Tyytymätön voittaja?

Tässä lehdessä haastatellaan Helsingin kaupunginvaltuustossa kasvisruoka-aloitteen tehnyttä vihreiden Emma Karia, jonka voisi kuvitella juhlivan ensimmäistä poliittista voittoaan. Helsingin kouluissa syödään nyt kasvisruokaa kerran viikossa, mutta Kari tuntuu olevan silti tyytymätön.

“Minuun on iskenyt valtava hellyys keski-ikäistä punaniskalihansyöjäheteromiestä kohtaan”, hän toteaa haastattelussamme ja hellyys vaikuttaa niin aidolta että jos olisin keski-ikäinen punaniskalihansyöjäheteromies, en haluaisi olla hellyyden kohteena.

Kommentti vaikuttaa aika ylimieliseltä. Lisäksi ivan maalina lienee maailman ainoa kohde, jota voi poliittisesti epäkorrektiksi leimaantumatta halveksua.

Voittajan on aina fiksua kiittää reilusta kilvasta tai olla hiljaa. Päämääränähän lienee saada ainakin osa vannoutuneista lihansyöjistä syömään ”ruusukaalinsa” – tai edes maistamaan niitä. 

P.S. Ruoasta ruokaan. City-lehden ja kaupungin ravintoloiden tempaus hyvän ruoan puolesta kaupungissa 19.3.–1.4. Kympin tarjouksia 26 ravintolassa! http://www.city.fi/syo

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi