Helsinki-Vantaa kutsuu skeittareita

Vakuuta videollasi ja pääse skeittaamaan lentokentälle Arto Saaren kanssa.

Finnair pistää kiinnostavia paukkuja markkinointiin Match Made in Hel -kampanjassaan. Sen keskiössä on Suomen menestyneinen ammattiskeittari Arto Saari sekä hetkellisesti skeittareiden spotiksi muuttuva Helsinki-Vantaan lentokenttä.

Lentokenttäsessiot pidetään 12.–13. lokakuuta. The Arto Saari Invitationalin nimellä kulkevaan tapahtumaan valitaan mukaan parhaiden skeittivideoiden postanneet. Saari valitsee tiiminsä kanssa suosituimpien osallistujien joukosta neljä voittajaa. Kilpailusaitille on kertynyt jo mukavasti päteviä skeittivideoita.

Idea toimii, koska kohderyhmänä ovat skeittarit, joiden harrastuksen ytimessä on uusien mestojen etsiminen ja kokeileminen. Monelle skeittarille lentokentät ovat tuttuja paikkoja. Lentokenttä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet skeittaukselle, joten kisa varmasti kiinnostaa siitäkin syystä.

Millaisia skeittispotteja lentokenttä sitten kätkee sisäänsä? Siitä voi saada käsityksen esimerkiksi Tony Hawk’s Pro Skater -pelistä, jonka yksi pelattavista kentistä löytyy lentokentältä. Tosimaailmassa pätevät hieman eri fysiikan lait mitä skeittipelissä. Saari ja kumppanit tuskin grindaavat ja vetävät manuaaleilla lentokenttää päästä päähän samalla kombolla. Myös Saarella on aikoinaan ollut oma pelihahmo Tony Hawkin pelisarjassa.

Arto Saari on yksi maailman kovimmista skeittareista. Seinäjoella 1990-luvulla saadun kisamenestyksen myötä maailman tietoisuuteen noussut Saari on kotiutunut Kaliforniaan, jossa hänellä on oma skeittiparkki takapihallaan. Siellä Saari on kehittänyt myös valokuvaajan kykyjään.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi