Musavisassa: View

Juuso "View" Ruohonen menettää katu-uskottavuutensa ja paljastaa noloimman suosikkibiisinsä.

Suomen enkkuräppiskenen uusimpiin ja vaikuttavimpiin tulokkaisiin kuuluva View a.k.a. Juuso Ruohonen julkaisi sunnuntaina toisen singlensä Spill, jolla vierailee Noah Kin (katso video jutun alta). Uuden sinkun julkaisun myötä View vastasi Cityn kiperiin musavisakysymyksiin.

Ensimmäinen ostamasi levy?
"Ensimmäinen ostamani levy on Michael Jacksonin HIStory: Past, Present and Future, Book I. Taisin olla kuuden vanha. Michael Jackson oli itse asiassa yksi suurimpia innoittajiani oman musiikin tekemiseen."

Viimeisin ostamasi levy?
"Se taitaa olla Kanye Westin Yeezus. Ostan tosi harvoin fyysisiä levyjä ja jos ostan, levyn pitää vähintään olla yhtä tähdellinen ja huumaava kuin Yeezus."

Kaikkien aikojen paras biisi?
"Tämä on paha kysymys. Suosikkibiisini ja mielipiteeni parhaasta biisistä vaihtuu seitsemän kertaa viikossa. Tänään se on Mick Jenkinsin Jazz. Olen kuunnellut lähiaikoina todella vähän räppiä, mutta Mick Jenkins toimii kuin maito kahvissa."

Noloin suosikkibiisi?
"Tämä tulee jengille ihan puskista, ja tän jälkeen varmaan menetän kaikki street creditsini, mutta noloin suosikkini on Antti Tuiskun biisi Peto on irti. Siinä on jotenkin tosi sympaattinen meininki. Mun mielestä on siistiä, että jengi uskaltaa tehä tollasia stygejä."

Yliarvostetuin artisti?
"Jos olisin juonut muutaman oluen, saattaisin avautua ja lyödä faktoja pöytään, mutta koska en ole, sanon että kaikki luova työ on arvostettavaa, mukaan lukien musiikki, eikä sitä mielestäni voi arvostaa liikaa."

Aliarvostetuin artisti?
"Tähän vastaan Thestand4rd, joka on aivan mielettömän kova collabo, jonka jäseniin lukeutuu muun muassa Spooky Black. Jätkät tekee tosi minimalistista ja hyvän kuullosta kamaa. Thestand4rdin levy on varmaan yksi mun kuunnelluimpia levyjä tänä vuonna, suosittelen kaikille."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi