Uudet Starbucks-kupit raivostuttavat kristittyjä

Joulu on taas.

  • Starbucks

Vuodesta 1997 lähtien ketjukahvila Starbucks on muuttanut valkoiset kertakäyttökuppinsa punertaviksi joulun ajaksi. Tämän vuoden kupin suunnittelija valitsi hillityn ja minimalistinen tyylin, jossa kirkas punainen liukuu karpalon väriseksi.

Design on hieman erilainen kuin viime vuosina, kun kupeissa nähty erilaisia juhlapyhään liittyviä symboleita, kuten lumihiutaleita. Joulukrääsän puuttuminen on tietenkin raivostuttanut joitakin ihmisiä.

"Kahvikupin ulkoasun muutos vaikuttaa enemmän poliittiselta korrektiudelta, kuin kuluttajalähtöiseltä valinnalta", Iso-Britannian konservatiivipuolueen kansanedustaja David Burrowes kertoo oikeistolehdelle. Niin, me kaikkihan olemme lukeneet Raamatun tarinan joulupukin seikkailuista.

 

A photo posted by @littleseawitchofhorrors on

Mutta hei, onneksi kupin pahvisessa lämpösuojassa on niitä Jeesuksen lumihiutaleita!

4 kommenttia

shiwan8

9.11.2015 04:37

Tässä se taas nähdään miten typeryys ja uskonto eivät ole hyvä yhdistelmä. Onneksi saamme tänne äärimmäisen valistuneita ihmisiä konsultoimaan siitä miten meidän pitää olla. Shariaa odotellessa...

Ehkä olisi aika pistää uskonnot pannaan lain voimalla. Ei tällainen yhteiskunta kykene toimimaan uskonnollisten ääriainesten kanssa ilman rankempia konflikteja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nimrodflanders

9.11.2015 17:46

Mielestäsi siis totalitarianismi on ratkaisu lakihenkiseen uskonnollisuuteen? Herää, pahvimuki. Tuolla Starbuck'sillahan on ulkoasussaan uskonnollinen agenda jos yhtään tuntee antiikin historiaa ja pakanasymboliikkaa. Piitäisikö starbucks'kin kieltää?

Plato Simpson

10.11.2015 22:52

"Tuolla Starbuck'sillahan on ulkoasussaan uskonnollinen agenda jos yhtään tuntee antiikin historiaa ja pakanasymboliikkaa."
Eikä ole, vaan se kierrättää kuva-aihetta uskonnoista, joita ei enää ole. Tärkeämpi syy merenneitokuvalle lienee H.C. Andersenin Pieni merenneito -satu.

a-ateisti

9.11.2015 21:34

Uskonto ja mikä tahansa on huono yhdistelmä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi