Pikkulapsen vanhemmat: näinkin voi toimia lentokoneessa

Yksivuotiaan vanhemmat tekivät kanssamatkustajiensa lennosta hiukan hauskemman jakamalla näille puuhapussit.

Kuva: Danaus Chang / Reddit.com

Tiedäthän, kun lentokoneessa matkustaville pikkulapsille annetaan puuhapussit? Sellaiset, jotka sisältävät värityskirjan, kyniä, tarroja ja rusinoita? 

Amerikkalaispariskunta kevensi taannoin aikuisten kanssamatkustajiensa reissua jakamalla näillekin puuhapussit. Pariskunnalla oli nimittäin mukanaan yksivuotias lapsi, joka ei välttämättä ole lennoilla kaikkein miellyttävin matkakumppani. Puuhapussi sisälsi kurkkupastilleja, karamelleja ja korvatulpat sekä viestin lapselta. Viesti kuuluu vapaasti käännettynä näin:

"Hei muukalainen! Nimeni on Madeline. Täytän joulukuussa yksi ja tämä on ensimmäinen lentoni. Yritän käyttäytyä, mutta pyydän anteeksi jo etukäteen, jos vaikka poltan päreeni, pelästyn tai korviani alkaa särkeä. Vanhempani valmistelivat sinulle tämän puuhapussin, joka sisältää herkkuja. Siellä on myös korvatulpat sen varalta, että ensimmäinen julkinen serenadini ei ole sinun mielestäsi yhtä ihana kuin vanhempieni. Kivaa lentoa!"

Puuhapussin saanut tyytyväinen matkustaja tuuppasi kuvan pussista Redditiin, ja lennon laskeuduttua oli se jo päässyt palvelun etusivulle. Vaikka lasten olemassaoloa ei tarvitsekaan meidän mielestämme pyydellä anteeksi, on aina varaa olla ystävällinen, antelias ja hauska.

Lähde: Today.com

2 kommenttia

shiwan8

3.1.2015 11:24

Pelimiesliikkeitä vanhemmilta. On ihan totta, että lasten olemassaoloa ei tarvitse pyydellä anteeksi. Kuitenkin, jos se penska ei pärjää, on vanhempien homma hoitaa asia niin, että siitä ei synny kohtuutonta haittaa kanssaihmisille.
Jos tuntuu siltä, ettei lapsen meuhkaamisesta saisi hermostua niin voi miettiä kuinka kivaa olisi jos joku aikuinen huutaisi täysin ilman mitään näkyvää syytä tai jostain täydellisen mitättömästä syystä oman korvan vieressä. Jos sellainen ärsyttäisi niin miksi lapsen möykkääminen ei ärsyttäisi, kyse on kuitenkin molemmissa tapauksissa ihmisestä lähteävä omaan itseen liittymätön melusaaste.

Fiksuin kohdalle osunut pariskunta vuodelta 2014 päätti jäädä pois junasta kun selvisi, ettei heillä ollut rahkeita ratkaista lapsensa ongelmaa ja pennun mesoaminen alkoi muuttua rasitteeksi ympäristölle. Iso käsi heille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

iskä73

9.1.2015 12:45

Lapsen itkusta ei saa hermostua siksi että oikeasti aikuinen tietää ettei mitään voi tehdä, kun se alkaa. En alkaisi riehumaan silloinkaan kun viereeni istuu Touretten syndroomasta kärsivä tai kehitysvammainen. Tai dementikkovanhus.

Tuo juna-esimerkkikin nyt oli aika huono, paitsi jos kyseessä oli paikallisjuna. Kuka jäisi pois pitkän matkan junasta, odottelisi seuraavaa ja maksaisi tuplahinnan?

Lienekö nimimerkki shiwanilla muuten tapana ärsyyntyä esim. luonnonilmiöistä? Vai oliko pointtina tässä nyt se että häntä ärsyttää vain ihmisestä lähtevä äänisaaste:)

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi