jonathanin. Poika yrittää saada sydämensä kiinni, ennen kuin se paljastaa ihastukselleen todelliset ajatuksensa.

Elokuvassa ei ole repliikkejä ollenkaan, mutta se on kaikin puolin samaistuttava teini-ihastuksen kuvaus epävarmuuden ja pelon tunteista. Animaation tekijät kertoivat aikaisemmin Huffington Postille:

"Toivomme, että elokuva puhuttelee niitä, jotka identifioituvat päähenkilöön. Ne, jotka eivät samaistu hahmoon, pystyvät ymmärtämään ihmisiä, jotka käyvät läpi tuonkaltaisia tilanteita."

Seksuaalivähemmistöihin kuuluville tällaiset samaistuttavat populaarikulttuurin tuotteet ovat tärkeitä. Mitä enemmän muitakin kuin heterorakkauden muotoja normalisoidaan, sitä vähemmän syrjintää vähemmistöt kohtaavat.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi