Samu Haber

Tuhlaajapoika

Samu Haber ottaa rennosti limusiinin takapenkillä.
Samu Haber ottaa rennosti limusiinin takapenkillä. Kuva: Johannna Viljakainen

Berliini on vallattu, seuraava osoite Manhattan. Sunrise Avenue ei kelvannut Suomessa yhdellekään levy-yhtiölle, joten Samu Haber hyökkäsi naapurinpoika-rockilla suoraan Euroopan listoille. Kuinka se oli mahdollista?

Menin paskaksi. Työni oli ihan vitun hirveää. En saanut unta kahteen kuukauteen. Lääkäriltäkin saadut nukahtamislääkkeet auttoivat vain hetken. Lähdin psykiatrille, kun jouduin pysähtymään autolla sadan metrin välein haukkomaan happea ikkunasta.”

Alla upouusi BMW 316 ja taskussa asiakkuuspäällikön vakanssi Novo Groupissa. Niskassa 40 000 euron velat Espanjan disko- ja mobiilibisneksistä. Lomaosakesotkuista kimpussa keskusrikospoliisi.

“Yksi vitun mielisairas psykiatriämmä kuunteli stoorini ja veti siitä yhteenvedon, että Espanjan-reissuni oli protesti äitiäni vastaan. Hän suositteli minulle kolmen vuoden syväluotaavaa psykoanalyysia. Sanoin sille suoraan, että en maksa tästä penniäkään. Kerroin, että se on hullu ja pitäisi laittaa vankilaan. Mistäköhän se oli saanut paperit moiseen touhuun?”

Tällaista oli Samu Haberin, 30, elämä oli neljä vuotta sitten. Nyt Haberin yhtye Sunrise Avenue on liittymässä HIMin ja The Rasmuksen jatkoksi kotimaisen vientimusiikin ykkösketjuun. Debyyttilevy On The Way To Wonderland on myynyt Suomessa platinaa, koko Euroopan yhteenlaskettu myynti hipoo jo 150 000 levyä.

Jalka on tukevasti oven välissä, mutta helpolla se ei tullut. Haber ei sännännyt psykoterapiaan, vaan vuoron perään jokaiseen levy-yhtiöön Helsingissä.

“Se oli helvetin turhauttavaa. Jampat, jotka eivät ikinä ole onnistuneet siinä, mitä halusimme, kertovat pöytää naputellen ’kato poika, tämä pitää tehdä näin’. Eniten hukassa oleville teki mieli sanoa, että Seppo, olet yrittänyt tätä jo helvetin monta kertaa, etkä ikinä onnistunut. Mulla on visio. Antakaa meille koneisto, niin kyllä me jollekin tasolle päästään.”

Ongelmana oli, ettei bändi meikannut eikä pukeutunut nahkaan. He olivat liian tavallisia.

“Vittu, jos t-paita ja farkut eivät kelpaa, niin näkemiin. Turha feikata, sama kuin myisi paskaa tuotetta. Ei sitä saa kaupaksi, jos ei itse usko siihen.”

Myydä Haber osaa. Viisi vuotta aiemmin 10 000 euron Rockworld Internationalin lomaosakkeet vaihtoivat omistajaa Haberin välityksellä Espanjassa. Hän onnistui viemään kaupat päätökseen yli puolissa tapauksissa, nopeimmillaan neljässä tunnissa.

“Olin helvetin hyvä siinä. Se oli hyvä myyntikoulu, mutta olisi pitänyt tietää, että firma vedättää.”

Levy-yhtiöt eivät innostuneet Sunrise Avenuesta, mutta Haber ei luovuttanut. Eikä hän luovuttanut vuonna 1995 Ruisrockissakaan. Lavalla oli Bon Jovi, eturivissä liuta kirkuvia tyttöjä sekä Samu Haber taistelemassa Jon Bon Jovin yleisöön heittämistä aurinkolaseista.

“Sain revittyä laseista puolet. Ne ovat edelleen tallella.”

Haber taivutteli tuttunsa, Mikko Virtalan, rahoittamaan Sunrise Avenuen debyyttilevyä.

“Menin Mikon kanssa Elixian juoksumatolle, pistin sille vähän ekstrakierroksia ja kysyin, että miltä hänestä tuntuisi olla levymoguli. Mikko mietti yön yli ja myi kämppänsä.”

Ja kas, Sunrise Avenuella oli 20 000 euroa yksityistä riskirahaa ja parin kuukauden päästä muutama lupaavan kuuloinen (Haberin mielestä ihan vitun hyvä) biisi, jotka lopulta vakuuttivat Bonnier Amigo -levy-yhtiön.

“Kuselle turvamiesten huomaamatta”

Jatko oli vähintään yhtä hämmentävä. Ennen kuin Sunrise Avenue ennätti julkaista yhtäkään kappaletta, heillä oli hihassaan kansainvälinen levydiili Saksan EMIn kanssa.

Miten se on mahdollista? Kun Suomi isännöi viime vuonna musiikkiteollisuuden tärkeimmän ammattilaistapahtuman, MIDEMin, 40-vuotisjuhlaa Cannesissa, paikalla olivat kaikki Euroopan musiikkipäättäjät. Ja Samu Haber. Kättelemässä heistä jokaista.

“Oli helvetin makeaa keskustella Saksan Universalin isoimman pomon, Tom Bohnen kanssa. Sillä oli minkkikaulus, tosi cool äijä, Haber kertaa sata.”

Lopuksi Haber pyysi saada juoda Bohnen kokismukista kulauksen.

“Jotta pääsisin kehumaan kavereille.”

Hän sai huikan. Ja vähän muutakin. Seuraavalla viikolla Sunrise Avenue soitti Semifinalissa showcase-keikan. Tiistai-iltana bändiä oli katsomassa 17 eurooppalaisten levy-yhtiöiden edustajaa. Suomen EMIlle bändi ei kelvannut, saksalaisille kaimoille kylläkin.

Ja kas, Sunrise Avenuella oli pallonlaajuinen levydiili.

Vielä kymmenen vuotta sitten Samu Haber keikkaili akustisen duonsa, Sunrisen, kanssa Karamalmin Kesoililla. Kantikset poistuivat jo ensimmäisen kappaleen aikana ja miksauspöydän jatkeena notkui salaattipöytä. Toista on 4 000 hengen keikkapaikoilla Euroopassa.

“Ulkomailla homma on etäisempää, fanit hikoavat yhteiskuvassa enemmän kuin Suomessa. Täällä olen Samu Espoosta, ulkomailla mua katsotaan samalla tavalla kuin täällä Scorpionsia. Okei, ei Scorpionsia, mutta vastaavaa.”

Bändi aiheutti jo sellaista hysteriaa Saksassa kuukausi sitten, että promokiertueella Haberia ja kitaristi Janne Kärkkäistä kaitsi 15 turvamiestä.

“Löimme Jannen kanssa vetoa siitä, kumpi pääsee livahtamaan kuselle turvamiesten huomaamatta. Olen helvetin tyytyväinen siihen, että olemme kolmekymppisiä jamppoja. Parikymppisinä olisi voinut luulla, että meidän kuuluu ottaa kaikkea, mitä takahuoneessa tarjotaan. Pidän Lovexin jätkille peukkuja.”

Syksyllä Sunrise Avenue suuntaa täysimittaiselle Euroopan-kiertueelle. Suunnitelmissa on hyökkäys myös Japaniin ja Yhdysvaltoihin. Tosin USA:an ei ole asiaa ennen marraskuuta, jolloin lomaosakekaupoista saatu kahdeksan kuukauden ehdollinen tuomio on kärsitty.

“Turhaa lässytystä. Olen kuitenkin hyvin rehellinen kaveri. Minulla on muutoin täysin nuhteeton elämä. Jos jään lomaosake taskussa kiinni Kaisaniemen puistossa, joudun linnaan. Eikä kukaan menettänyt lopulta lomaosakekaupoissa penniäkään. Silti Suomen oikeuslaitos halusi kuluttaa minuun satojatuhansia euroja. Olin ensimmäinen, jonka keskusrikospoliisi löysi firman listoilta, koska olin tehnyt niin paljon kauppoja.”

Ja koska Haber työskenteli Rockworld Internationalissa omalla nimellään ja oli antanut aidot yhteystietonsa.

“Ylempänä olleet käyttivät aliaksia. Ei mulla ollut mitään kokemusta KRP:n good cop, bad cop -tyylistä. En ottanut juristia mukaan kuulusteluihin. Sain siellä eteeni munkin ja parin miljoonan euron maksulapun.”

“Musex puuhastelua”

Aina kun suomalainen bändi nousee pinnalle maamme ulkopuolella, mainitaan kotimaisen musiikin vienninedistäjäyhdistys Musex.

“Hienoa, että sellainen instanssi on, mutta on käsittämätöntä, että he paukuttelevat omia henkseleitään muiden ansioilla. Musexin toiminta on pelkkää puuhastelua. Olen itse neuvotellut kaikki diilimme, heiltä ei apua ole tullut.”

Ainoa, mitä Haber sai, oli läjän tukikaavakkeita.

“Niiden pitäisi tajuta, että muusikot eivät osaa täyttää hakemuksia, vaan tehdä kertosäkeitä.”

Sunrise Avenue kuitenkin anoi taloudellista apua. Kaikki kymmenen hakemusta tulivat takaisin bumerangina: “Tukea ei myönnetä. Emme näe yhtyeessänne kaupallista potentiaalia.”

Toisin haistoi Haberin hittinenä. Nyt bändin ensimmäinen single Fairytale Gone Bad on myynyt pelkästään Saksassa jo 100 000. Debyyttilevy päätyi siellä top5-listalle ja on myynyt lähes kultalevyn verran, 100 000. Hyvä osa tuotoista päätyy Haberin lompakkoon. Hän tekee valtaosan bändin biiseistä. Lisäksi yhtyeen perustama Honest Music omistaa levynsä oikeudet puoliksi Bonnier Amigon kanssa.

“Muutan ulkomaille, jos verotus ei muutu vuoden sisällä. On naurettavaa, että joudun maksamaan 60 prosenttia pois tuloistani.”

Vielä viime vuonna Haber kituutteli 650 eurolla kuukaudessa, nyt kuukausitulot ovat nousseet jo muutamaan tuhanteen euroon. Ja lisää on tulossa. Bändillä on jo sopimus neljälle seuraavalle levylle Bonnierin ja Saksan EMIn kanssa.

“Minulla on velkaa noin 100 000 euroa. Olen pannut unelmaani kaikki rahani viimeiset viisi vuotta. Piikkini on melkoinen pelkästään levy-yhtiölle. Onneksi olen biisien säveltäjä, niin saan ehkä joskus vähän takaisinkin. Ei tätä kannata rahan takia tehdä. Sama kuin alkaisi soittaa kitaraa saadakseen pesää. Haluan isolle lavalle, tehdä tätä isolla koneistolla. Ja joitain se ärsyttää.”

Ei ihme. Haber ei pyytele anteeksi olemassaoloaan. Hän kehuu itseään vuolaasti ja saa jopa hiustensa sormella pyörittämisen näyttämään ylimieliseltä.

“Mutta oonhan mä ihan vitun leso jätkä. Luterilainen hetken kestää elämä, sekin synkkä ja ikävä -paskanjauhanta on ihan turhaa. Jos on jossain ihan vitun hyvä, niin tekee sitä täysillä ja on ylpeä itsestään. Mulla on esimerkiksi helvetin makea nasaaliääni. Rakastan kuunnella sitä, niin lesolta kuin se kuulostaakin. Ehkä itsevarmuuteni vaikuttaa ylimielisyydeltä.”

Esimerkki: Viimeisen Saksan-keikan jälkeen bändi leikki sirkusta Saksan EMIn A&R-johtajan kanssa ravintolassa. Tirehtöörinä toiminut Haber kuulutti Keski-Euroopan tärkeimmän linkkinsä lavalle: “Ladies and gentlemen! You want to see a dickless idiot?”

Mutta kun bändi myy, levy-yhtiö syö kädestä. Ja moni muu. Sunrise Avenue on saanut yhteistyökumppaneikseen muun muassa Dieselin, Guessin, Pepe Jeansin, Replayn, De Puta Madren, Hilfigerin, Applen, Nokian ja Bossin. Haberin ajama Toyota Aygokin on ”säätö” Auto-Jalosen kanssa.

Aika hyvin ex-lomaosakekauppiaalta, joka luki ylioppilaaksi kahdeksan vuotta, värväsi vielä vuosikymmen sitten verkostomarkkinoijia Matti Ahteen kravatti kaulassa Tampereen YO-talolla. Ja jolla oli jo syntyessään kusta päässä.

“Äiti on kertonut, että minulla oli keltatauti, virtsaa veressä. Se selittää kaiken.”

Nuukailu takahuoneessa

Sunrise Avenuella menee lujaa, mutta raideri laahaa perässä. TJEU:

  • Lämmin ateria
  • Kahvia, kuumaa vettä, hunajaa
  • 15 litraa vettä 1/2 litran pulloissa
  • 8 kpl puhdasta pyyhettä
  • 2 koria keskiolutta
  • Virvoitusjuomia (PepsiMax) ja energiajuomaa
  • 1 plo yhden tähden jaloviinaa
  • 2 ploa punaviiniä

“Raiderimme on tosi tylsä. Meinasimme lisätä siihen viisi kertaa Aromipesä, mutta se olisi voinut sekoittaa jengiä. Etenkin ulkomailla.”

66 kommenttia

Junthunen

15.3.2007 19:05

Vaikka en bändin musiikista juuri pidäkään, niin pakko ihailla jätkän asennetta. Toivottavasti suosio kasvaa ja rahaa ropsuu tilille niin, että pääsee miekkonen veloistaan eroon.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Asenne ja musiikki

16.3.2007 08:29

No, ei ole ainoastaan asenne kohdallaan, vaan myös musiikki. en erottaisi mitenkään suomalaiseksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Simeoni2000

16.3.2007 10:00

Taas yksi esimerkki siitä, ettei kotimaisten levy-yhtiöiden pomoilla ole mitään käsitystä siitä, millaisia bändejä oikeasti kannattaa päästää markkinoille. Kopioidaan muiden idiksiä ja toivotaan silmät killissä, että "copycat" kelpaisi kuuntelijoille. Amatöörimaista puuhastelua, porukat vaihtoon!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Elsewhere

16.3.2007 11:43

Kai seuraavalla levyllä on sitten edes yksi omaperäinen sävellys-tai sovitusratkaisu? Että jos tätä tarvitsee kuunnella S-marketissakin niin ei tulisi ihan niin paha olo?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Landia

16.3.2007 14:02

Toivottavasti toi kaveri ei puhu ihan tosissaan. Ärsytti niin että niskakarvat nousi pystyyn. Mut ehkä se on tarkotuskin..?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SpanishJ

16.3.2007 14:36

Pakko arvostaa Samun ja muiden paneutumista tohon juttuunsa. Monella, ihan sairaa monella olis usko loppunu matkan varrella.
Jätkä on lähettäny demoja yli kahteensataan levy-yhtiöön Suomessa ja ulkomailla. Ja kaveri MYI KÄMPPÄNSÄ maksaakseen levyn. Kelatkaa!
Monta vuotta siihen meni, mutta nyt se on siinä. Tällä kertaa yritteliäisyys palkittiin.

hyvä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JuBaza

16.3.2007 15:36

Sanokaa yksikin bändi viimeisen 28v aikana, joka tekisi kauhean omaperäisiä biisejä ja/tai sovituksia ja ois vielä myyny levyjä. Ei tässä voi muuta ku nostaa jätkille hattua.

ps. eiköhän tollakin haastattelulla ollu tarkoitus sohasta muutamaankin ampiaispesään... ja hyvin onnistui..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Keijokakkonen

16.3.2007 16:42

Ainakin haastattelun perusteella pirun kovaluinen kaveri. Kuinkakohan monella olisi riittänyt kanttia toteuttaa unelmaansa noin kovilla panoksilla? Ja toinen juttu on se, että kuinkakohan moni tuohon asemaan päässyt rokkari uskaltaisi enääkritisoida rehellisesti Musexeista ja muista? Ne ovat harvassa, jotka eivät pelkää sanoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mandikene

17.3.2007 17:26

Kaikesta huolimatta pari englannintuntia ei olisi pahitteeks. Muuten kivaa musiikkia, mutta aksentti häiritsee suunnattomasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heluna:

18.3.2007 12:38

Ei mikään ihme ettei Emmoja tullut kuin yks, jonka kansa sai äänestää. Pikkasen taitaa olla hienoilla pomoilla jotain sontaa hampaankolossa ja päässä myös. Samu, bändin pojat ja musa on täyttä rautaa ja tosi harmi että näillä hienoilla pomoilla ei tunnu olevan minkäänlaista hajua mitä kansa haluaa, olen yhtä mieltä että vaihtoon vaan ja tuoretta verta tilalle.

Tästä "synkkää ja ikävää"-kommentista tuli uus iskari mulle, elämän pitäis olla kaikkea muuta ja jokaisella on vain tää yks versio käytettävissä ja se pitää käyttää niin kuin parhaaksi katsoo. Loistavaa Samu ja risut ja männynkävyt vaan kumoon!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heluna:

18.3.2007 12:44

Ei se ollutkaan äänestysEmma Sunkkareille, mut ens vuonna on!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sunrise80

18.3.2007 17:49

allekirjoitan Junthusen kommentin että asennetta täytyy ihailla. ja niin kai se menee että suomessa ei uskalleta poiketa tieltä jos joku tyyli on hyväksi havaittu (the rasmus, him ym kajal-silmäiset ahdistusrokkarit) vaikka kuinka vois välillä vähän testailla uuttakin. varmasti osa samun jutusta menee provokaationkin piikkiin mutta eihän tuollaista itsevarmuutta voi saada muuta kuin syntymälahjana... aivan mahtavaa, go samu, GO!:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lingvistikko

19.3.2007 11:21

Ei ole sattumaa, että tuon niminen veijari onnistuu.
(esp.) Haber = omistaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

cabron75

19.3.2007 19:12

Tuo haber ei kyllä ole espanjaksi omistaa. Omistaa on TENER.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pilkunviilaaja

19.3.2007 21:04

Haber-verbi on kylläkin espanjaksi omistaa. tener = olla jollakin. Eli tarkoittaa myös tietyssä asiayhteydessä omistaa, mutta myös paljon muuta. Esimerkki: Tener-verbin yksikön 2.muoto: Tienes un pene muy grande. = Sinulla on hyvin suuri penis.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heluna:

19.3.2007 23:17

Olen aina halunnut oppia espanjaa, joku kaunis pv, ehkä joskus jne.., mut nyt on TOSI upee kurssi täällä meneillään ja minäkin haluan oppia oikeesti lisää ja heti. Kuka omistaa mitä ja miten? Haber vai tener?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tiina

21.3.2007 13:16

Ei voi ku ihailla... Sen lisäksi että hoitaa asiansa ja elämänsä kunnolla, on suoraselkäinen eikä luovu unelmastaan, tekee töitä sen eteen mitä tahtoo, niin se on ihan syötävän söpö!

*thumbs up*

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TamuNaber

21.3.2007 16:22

Hyi saakutti. Vaikuttaa pirun ylimieliseltä tyypiltä. Tainnut nousta jo pienikin menestys hattuun pojalla? Sieltä tullaan nopeasti alas.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

It wasn't me baby

21.3.2007 17:13

Kaikki kunnia vain Haberille menestyksestä, mutta... Ihminen, joka viljelee kirosanoja tuohon tahtiin ei juuri vakuuta. Kun jutut ovat muutenkin 15-vuotiaan kollin tarinoiden tasoa, niin voi vain huokaista.

Kumma juttu muuten, että rikolliset eivät koskaan _omasta_mielestään_ ole ansainneet rangaistustaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sunrise80

21.3.2007 17:52

kiitos "it wasn't me baby"!!:) just tuota mä yritin sanoa "samu sirkka"-keskustelussa mutta ajatuksen pukeminen oikeiksi sanoiksi on niin mahdottoman vaikeaa. sitten kun kaiken maailman helunoille yrittää selittää asiaa jota ei vaan saa järkevästi ulos, selitys menee ihan hukkaan. yksinkertainen on kaunista ja edellisessä viestissä siihen on päästy. hienoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sunrise80

21.3.2007 17:53

tässä siis vielä se hieno ajatus mikä mun päässä oli muttei tullut ulos: "Kumma juttu muuten, että rikolliset eivät koskaan _omasta_mielestään_ ole ansainneet rangaistustaan."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tamili

22.3.2007 10:10

Sen takiahan Haber tuomiosta mussuttaa, koska ei tiennyt tekevänsä mitään laitonta. Eikö näissä tapauksissa pitäisi syyttää firman johtajistoa? Jos jonkun firman toimari nyhtää rahaa kassasta, tuskinpa siitä yrityksen osa-aikainen puhelinpalvelija syytteen saa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

It wasn't me baby

22.3.2007 16:39

Jep jep. Ainahan vika oli jossakussa muussa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Asennetta vaan...

22.3.2007 17:04

Ihan oikee asenne Haberilla. Täällä Härmässä ei kukaan edes TEE duunia (huom. Tasa-arvoneuvottelukunnan lausunnot) niin on hyvä, että välillä skriivataan niistäkin jotka näyttää, että kyllä se homma lähtee nousuun, kun panee efforttia riittävästi. Kyllä tosta meitsille jäi hyvät vibat, vaikka en edes tunne koko jätkää.

Ja mitä välii jostain helvetin pikkurötöstuomiosta - oli legitiimi tai ei. Vettä sillan alla... kuka tollaisesta lukiessaan nyt jaksaa vetää herneitä. F"#k' em if they can't take a joke... Pitäiskö kaikkien muka olla jotain fakin Idols-esiintyjiä mutsit ja faijat griinaamassa kameran edessä???

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gug

22.3.2007 18:16

Ei sillä rötöksellä mitään väliä olekaan, mutta voisi sitten seistä tekojensa takana. Ei mitään turhaa seliseliä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heluna:

22.3.2007 19:57

Kyllähän Haber "kärsimyksensä" kärsiikin "rikoksensa" takia, mutta puhuahan asiasta ei saisi missään tapauksessa, se on jo kauhia synti.. Shame on you baby...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

yhdyn

24.3.2007 23:50

Yhdyn edelliseen oikeella asenteella ja työn teolla pääsee pitkälle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

yhdyn

24.3.2007 23:51

en siis tohon edelliseen vaa siihen asennetta vaa kommenttii

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

luzia

25.3.2007 14:00

Sunrise avenue on paras aina piristämässä päivää. Aina kun kuulee Samun ääneen ei voi olla muuta ku ilonen se on niin ihana.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kristina82

2.4.2007 12:09

Asennetta kyllä Samulta löytyy ja hyvä niin. On ainakin yksi suomalainen olemassa, joka sanoo asiat suoraan kaunistelematta niitä. Ylimielisyyttä tämä ei ole vaan täyttä rehellisyyttä. Miehellä on kokemusta takana ja paljon asioita kerrottavana. Henkilökohtaisesti arvostan Samun asennetta. Kukaan ei jaksa kuunnella niitä tarinoita, kuinka hyvin kaikki sujui. Jokainen artisti joutuu uransa eteen tekemään valtavasti töitä, mutta harvoin siitä jälkeenpäin puhutaan. Samu kertoi miten asiat oikeesti oli/on! Katkeruuttaa ehkä mieheltä löytyy suomalaisia levy-yhtiöitä kohtaan, mutta en usko että sillä on enää merkitystä. Tässä vaiheessa luulen, että pojat ovat oikeastaan helpottuneet siitä, ettei mikään suomalainen levy-yhtiö ei huolinut heitä. Koska muuten he eivät olisi koskaan päässet Suomesta pidemmälle, ainakaan niin helposti. Bändi on saavuttanut paljon ja uskon että saa aikaiseksi vielä enemmän. Suomen musabisnes on syvältä. Musaa tehdään suurimmaksi osaksi vain suomalaisille faneille eikä suomalaista musaa ymmärretä ulkomailla. Muutama poikkeustapauslöytyy (Lordi, HIM, Rasmus) mutta muuten harva suomalainen bändi/artisti saa niin loistavan tilaisuuden kuin Sunrise Avenue sai. Itse uskon Sunrise Avenuen saavuttavan vielä paljon, sillä bändillä riittää itseluottamusta ja asennetta koko hommaan!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kaikkea hyvää

3.4.2007 02:06

Toivon kaikkea hyvää Sunrise Avenuen pojille tästä eteenpäin. Musiikkinne ON hyvää - jatkakaa samaan malliin ja olkaa ylpeitä siitä, mitä teette. Unelmia pitää olla ja on hienoa, että olette toteuttaneet niitä. Tämä maailma ei aina ole kovin rohkaiseva paikka elää, mutta onneksi kaikkia ihmisiä ei tarvitse kuunnella. Kyllä ihmiset vaistoavat sen, kuka tekee musiikkia sydämestä ja kuka rahasta. Muistakaa se jatkossakin niin hyvin menee.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Namu88

3.4.2007 14:03

Hei ja onnea Saksan kultalevystä!! Meni NIIIN oikeaan osoitteeseen :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Treee

10.4.2007 21:38

Samun asennen on niin mahtava. \,.,/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Samu on Namu

13.4.2007 22:49

Haluun lähettää iso iso hali Samulle ja terkkui tietenki muille bändin jäsenille. Samu on iha ykkönen. ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

moooooooopoooooo

28.4.2007 15:25

moi oooooooooooooot paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ikuinen fanisi

28.4.2007 15:29

mooii oot kauheen söpöö samu. mut en mä sitä ulkonäköö kato.mun mielest sun musa on nii parast varsinki forever yours ja romeo . KIITTII SIITÄ PALJON

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

käppyrä

30.5.2007 14:03

Niinpä niin... rikollisen mielestä syy vääryyteen on muissa, ja tietysti sehän on nimenomaan psykiatri joka on hullu... ha ha. No, monet ovat paljon kurjemmassa jamassa, Samulla on onnea kun osaa säveltää ja laulaa ja voi saada elämänsä siedettävälle tasolle joutumatta käymään vankilan tai sairaalan kautta. Levyn menestyminen on hieno saavutus. Joten onnea ja menestystä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

haaperi-fani

17.6.2007 15:19

samul on nii vitun hyvä asenne, se tekee aina duunia täysil.! pitäähän sitä aina vähän olla itserakas et pärjää.samul on kyl maailman mahtavin ääni ja asenne. tuntuu silt et se on ylpee itsestään niinku sen pitääki olla sil se on tehny mahtavaa duunia musiikin kans.! ;) samun pitää jatkaa samaan malliin ni hyvin menee ;).

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nasty. <333

6.7.2007 07:26

Samu on vain aivan paras, rahaa saisi sen verran tulla, että Samu pääsee veloistaan eroon ja saa elää ansaitsemaansa elämää. Toivottavasti Sunrise Avenue on muusiikki maailmassa vielä pitkään. Musiikki mausta ei voi kiistellä ;>>

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ezz-

7.7.2007 11:52

arvatkaa kuka istui samun vieressä lentsikassa?? ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nimetön

11.7.2007 16:27

Ihailen Haberin asennetta. Onnistunut bändi. itse pidän enemmän tuollaisista "tavis" Bändeistä kuin joistain kamalan hienoista tyyliin "laittakaa ittenne typerän näköisiksi niin ootte parhaita" tyyliin. Haber on päässyt tavallisuutensa ansiosta jo todella korkealle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lissu93

23.7.2007 12:26

Sunrise Avenue on yksinkertaisesti parhain bänd! :D <3 <3 <3
Aina ihmiset käyvät pohjalla, mutta hei, pohjalta noustaan :D <3 ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lissu93

23.7.2007 12:30

Asennetta kyllä löytyy! Peukut on pystyssä, jotta pääset pois veloista! ;) Mä en pidäkkään bändeistä, joilla on läväreitä missä sattuu, ja kajaalii on vedetty poskiin asti... xD Ja justiisa sellasii ketjuja sun muita roikkuu maassa aasti. "Tavis" bändit on parhaita! Ku kerran itekkii oon "tavis". x)
Sunrise Avenue is the best!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ezz-

29.7.2007 13:33

Joo , Samu on kyllä hyvä tyyppi, koska se on oma ittensä! : )

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SamuSamuSamuSamuSamu

2.8.2007 12:57

Samu Oot Ihaanaa. Pystyksää vastaamaan mulle enää? jos et nii mä kyllä suutun City lehdelle tai jotain. MUTTA jos sä et HALUU vastata nii..öö..mä suutun ihan silleen tosi paljon >:(. Kannattaa vastata Haaperi. :) ootko yhtään ehtiny uimaan kesällä? muutakun keikkojen aiheuttamassa hiessä? :D mä oon uinu takapihalla. Mun siskonLapsi sanoo aina Samu,Haha jos Se näkee sut jossain. se on 2v lapsi. Ei tässä oo paljon järkevää sanottavaa. Hei Yks juttu tai 2 tai 3. Lopeta Tupakanpoltto!! se on ihan tyhmää. ootko sä mistään kuullu että tupakka voi tappaa??!! Sano Samille ja niille muillekin että kannattaa lopettaa ettei kuole just kunnon menestyksen aikana. Mä ainakin suren jos joku teistä kuolee. Samu, ootko oinas ja syntyny 2.4.1976? mä oon kans oinas ja syntyny 4.4.1996,eli oon melkein tasan 20 vuotta nuorempi.:) 2 päivää vaan eroa. Mä tahtoisin tosi kovasti keikalle..mutku en koskaan pääse. Miks ette vois joskus tulla Poriin soittamaan? ja koska Heal me:n musikkivideo julkaistaan? no toivottavasti ees vastaat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pancia

11.8.2007 11:36

ja to chce po polsku :/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-mie

21.8.2007 00:34

No eipä sitten bändillä ihan kaikki ole mennyt putkeen... Jotain hässäkkää kun bändi ei kasassa pysy. Hmmm.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ezz-

4.9.2007 19:59

niin , onnistunut bändi !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

noh ei

17.9.2007 17:48

nyt en kyllä enää ihaile ton jätkän asenetta,jotenki mut käsitys siihen on muuttunu nyt tässä lähiaikoina

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

masa*_*

29.9.2007 11:00

älkää hyvät ihmiset uskoko kaikkea mitä ihmiset kirjoittelevat..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

rocktyö

24.10.2007 22:29

Kova työ??? Kuinka paljon tossa artikkelissa puhuttiin bändistä, sen keikoista tai yhteen nivoutumisesta. Kaveri on myyntimies ja kikkaillut sillä eteenpäin. Se on hyvä, mutta kuinka paljon tossa on jenkkimarkkinointipaskaa. Oikein hyvää jatkoa! Toivottavasti biisit ei lopu kesken.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Samu on nii ihqu!

4.11.2007 14:27

Moi samu! Oon sun suuri fani!<33 Rupeen kirkuu jos kuulen radios sun biisin! Ja mun kaveritkaan ei jaksa mua kun hehkutan sua aina! Ja katon aina irc-gallerias sun kuvii.(joka päivä) En tiiä onko se mahdollista mutta silti kysyn et voitko vastaa mulle?? Olisin maailman iloisin jos vastaat!p.s Koska teillä tulee turkuu keikkoi?? p.p.s hyvää jatkoija sulle ja muille Sunrise avenuen pändis oleville!<33

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

smr1984

3.12.2007 13:01

hei vaan hei!onhan se samu aika namu=)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nilla^^

18.3.2008 21:40

Mitä haukkumista Samussa on HÄ? Turpanne vaan kii, Samu on ihana jätkä !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

väinö

18.4.2008 21:37

Samu haber on just ihana! ja maailman paras!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

samun fani

12.6.2008 12:09

SAMU on niin SÖPÖ ja sillä on ihana ääni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAMU ON YKKÖNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SA-fan

22.11.2008 13:40

Jos Samu on koko elämänsä tehnyt töitä tämän eteen ja saa arvostusta, kannattaako muiden julkisuuta hamuavien koettaa riistää se?Ei salarakkaana olemisella tai sen näyttämisellä ole mitään tekemistä kunnon työn kanssa. Antakaa Samun tehdä rauhassa sitä, mitä hän osaa parhaiten, musiikkia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

uusi haastattelu Samusta

28.11.2008 17:07

On menny hommat aika kivasti pojilla. Ei oo aikoihin näkynyt mitään haastattelua, mutta tossa on yksi (autojuttua enimäkseen) http://www.automerkit.fi/uutiset-trendit/uutiset/artikkelit/sunrise-avenuen-samu-haberin-sydaen-sykkii-baijerilaiselle.html

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

samusairas

26.12.2008 15:58

samu on niiiiiiiiiin SÖPÖ!!!!!! sillä onn nii hyvä ääni ettei kellään oo parempaa!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

samusairas

26.12.2008 16:01

mä oon niiin samaa mieltä ton lissu93 kanssa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nimetön

5.5.2009 19:14

Onko totta että Samu Haber on ollut vankilassa??

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ei kiitos!

3.11.2009 03:10

Poika on melkoinen pelle, ja musiikki tuhat kertaa kuultua saksanhumppaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tindrra

12.11.2009 15:19

Minusta itsevarmuus on hyvästä.Ja lisäksi pidän heidän musiikistaan, se on kaunista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SA-dis

8.10.2010 07:07

Rocktyö puhuu asiaa. Sunrise Avenuen menestyst ei perustu millään tavalla bändin mitäänsanomattomaan musiikkiin, haberin olemattomiin laulutaitoihin vaan puhtaasti miehen myynti kykyihin. Ikävä huomata että bändi menestyy jollain muulla kuin musiikilla, itse kuvittelin et siitä tässä oli kyse.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

voivoivoi

12.12.2010 21:40

en kyllä ymmärrä miksi jengi on muna pystyssä kun rivinarsisti jauhaa paskaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sa-fani

7.1.2011 03:21

Mun mielestä Samu on tuomionsa kärsiny,onhan se aika turhauttavaa juosta 100 eri levy-yhtiössä tuloksetta ku kaikki sanoo et "painu vittuun susta ei ikinä tuu mitään"Yhdyn kolmee viimiseen ja pariin muuhunki kommenttiin.Jos firma vedättää nii onks se sillon Samun vika,joidenki tyyppien kommenteista sai sen käsityksen et Samu oli iha vitun tyhmä ku ei tajunnu et firma vedättää.Samu on kuitenki reilu ja sil on hyvä asenne,eikä anna periksi.Toivon kaikkea hyvää vuodelle 2011! ei jaksa odottaa 3 levyy ;)) <3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi