Uusin suomalaisinnovaatio: älydildo

Suomalainen startup-yritys julkaisi maailman ensimmäisen älykkään vibraattorin.

Kuva: Nibble

Suomalainen yrittäjyys elää varovaista, mutta innostavaa nousukautta. Nuoria innovaattoreita arvostetaan kotimaan lisäksi ulkomailla asti. Ajatellaan vaikkapa Smoukahontasia tai Slushia. Ensimmäisenä ei kuitenkaan tule mieleen, että uusin suomalainen hittituote voisi olla dildo.

Nibble-älyvibraattori on mielikuvituksellinen innovaatio, sillä se on maailman ensimmäinen vibraattori, joka lukee kehon toimintoja lämpö-, ääni- ja moottorisensorien avulla. Niiden ansiosta se säätelee omaa värinävoimakkuuttaan optimaalisesti siten, että vehje surisee oikealla voimakkuudella oikeaan aikaan ottaen kunkin yksilölliset kehon reaktiot huomioon.

Räätälöidyn dildonautinnon takana seisoo suomalainen startup-yritys Studio48, jonka toimitusjohtaja Miikka Pyökäri on opiskellut yrittäjyyttä, mikroelektroniikkaa ja mikroelektroniikan tuotteistamista. Pyökäri on syystäkin ylpeä tuotteestaan. 

"Tuoteidea tuli mieleen hyvin yllättäen. Tällä alalla tuotteet ovat hyvin samankaltaisia, eikä varsinaisia innovaatioita ole nähty aikoihin. Siksi Nibblelle löytyi oiva markkinarako oikeaan aikaan", Pyökäri kertoo.

Nibble paitsi lukee kehon lämpötilaa ja liikkeitä, myös värisee musiikin tahtiin. Dildon käyttäjä voi panna lempikappaleensa soimaan ja kirjaimellisesti nauttia jokaisesta sävelestä. Toiminnon ansiosta sauvaa voi ohjailla myös omalla äänellään. Jos tykkää perinteisemmästä touhusta, Nibblen sensorit voi kytkeä pois päältä manuaalista käyttöä varten.

Vaikka Pyökäri uskoi Nibbleen alusta asti, sen suosio yllätti miehen.

"Vain pari viikkoa julkaisun jälkeen Nibblellä on jo useita jälleenmyyjiä ulkomailla, ja Suomessa lähes kaikki alan isot yritykset ja tukkurit ovat Nibblen edustajia", hän kertoo.

Pyökärin mukaan Nibblestä on kansainvälisen yhteistyön ja lukuisien testikäyttäjien avulla hiottu optimaalinen soolonautinnon väline. Siitä on olemassa perinteinen, yksinkertainen versio sekä plus-versio, jossa on lisäksi klitoriskiihotin. Pyökäri lupailee, että lisää innovaatioita on luvassa.

"Meillä on takataskussa vielä jotakin niin mielikuvituksellista, että kovin moni ei osaa sitä vielä edes aavistaa."

Odotamme innolla.

2 kommenttia

höhöö

30.1.2015 17:00

Ei muuta ku blastbeat soimaa ja nauttimaha!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Can't wait...

16.10.2017 14:59

Pikkareihin jemmattava äly-perhonen olis poikaa. Varsinkin kun joku vielä keksii keinon saada näistä hurisevista laitteista äänettömiä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi