Chileläisyhtye Gondwana palaa Suomeen

Maailmalla suosittu reggaepoppoo esiintyy toukokuussa Korjaamolla Helsingissä.

Maailmanlaajuista suosiota saavuttanut chileläinen reggae-yhtye Gondwana tekee paluun Suomeen ja esiintyy Kulttuuritehdas Korjaamolla 26. toukokuuta.

Vuonna 1987 Santiago de Chilessä perustettu yhtye on 2000-luvulla noussut yhdeksi Latinalaisen Amerikan johtavista reggaebändeistä. Gondwanan omintakeinen soundi on myös ylittänyt mannertenväliset rajat: bändi nauttii suuresta suosiosta myös Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa, usein loppuunmyydyillä klubeilla ja areenoilla.

Gondwanan lämmin suhtautuminen yleisöönsä on tuonut yhtyeelle jo lähes miljoona Facebook-fania ja 120 miljoonaa YouTube-latausta. Bändi on Chilen lippulaiva maailmalla: se on ylivoimaisesti maansa kansainvälisintä uraa pitkään tehnyt yhtye. Vuosien varrella Gondwana on jakanut lavan reggaemaailman suurten tähtien kuten The Wailersien, Alpha Blondyn, Damian Marleyn ja Mykal Rosen kanssa.

Gondwanan ensivierailusta Eurooppaan tulee tänä keväänä kuluneeksi 10 vuotta. Vuonna 2005 bändi esiintyi Maailma kylässä -festivaalin pääesiintyjänä ja Provinssirockissa. Lisäksi bändiä kuultiin klubikeikoilla Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Korjaamolla Gondwana nähdään osana Reggae 'n' Roll -Euroopan kiertuetta, joka nojaa bändin uusimpaan, joulukuussa julkaistuun samannimiseen levyyn. Tuoreen tuotannon lisäksi Korjaamolla kuullaan suurimpia hittejä yhtyeen uran varrelta.

Gondwana Kulttuuritehdas Korjaamon vaunusalissa,Töölönkatu 51, tiistaina 26. toukokuuta kello 20. Liput ennakkoon alkaen 22,50 € Tiketistä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi