Veluuri vie voiton

City esittelee välineurheilun välttämättömimmät

Oloasujen voittamaton klassikko 1970–1980-luvun vaihteessa edellisen kerran vaikuttanut veluuri jatkaa jo kolme vuotta sitten aloittanutta voittokulkuaan. Nyt entistäkin juhlavampana. Adidaksen veluuri sopii vaikka baariin, H&M:n veluuri kotisohvalle treenien jälkeen.

www.hm.com www.adidas.com

Purjelautailun appro

Tänä kesänä Espoon Haukilahden Mellstenin rannassa on voinut opiskella surffausta. Ja ihan alkeistasolla.

Pasi "surf.fi" Rahikan mukaan viiden–kymmenen tunnin harjoittelun jälkeen pysyy laudalla ihan kuka tahansa (purjehtijat oppivat nopeiten, koska heille tuuli on tuttu elementti), joten Cityn surf-neitsytkin uskalsi kokeilla. Ensin hierotaan tuttavuutta laitteiden kanssa, sitten kuivaharjoitellaan. Hetken hytisyttää, ennen kuin märkäpuku saa lämmitettyä kehoa ympäröivän veden. Laji osoittautuu purjepainiksi purjelautailun sijaan. Hankalinta on pysähtyminen irrottamalla vain toinen käsi purjeesta. Paniikissa päästää irti kaikesta mahdollisesta, ja taas on edessä laudalle kapuamista ja purjeenretaleen reuhtomista. Opiskelu jatkuu.

Alkeissurffauskurssin hinta 120 e. Lisätietoja www.surf.fi.

Täällä tuoksuu urheilu!

Puma on lanseerannut taas uuden hauskan raikkaan hikihetkiin sopivan tuoksun. Create-tuoksun pullo muistuttaa puristettua öljyvärituubia. Create Womanissa tuoksuvat greippi, metsämansikka ja omena. Create Manin koostumuksessa on ananasta, raparperia ja bergamottia.

Puma Create Woman EdT 50 ml 34,70 e, Puma Create Man EdT 50 mol 31,50 e.

Checklist

Voimapallo

Powerball on kehitetty kaikkien käsivoimia vaativien lajien harrastajille, kuten tenniksen ja golfin pelaajille, kiipeilijöille ja muusikoille. Kämmeneen mahtuva pallo vetäistään narulla käyntiin ja sitten sitä pyöritellään kermanvispausliikkeellä. Käsi- ja rannelihakset kehittyvät, koska palloon syntyy jopa 15 kilon vastavoima.

www.powerball.fi ovh alk. 19.90 e.

Niken tanssitoppi

Niken tanssiteema jatkuu myös syksyn ja talven mallistoissa. Helmi on hyvännäköinen Fit Dance Layering Dress -toppi, jonka kaksikerroksinen trendikkyys ilahduttaa tanssisalilla. Toppi sopii varsinkin street-lajien tunneille, joissa keskustan liikkeiden ei niin tarvitse näkyä. Kovin tukeva se tosin ei ole.

Nike Finland p. 0424 9231, ovh 75 e.

Sinkkusulkis

Sen oikean löytämistä voi yrittää Helsingin Ruoholahden palloiluhallin Sinkkusulkis-tapahtumissa. Ottelukierroksella on 4–10 paria, joiden jokaisen kanssa jokainen sinkku saa pelata yhden nelinpelin. Lopussa jätetään pelaajakortti, johon on ruksattu ne pelaajat, joille Sinkkusulkis saa toimittaa yhteystiedot.

www.sinkkusulkis.fi

Ulos täältä!

Jos mielesi tekee ulkoilemaan, surffaa ensin ulos.fi-saitille. Sieltä löytyvät linkit niin pääkaupunkiseudun ulkoilukeskuksiin kuin tunturivaellusoppaisiin. Esimerkiksi Töölönlahden ulkoilukeskus tarjoaa ulkojumppia ja vuokraa sauvoja kävelyyn. Sivujen Luontoon-osio opastaa mm. melontareiteille ja kalliokiipeilyyn.

www.ulos.fi

2 kommenttia

Voima

15.9.2006 12:18

Voimapallo on melkoisen mukava härveli, suosittelen..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

urheiluhullupullo

23.1.2008 15:46

Sinkusulkiksen lisäksi on tullut ainakin nyt Sinkkukeilailu. Kävin ja kokeilin - ja suosittelen! Oli hauskaa vaikka olen edelleen sinkku.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi