Miten pärjää Turun versio Suomen parhaasta pizzasta Helsingissä?

Pizzariumin artesaanipizzaa tarjolla Kluuvissa maanantaista eteenpäin.

Kuva: Pizzarium / Facebook

Suomen parhaimmiksikin pizzoiksi kehutut Pizzariumin pizzat ovat saatavilla pian muuallakin kuin Turussa. Ensimmäiseksi Turkulaisravintola laajentaa Helsinkiin ja Kluuviin, minne avataan ensimmäinen uusi Pizzarium maanantaina kello 11.

Pizzarium kertoo Facebook-sivuillaan, että heiltä on tilattu pizzaa jopa Matkahuollon kyydillä Helsinkiin, joten kysyntää pitäisi löytyä. Some-hehkutus on ollut käynnissä jo pitkään ja raflan hehkuttajiin kuuluu nimekkäitä suomalaisia, kuten muusikko/urheilumies Tommy Lindgren.

 

 

Ravintola saa laajentumispyrkimyksiinsä apuvoimaa Royal Ravintoloilta. Royal uskoo Luca ja Salla Platanian visioon aidosta, roomalaistyyppisestä levypizzasta. Luca Platanian artesaanipizza saa muhkean muotonsa taikinan kolmen vuorokauden kohoamisajan ansiosta. Se on täydellinen herkku myytäväksi kauppakeskukseen, sillä kerralla valmistuu iso satsi vitriiniin, josta myytävät palat lämmitetään hetkessä kuumassa uunissa. Platania kertoo Turun Sanomien ruokasivuilla, että pizzoissa on vähemmän makuyhdistelmiä, mutta tarjotut maut ovat sitäkin parempia. Raaka-aineista suurin osa tuodaan suoraan Italiasta ja juustonkaltaisten tuotteiden sijasta käytetääm vain aitoa mozzarellaa.

Nam!
Nam! Kuva: Pizzarium / Facebook

Pizzarium, Kauppakeskus Kluuvi, Helsinki.

--

Muokattu 3.9. klo 11.09:Kamppi vaihdettu Kluuviksi.

1 kommentti

Sinisumesdfsfas

3.9.2015 08:57

Tulee kylläkin Kluuviin eikä Kamppiin..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi