Natalia Tolmatsova

Natalla on asiaa.

Otsikko oli katumuotiblogaaja Natalia Tolmatsovan oma ehdotus.
Otsikko oli katumuotiblogaaja Natalia Tolmatsovan oma ehdotus.

White Trash Disease -blogin kirjoittajana tunnetuksi tullut Natalia Tolmatsova on pyörittänyt blogiaan vajaan vuoden. Nyt hänellä on jo 90 000 lukijaa kuukaudessa.

Mikä tauti valkoista roskaväkeä oikein vaivaa?

"Olisiko vaikka materialismi? Nikotinismi ja kofeinismi toki myös. Blogini nimi on kunnianosoitus Wastedin kappaleelle. Idea lähti siitä, ettei blogi ole neat and clean vaan katumuotiblogi, joten sillä ei voi olla fashion-nimeäkään."

Minkälainen päiväkirja sinulla oli ala-asteella?

"Siinä oli pehmustetut kannet ja se haisi purkalta. Olen toivottavasti hävittänyt sen kauan sitten."

Kummat tietävät elämästäsi enemmän: lukijasi vai sukulaisesi?

"Veikkaan, että sukulaiset. En kirjoita blogiini kuitenkaan ihan kaikkea. Raja kulkee siinä, etten kirjoita asioista, joista en viitsi kertoa tuntemattomalle muuallakaan."

Kuinka moni ihminen päivässä tunnistaa sinut kadulla?

"Vastaan tulee korkeintaan kaksi sellaisista, jotka tulevat juttelemaan. Veikkaan, että suurin osa ei kehtaa tulla sanomaan mitään. Huomaan nykyisin aika hyvin, jos joku tunnistaa minut. Hänelle tulee omituinen virne naamalle."

Haluaisitko blogata täysipäiväisesti?

"Opiskelun ohessa tämä on loistava homma, mutten haluaisi tehdä vain tätä. Todellinen unelmani on päästä työskentelemään vaatealalla."

Mistä raju imagosi johtuu?

"Sillä on suuri vaikutus, että kirjoitan tarkoituksella provosoivia tekstejä. Toisinaan ne halutaan käsittää väärin ja ottaa kirjaimellisesti. Pispalan punkkareiden mielestä olen varastanut heidän juttunsa ja tehnyt siitä mainstreamia. Myös tatuoinneillani on vaikutusta, niiden ansiosta moni lukija alun perin löysi blogini."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi