Suomen skeittauksen sanansaattaja Arto Saari vaihtoi linssin toiselle puolelle

Huippuskeittari kuvaa toisia huippuskeittareita omalla takapihallaan.

Arto Saari elää unelmaansa. Hän on kahdentoista vuoden ajan elättänyt itsensä skeittauksella. Seinäjoelta maailmalle ponnistanut Saari on kotiutunut Kaliforniaan, missä hänellä on oma skeittiparkkinsa takapihallaan.

Uusimpana käänteenä urallaan Flip Skateboardsia edustava Saari on hypännyt kameran toiselle puolelle kuvaamaan tallikavereitaan. Saari kertoo kuvausharrastuksestaan Alli Sportsin tuoreessa videossa.

Saari selvästi kiinnostaa skeittikansaa, sillä vasta kesällä miehestä valmistui legendaarisen Vicen kyhäämä kuusiosainen dokumenttisarja, jossa Saari kertoo uransa vaiheista ja elämästä skeittauksen parissa. Saaren tarina suuren yleisön tietoisuuteen lähti vuonna 1998, kun hän tuiki tuntemattomana keltanokkana valloitti arvostetun eurooppalaisen Mastership-kisan. Siitä seurauksena Flip Skateboards kiinnostui Saaresta ja hetkeä myöhemmin hän sai postissa lentoliput rapakon taakse.

Saari on Suomen maineikkain skeittari, jonka saavutuksiin kuuluu muun muassa oma hahmo Tony Hawk´s Underground -pelissä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi