Uusi suomalainen yöelämää helpottava sovellus lanseerataan tällä viikolla

Tahtoisitko tutustua sovelluksen kautta samassa ravintolassa oleviin ihmisiin?

Mitä mieltä olet uudesta sovelluksesta? Olisiko sinulla käyttöä Minglelle?
Mitä mieltä olet uudesta sovelluksesta? Olisiko sinulla käyttöä Minglelle? Kuva: Näyttökuva / justmingle.fi

Ensi torstaina julkaistava Mingle on suomalainen uutuussovellus, jonka avulla käyttäjän kerrotaan löytävän ystävänsä yöelämästä. Sovelluksella näkee missä clubissa, tapahtumassa tai vaikkapa kahvilassa ystäväsi ovat kyseisellä hetkellä. Minglen kautta selviää myös muut samassa baarissa kanssasi olevat, ja voit viestitellä heidän kanssaan, mikäli he ovat kirjautuneet palveluun. Palvelun kautta voi lähettää biisitoiveita suoraan DJ:lle.

Mingle ei rajotu pelkästään kavereiden bongaamiseen ja deittiseuran etsimiseen, vaan sen kautta voi ostaa myös lippuja ja VIP-etuja yrityksiin joissa on käytössä Mingle Premium. Voit ostaa itsellesi vaikka pääsyn jonon ohi sovelluksen kautta. Yksityselle käyttäjälle sovellus on maksuton.

Kesällä sovelluksen kerrotaan toimivan kätevänä festarioppana, sillä sieltä löytyy esimerkiki tapahtumakohtaisia tietoja sekä karttoja festarialueille. Mingle lanseerataan torstaina 21. toukokuuta Helsingin Circuksessa, jossa artistina nähdään JVG.

1 kommentti

licence27

19.5.2015 23:58

Suljen varmaan edelleenkin puhelimeni jo ennen ravintolaan menemistä. Ainoa plussa tuossa on että ei tarvitse kuulla mitään siihen saakka kun akkua riittää. Onnea ja menestystä, enkä hetkeäkään epäile etteikö tuo voisi toimia liiankin hyvin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi