Foodora palvelee nyt Turussa

Ruoan kotiinkuljetuspalvelu nostaa myös esiin eurooppalaisia huippuravintoloita videosarjassaan ja kannustaa hyppäämään pyörän selkään.

Kuva: Kasimir Raipela

Turku on yksi Suomen parhaita ruokakaupunkeja ja tämä tiedostetaan myös ruoan kotikuljetusta fillareillaan tekevässä Foodora-palvelussa, joka laajentaa kotiinkuljetuksensa entiseen pääkaupunkiin tästä viikosta lähtien.

Turussa mukana on reilu kymmenen ravintolaa ja kotiinkuljetus toimii keskusta-alueella. Uusia ravintoloita odotetaan mukana nopealla tahdilla. Helsingissä palvelu on saanut mukaan nopeasti ravintoloita ja siellä palvelee jo 150 Foodora-ravintolaa ja myös toimitusalue on laajentunut vauhdilla. Tampereella mukana on tähän mennessä kahdeksan ravintolaa.

“Uskon, että moni on jo odottanut foodoran saapumista Turkuun. Turku on tunnettu ruokakaupunki, ja nyt hyvää ruokaa saa tilattua entistä helpommin ja nopeammin”, sanoo foodoran Suomen toimitusjohtaja Ville Vasaramäki.

“Kotiinkuljetetun ruuan ei tarvitse olla enää vain pizzaa tai kebabia - valikoimasta löytyy kaikkea salaateista ja kasvisruuasta tacoihin ja cupcakeihin.”

Foodora on ehtinyt puolentoista vuoden olemassaolonsa aikana valloittamaan kiitettävästi maailmaa. Berliinistä ponnistanut startup vaikuttaa nykyisin yli kymmenessä maassa ja 30 kaupungissa.

Foodora satsaa ruoka- ja kaupunkikulttuurin kehitykseen muutenkin kuin kuljettamalla ruokaa. Cityn kanssa toteutettavassa juttusarjassa tutustutaan kaupunkipyöräilyn eri näkökulmiin ja kannustetaan ihmisiä pyöräilemään enemmän. Sarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan talvipyöräilyn saloihin.

Ruokakulttuurin saralla Foodora ottaa paikkaansa tuottamalla foodoracle-videosarjaa Euroopan parhaimpien keittiöiden saloista. Sarjan jaksoissa ravintoloiden kokit kertovat intohimostaan ruokaa kohtaan ja visioistaan ruokakulttuurin suhteen. Ensimmäisessä jaksossa esiteltiin milanolainen sushi-fuusioravintola Yokohama. Eilen julkaistussa toisessa osassa valokeilaan nostettiin hampurilaisen Saints & Sinners -ravintolan erikoinen konsepti, joka pyrkii saamaan vegaanit ja lihansyövät sulassa sovussa samaan pöytään. Haastateltu keittiömestari Chrisch Rott on puhdasverinen rokkistarakokki, jolla on missio.

1 kommentti

Vittu mitä paskaa

10.2.2016 22:33

Hah taaskin palvelu on vain keskustassa asuville. Ei lähiönn asukkaille. 0/5

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi