#siliconvallila kehittyy – Wonderland Work-Eat-Drink tuo tulevaisuuden työn Vallilaan

Mitä tarkoittaa "luovan työn ehdoilla suunniteltu coworking-yhteisö".

Wonderland näyttää kiinnostavalta.
Wonderland näyttää kiinnostavalta.

Elokuvatuottaja Markus Selin, brändiguru Jari Aalto-Setälä, Art goes Kapakan perustaja Mikko Leisti, Soupster Family -ravintolaryppään Kim Heiniö, Miamissa toimiva bisneskonsultti Ville Ailio, street style -ekspertti Kim Gustafsson, valokuvaaja-visualisti Nadia Heiniö, kansainvälinen sarjayrittäjä Mikael Heiniö-Widell, myyntijohtaja Hanna Kekäläinen ja media-ammattilainen Bradley Johnson löivät viisaat päänsä yhteen luodakseen helsinkiläisille työnteon ihmemaan.

Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu coworking-yhteisö, jonka ovet avautuvat Vallilassa elokuussa 2018. Wonderland ei ole niinkään toimistotila vaan pikemminkin yhteisö, jonka jäsenyys auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa.

Ensimmäinen n. 200 hengen tila rakentui Vallilan ratapihalle, Konepaja-alueen laitamille. Se koostuu toisiinsa sulautuvista coworking-tiloista, kahvila-ravintola Alicesta, flex-työtiloista, loungeista ja tiimihuoneista. Tilassa on myös tusinan verran Creative Studioita, joita entisessä maailmassa kutsuttiin neukkareiksi. Ne poikkeavat perinteisistä neuvotteluhuoneista siinä, että niiden sisustus ja varustelu vaihtelevat leffastudiosta meditaatiohuoneeseen - jokaisella huoneella on tuplakäyttötarkoitus, joka on suunniteltu yhteistyössä luovan brändin kanssa. Esimerkkinä: yksi studioista toimii neukkarin lisäksi Kyrö Distillery Companyn baarina ja toinen Makian pop-up kauppana. Huoneiden tarkoitus on myös – ja ennen kaikkea – toimia palavereiden luovana näyttämönä.

Wonderland etsii joukkorahoituksella ihmisiä rakentamaan tulevaisuuden työtapoja.

“Haluamme tarjota ihmisille suurten organisaatioiden edut ketterän työskentelyn mukanaan tuoman vapauden kera. Uusia ystäviä, bisnesmahdollisuuksia, apua ja neuvoja työkavereilta, inspiraatiota luovilta startupeilta ja firman pikkujoulut, joihin halutaan tosissaan osallistua”, tiedotteessa kerrotaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi