Sinustako Hietarannan kahvilan pyörittäjä?

Kaupunki vuokraa Hietarannan kahvilan noin kuudeksi vuodeksi ja kioskipaikkoja kesäksi muilta rannoilta.

Kuva: /kallu / Flickr.com

Hietarannan uimaranta on yksi keskeisimmistä helsinkiläisten kesän viettopaikoista. Nyt kaupunki etsii “iloista, innokasta ja oma-aloitteista” kahvilayrittäjää, joka ottaisi rannan kahvilan hoitaakseen ja saisi houkuteltua sinne asiakkaita myös kesäkauden ulkopuolella.

Tarjolla on yli 300-neliöinen kahvilatila 200 neliön terassilla, joka vuokrataan ympärivuorokautiseen käyttöön vuosille 2017–2022. Halukkaat yrittäjät pääsevät katsomaan tiloja perjantaina 13. tammikuuta puolelta päivin.

Samalla kaupunki vuokraa kioskipaikkoja eri puolelta kaupunkia. Liikuntavirasto tarjoaa vuokrattavaksi Munkkiniemen ja Tapaninvainion uimarannoille kahta myyntipaikkaa omille myyntivaunuille sekä kolmea kiinteää kioskia Kallahdenniemen, Laajasalon ja Marjaniemen uimarannoille kesäkausille 2017–2019 ajalle 15. toukokuuta – 30. elokuuta.

Muun muassa Lisää ruokakulttuuria Helsinkiin -ryhmässä Facebookissa keskustellaan siitä, miten haastava paikka Hietarannan kahvila on yrittäjälle. Siellä huomioidaan muun muassa, kuinka tarjouskilpailu saattaa hilata vuokran sen verran korkeaksi, että paikan kannattavana pitäminen muuttuu todella hankalaksi ja kaupunki etsii taas ensi vuonna uutta yrittäjää tiloihin.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi