Tesla avasi näyttelytilan Helsingin keskustaan

Oletko aina halunnut kokeilla sähköautolla ajoa?

Galleria Esplanadin keskusaukiolla sijaitsevassa Tesla Motorsin pop-up tilassa pääsee tutustumaan uusimpaan Tesla Model S -sähköautoon ja varaamaan koeajon. Yhdysvaltalainen henkilöautovalmistaja haluaa poiketa perinteisestä ajatusmallista autojen käyttövoiman lisäksi myös myymälöidensä toteutuksessa.

"Tesla tuo liikkeen sinne, missä ihmiset ovat. Olemme uusi brändi Suomessa ja haluamme kertoa mahdollisimman laajalle yleisölle puhtaasta teknologiastamme sekä esitellä laadukkaita design-tuotteita”, kertoo Teslan Pohjoismaiden viestintäpäällikkö Esben Pedersen.

Esplanadin näyttelytila on auki joka päivä klo 14 alkaen tammikuun loppuun saakka. Tesla tulee avaamaan myymälän Helsingin keskustaan ensi keväänä. Sitä ennen yhtiön kaikki palvelut ovat saatavilla heidän viime kesänä avatussa myymälä- ja huoltopisteessä Vantaan Kaivokselassa.

”Teslan liikekonsepti on katsomista, koskemista, oppimista ja kokeilua. Jokainen, jolla on ajokortti, voi varata Model S:n koeajon. Tavoitteemme on kiihdyttää maailman muutosta kohti kestävää liikennettä auto kerrallaan”, sanoo Pedersen.

Kommentoi juttua