Rauha! Instagramin asetuksia ei tarvitse muuttaa

Riittää, että tykkäät sellaisista kuvista, joita haluat tulevaisuudessakin nähdä.

Kuva: Neyro / Fotolia

Instagramin uusi algoritmi on aiheuttanut gramaavassa kansassa suurta huolta ja hätääntymistä. Uusi algoritmi muuttaa feedissä näkyvien kuvien järjestystä niin, etteivät ne enää näy aikajärjestyksessä. Pääsiäisviikonlopun aikana kaikkien feedit täyttyivät kehotuksista kytkeä käyttäjän ilmoitukset päälle, jos haluaa vielä nähdä kyseisen käyttäjän kuvia omassa feedissään. Asia ei kuitenkaan mene ihan niin. 

Ilmoitukset päälle kytkemällä saa puhelimeensa ilmoituksen joka kerta, kun käyttäjä julkaisee kuvan Instagramissa. Jos seuraat neljääsataa tiliä, puhelimesi piippaa koko ajan. Se ei ole ratkaisu uuteen algoritmiin. 

Uuden algoritmin ansiosta kuvat eivät enää näy feedissä aikajärjestyksessä vaan siten, että sovellus näyttää käyttäjälle sellaista sisältöä, jonka olettaa kiinnostavan tätä. Tämä tarkoittaa kuvia, joista käyttäjä tykkää ja joita hän kommentoi. Ilmoitusasetusten muuttaminen ei ole ratkaisu - se on, että tykkää sellaisista kuvista ja sellaisista tileistä, joita haluaa tulevaisuudessakin nähdä. 

Rauha Instagramiin. 

1 kommentti

Säälittävää

29.3.2016 12:47

If it ain't broken, don't "fix" it! Mikä vika aikasemmassa feedissä muka oli? Tosi siistiä joo.. niin hitokseen hankalaa näyttää kuvat edelleen siinä järjestyksessä missä ne on sinne laitettu. Ig osoitti kyllä hienosti käyttäjän aseman tuossa. No, ompahan yksi aikasyöppö taas vähemmän.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi