CMX kesän ainoalla keikalla Tikkurilassa

Keikkatauolla ollut rock-yhtye esiintyy Vantaalla.

Tikkurila Festivaalilla nähdään tänäkin vuonna pitkä lista kotimaisia artisteja. Niistä yksi on CMX, joka esiintyy festarilla yksinoikeudella. Tämä tarkoittaa siis, ettei CMX:n keikkoja kuulla koko kesänä missään muualla.

"Saavumme Tikkurila Festivaaleille hyvällä fiiliksellä. Tiedossa oleva festivaalikeikka aktivoi koko yhtyettä harjoittelemaan yhdessä ja luomaan uutta", iloitsee kitaristi Janne Halmkrona.

Yhtyeen tavoitteena on keskittyä tänä vuonna säveltämään musiikkia tulevalle albumille, jonka tarkka julkaisuajankohta on tarkentuu myöhemmin. Yhtye lupaa tuoda mukanaan Tikkurila Festivaaleille harvinaisia kappaleitaan.

"Vaikka festivaalikeikoilla täytyy olla myös suurelle yleisölle tuttua materiaalia, on mukavaa päästä soittamaan myös omien mieltymysten mukaan", Halmkrona linjaa.

Festareilla muita esiintyjiä ovat muun muassa Atomirotta, Anna Abreu, Antti Tuisku, Sanni, Popeda, Jari Sillanpää, Michael Monroe, Elastinen sekä muita suosittuja artisteja.

Tikkurila festivaali tukee ekologisuutta ja onkin Suomen ainoa 100 % tuulisähköä hyödyntävä festivaalitapahtuma ja festivaalien valaistus toteutetaan suurimmaksi osaksi energiatehokkailla LED-lampuilla.

Festivaali on sallittu kaikenikäisille, mutta festarin kotisivuilla suositellaan, että alle 14-vuotiaat saapuvat vanhemman/huoltajan seurassa. Anniskelu- ja VIP-alueilla on ikäraja 18.

Tikkurila Festivaali 22.- 23. heinäkuuta Hiekkaharjun Urheilupuisto, Vantaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi