Tahtoo tännekin! – Alpro lanseeraa kasvipohjaiset nugetit Englannissa

Vegenugetteja voi tilata kotiinkuljetuksella, ja myös pakkaus on syötävä.

Kuva: Kuvakaappaus LiveKindly

Mitä enemmän vegaanisia herkkuja ilmestyy markkinoille, sen parempi. Kasvipohjaisia tuotteita valmistava Alpro on tänään lanseerannut kasvisnugetit - valitettavasti vain Englannnissa.

Usein kasviruoka mielletään todella terveelliseksi, joten on hyvä, että roskaruokaherkuilla hemmotellaan kasvipohjaisen ruokavalion valinneita.

Myös sekasyöjiä saadaan houkuteltua kokeilaman vegeä keksimällä uusia innovaatioita sekä tekemällä tutuista ruoista kasvipohjaisia vaihtoehtoja.

Vegenugetit näyttävät varsin rapsakoilta herkuilta. Ne tarjoillaan valkosipulidipin ja bataattiranskalaisten kanssa. LiveKindlyn artikkelin mukaan nugetit on valmistettu erilaisista sienistä sekä mantelimaidosta.

Herkut ovat alkuun saatavilla vain tilaamalla Deliveroon kautta Lontoossa ja Manchesterissa. Mikä parasta, myös nugettien boksi on syötävä.

Pakkaus on valmistettu muun muassa fenkolin, kurpitsan sekä seesamin siemenistä. Tekstuuri on rapea ja näkkileipämäinen. Hieman sipsien tapaan boksia tekee mieli rouskutella koko ajan enemmän.

Alpro lanseeraa vegenugetit viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestämänsä Plant Power Day -päivän kunniaksi.

"Toivottavasti lanseeramalla täysin kasvipohjaisen nugettipakkauksen kannustamme Deliveroon kaikista vannoutuneimmatkin lihansyöjäasiakkaat kokeilemaan kasvipohjaista ruokavaliota - tänään ja tulevaisuudessa", Alpron Stephanie Balsom-Eynon kommentoi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi