Yrittäjäopiskelijat tarjoavat Tampereella tehokkaan renkaanvaihdon

Renkaidenvaihdon h-hetki on käsillä.

Tamperelaiset yrittäjäopiskelijat haistoivat markkinaraon autoilijoiden joka syksyisessä riesassa, renkaidenvaihdossa. Viime keväänä he roudasivat tunkkinsa Tampereen ydinkeskustan parkkihalli P-Hämppiin, hoitivat jengille nastat alle ja keräsivät kehuja nopeasta toiminnasta ja hyvästä palvelusta. 

“Saatiin 200 autoa käymään kahden viikon aikana, se meni kivasti. Nyt tehdään isommin ja paremmin. Hommattiin Hämppiin hydraulinen nostin, jolla saadaan varmaan viiteen minuuttiin vaihdettua, kun meillä on niitä äijiä siinä”, Kaarle Putti TAMKin Proakatemian Noste360-osuuskunnasta kertoo.

Maanantaina P-Hämpissä ja IKH-liikkeen pihassa Pirkkalassa uudessa pisteessä aloittava kampanja satsaa renkaanvaihdon sujuvuuteen ja helppouteen. Syrjäisän huoltamon tai näpit jäässä kotipihassa veivaamisen sijaan palvelu hoituu sujuvasti keskeisillä paikoilla. Renkaidenvaihto kustantaa 30 euroa. Kampanjan järjestämisessä oleellista on ajoitus.

“Syksyllä kenties eniten päänvaivaa järjestäjille on tuottanut renkaanvaihdon ajankohdan miettiminen. Säät ovat ainakin toistaiseksi olleet renkaanvaihtajien puolella, ja näyttääkin siltä, että marraskuun alku ajoittuu juuri sopivaksi hetkeksi vaihtaa talvirenkaat. Satunnaisesti kuulee jo nastarenkaiden ropinaa, mutta vielä näkee enemmän kesä- kuin talvirenkailla ajavia.”

Kaarle Putti ja Tuukka Tuovinen
Kaarle Putti ja Tuukka Tuovinen

Yrittäjäopiskelijoiden kamppis on vain pieni voimannäyte rajallisella tavoittavuudella, mutta se tarjoaa samalla ehdotuksen siitä, miten renkaanvaihto voitaisiin jatkossa hoitaa. Ehkä opiskelijoiden Pitstop-projekti ottaa markkinan haltuun tulevaisuudessa.

Renkaanvaihtopalvelu alkaa Tampereella maanantaina 2. marraskuuta ja jatkuu ainakin lauantaihin 14. marraskuuta asti. Arkisin renkaanvaihtoa tarjotaan klo 7 - 12 ja klo 13 - 17 välisenä aikana. Lauantaina Pitstop on auki klo 9 - 17. Sunnuntaina 8. marraskuuta ei ole renkaanvaihtoa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi