Suomen Saturday Night Live alkaa helmikuussa

Legendaarinen komediashow SNL saa suomalaisen sisarohjelman ensi vuonna.

Saturday Night Live on amerikkalainen NBC:n viihdeohjelmakonsepti, jota on esitetty jo neljäkymmentä vuotta televisiossa. Ohjelman fanit saavat kokea ensi helmikuusta alkaen ihastuksen (tai kauhun) hetkiä, kun suomalaisversiota aletaan lähettää suorana Maikkarilla. 

MTV:n pressitilaisuudessa 10. marraskuuta julkistettiin, ketkä ovat Suoman SNL:n takana. Ohjelman ohjaa koomikko Jaakko Saariluoma, ja käsikirjoittajia ovat Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Jyrki Lehtola ja André Wickström. Vakiokasvoina ruudussa hauskuuttavat ja nimekkäitä vieraita vastaanottavat tutut näyttelijät Aku Hirviniemi, Jussi Vatanen, Pamela Tola ja Kalle Lamberg

Saturday Night Liven suomalaisversio herättää kauhunsekaisia innostuksen tunteita. Parhaimmillaan ohjelma rikastuttaa suomalaisen viihdeohjelman ja komiikan kenttää nokkelilla ajankohtaisvitseillään, pahimmillaan se voi olla surkea, mukahauska kopio edeltäjästään. Me Cityssä toivomme ensimmäistä, ja 6. helmikuuta MTV3-kanavalla selviää, miten käy. Ehkä saamme nauttia tämän kaltaisesta timanttisesta viihteestä:

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi