Suomiräp ♥ iskelmä

Nämä biisit toimivat vähemmän vakavana soittolistana.


Maaliskuussa räppäri Key-O julkaisi kappaleen Ison ei tarvitse isotella, jonka kertosäkeen laulavat Matti ja Teppo. Matin, Tepon ja Key-On ménage à trois ei suinkaan ole ensimmäinen iskelmän ja rapmusiikin liitto. Muistatko nämä?


Teflon Brothers feat. Stig & Meiju Suvas: Seksikkäin jäbä

Hei, minä keksin! Otetaan Suomen mystisin räppikolmikko Teflarit, hupaisa mutta vakavasti otettava Stig ja joku puumaksi luokiteltavissa oleva laulajatar ja pannaan ne samaan altaaseen Yrjönkadun uimahalliin. Toimii!


Cheek feat. Samuli Edelmann: Parempi mies


Samuli Edelmann ja Cheek tietävät molemmat, että nainen pitäisi aina laittaa ykköseksi. Siitä pisteet.


Majuri feat. Pate Mustajärvi: Tyytyväinen


Youtube-julkkis Majuri (os. Majakka) löi viime vuonna hynttyyt yhteen Ikurin turbiinin kanssa luodakseen tamperelaisuuden riemuvoiton. Jos tamperelaishuumori uppoaa, uppoaa tämäkin. Ainakin läpällä. (Toim. huom.: kaikista jutun biiseistä tämä oli se, joka soi koko päivän päässä.)


Pikku G feat. Olli Lindholm: Jake


Jokainen hetki on seikkailu arvaamaton, ja niin on tämä kappalekin. Ei lisättävää.


Felix Zenger feat. Asa ja Kari Tapio: Pitkät päivät täälläBeatboxaaja Felix Zengerin debyyttialbumin ensimmäinen singlejulkaisu oli Asan ja Kari Tapion kanssa yhteistyössä tehty Pitkät päivät täällä, joka jäi Tapion viimeiseksi levytykseksi. Valitettavasta ajankohtaisuudestaan huolimatta veisu jäi vaisulle huomiolle.


Matti Nykänen feat. Teflon Brothers: Tuusula mielessäin

Jonkunhan tämäkin oli pakko tehdä, ja Teflonit voivat tehdä ihan mitä vaan. Eikö se ole tullut jo todistetuksi? Seuraavassa tempauksessa kuullaan, miten bändistä 50 000 eurolla paikan ostaneen pokerihai Ilari Sahamiehen räppiflow kulkee.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi