SYÖ!-battle: Turku VS. Tampere

Tampere päihitti Turun eeppisessä SYÖ!-taistossa.

Lähdimme Cityllä toukokuun SYÖ!-kampanjaan innosta puhkuen: vuosikaudet Helsingin pöydät täyttänyt kampanja liikuttaisi varmasti kävijöitä myös muissa ravintolakaupungeissa! Suosittu kampanja toimii yksinkertaisista syistä. Edullisen vatsantäytteen lisäksi kävijät löytävät uusia suosikkiravintoloita ja ravintolat taas löytävät uusia asiakkaita. Win-win, eikö vaan?

Kilpailu kampanjaravintoloista käytiin arkkivihollisten kesken: Turku vastaan Tampere. Tiukan väännön jälkeen voittajaksi selviytyi Tampere, josta mukaan kampanjaan lähti kahdeksan ravintolaa kun taas Turusta rohkeita ravintoloitsijoita löytyi neljä. Saimme kampanjasta ylistävää palautetta niin ravintoloilta kuin kävijöiltäkin ja pöydät täyttyivät Helsingin malliin – hyvä alku, mutta nälkähän kasvaa SYÖdessä.

Näin kannustat ravintolan mukaan SYÖ!-viikoille

Tunnetko kaupunkisi ravintolatarjonnan kuin omat taskusi? Onko sinulla sisäpiirin tietoa helmistä, joiden uskot kiinnostavan myös muita ravintolakävijöitä? Onko kaupungissasi ravintoloita, joissa haluaisit käydä, mutta kaipaisit vielä jonkun hyvän syyn päästä tutustumiskierrokselle? Tee velvollisuutesi aktiivisena kansalaisena ja varmista kaupunkisi voitto seuraavassa SYÖ!-battlessa!

 • Puhu: “Vaadin saada puhua johtajan kanssa”. Kun piipahdat ravintolassa, väännä kasvoille paras koiranpentuilmeesi ja huikkaa tiskillä, että söisit muuten mielelläsi joskus myös kympillä. Muotoile vielä ruuanjämistäsi lautaselle hashtag #syö10.
 • Kerää adressi: Mitähän ravintoloitsija sanoisi jos saisi eteensä pitkän listan asiakkaista, jotka olisivat valmiit käymään pöytään SYÖ!-viikoilla? Näemme jo SYÖ!-feissarit valtaamassa toreja.
 • Vinkkaa meille: Tykkää kaupunkisi SYÖ!-ryhmästä Facebookissa (Turku tai Tampere) ja ilmianna meille ravintola, joka kaipaa käännytystä. Lähetämme SYÖ!-veljeskunnan asialle. “Olisiko teillä hetki aikaa keskustella SYÖ!-viikoista?”
 • Ahdistele somessa: Spämmää ravintoloita Facebook-viesteillä, tägää ravintola selfieen tai kuvaa vaikka sydämet sulattava video, jossa tunnustat rakkautesi kympin kampanjaa kohtaan. Ja muista aina: #syö10
 • Lähetä meiliä: Jos sometus menee kuuroille korville, painosta ravintolaa tiukalla SYÖ!-meilillä, jonka muotoilimme sinulle jo valmiiksi:

  Rakas ravintoloitsija,
  Haluaisin tulla syömään ruokaanne kympillä.
  Katso miten se tapahtuu: http://www.city.fi/syo
  Parhain terveisin,
  (Yli-)Innokas #syö10-asiakas

Seuraavat SYÖ!-viikot herkutellaan ensi syksynä, kumpikohan kaupunki vetää silloin pidemmän korren?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi