Päivi löysi Alkoon

BrewDog-panimon uutuusolutta saatavilla Suomesta.

Kuva: BrewDog

BrewDog-panimon suhde Suomeen vahvistuu. Nyt tämän uuden ystävyyden symboli, panimon Suomi-olut Hello, my name is Päivi, on löytänyt tiensä Alkon hyllylle. Kukaan ei tiedä, onko tämä ensimmäinen kerta, kun Päivi on käynyt Alkossa.

Päivi on meripihkankeltainen, täyteläinen, voimakkaasti humaloitu, maltainen, greippinen, tyrnimarjainen, hennon havuinen, runsas ja pitkä. Alkoholia siinä on tuhdit 8,2 prosenttia. Se on valmistettu varta vasten Suomen markkinoille ja tyrni alleviivaa suomalaisuutta.

Kuva: Alko

25-vuotiaiden kaverusten Martin Dickien ja James Wattin perustaman BrewDogin valikoimasta irtoaa täsmätarkoitukseen suunnattuja oluita. Suomen valloittamista omalla ravintolallaan suunnitteleva yritys pohjustaa maaperää suomalaisille räätälöidyllä oluellaan. Edellinen henkilöity erikoisolut nähtiin Sotshin olympialaisten aikaan, kun panimosta lähetettiin Venäjän ylimmälle johdolle muutama laatikollinen meikatulla Putinin naamalla varustettua Vladimir-olutta.

Kun BrewDog pohti laajentumista, he kysyivät blogissaan, mihin maahan heidät halutaan. Suomalaiset vastasivat kutsuun reilusti innokkaammin kuin muut maat. Seuraavaksi suomalaisfaneilta kysyttiin blogin kautta, mikä nimi suomalaisoluelle pitäisi antaa. Näin syntyi Päivi.

2 kommenttia

shiwan8

3.6.2014 08:34

Selvisi kuka sitäkin panee.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pjotrprkl

5.6.2015 12:54

Kalliiksi tulee tämäkin Päivi:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi