Ulkopiirin Madonna-opas

Cityn outsider-oppaan avulla olet pian insider.

Madonna on kutsuttu Jenny Woohon.
Madonna on kutsuttu Jenny Woohon.

Ennen keikkaa

Lue Madonnaa!

Madonnan veli, tanssija, assistentti, sisustaja, pukija, kiertuejärjestäjä Christopher Cicconen (siis kaikki sama ihminen) Life With My Sister Madonna on paljastuskirja, joka antaa Madonnasta vähemmän nätin kuvan. Ja tiedoksi: kirjaa saa Akateemisesta jo pehmeäkantisena. Siis ikäviä paljastuksia nyt jopa kuusi euroa halvemmalla!
Christopher Ciccone: Life With My Sister Madonna, Akateeminen kirjakauppa 13,90

Cristal Snow blogaa Madonnasta radio nrj:n nettisivuilla. Blogissa on mietitty niin Madonnan parasta biisiä kuin sitä, että Madonna ja Michael Jackson olivat viimeiset supertähdet.
http://www.nrj.fi/madonna

Madonnaa suomeksi. Like painoi kesäkuussa uudestaan Lucy O’Brienin Madonnasta tekemän elämäkerran. Alkuperäisnimi: Like an Icon.
Lucy O’Brien: Madonna – elämäkerta 22 e (Like)

Osta Madonnaa

Madonnan fanifoorumilla myydään vielä lippuja Helsingin konserttiin alle 100 eurolla.
http://www.madonnafoorumi.activeboard.com

Keikan aikana

Syö, juo Madonnaa

Ruoholahden Ravintola Acqua tarjoaa seurueille mahdollisuuden kuunnella Madonnaa ja syödä. Vähintään kymmenen henkilön ryhmä voi ihmetellä vastarannalla konsertoivaa Madonnaa ja nauttia Madonna-buffet’n antimista. Mutta mitä?! Miksi buffet ei ole makrobioottista!? Illan voi aloittaa kello 17 ja sitä jatkaa kello 02 asti.
Acqua, Tammasaarenkatu 1–5

Keikan jälkeen

Juhli Madonnaa

Jenny Woon konsertin jälkeisjuhlat kulkevat teemalla Madonna vs. Michael Jackson. Michael ei tietenkään ole paikalla ja tuskin Madonnakaan, vaikka on saanut tilaisuuteen kutsun. Varmasti läsnä ovat Top Billin’ deejiit Nenis ja Flipper.
Jenny Woo, Simonkatu 6, Madonna Vs. Jackson feat Top Billin, 7 e, K-20

Circuksen Love-klubilla soittaa pääartistina Madonnan lämppäri ja maailman menestynein deejii Paul Oakenfold. Mukana myös Orkidea, Mr A ja Jokke.
The Circus, Salomonkatu 1–3, Love-klubi, 25 e, K-20

The Tigerin Madonna-bileissä soittaa Sticky&Sweet-kiertueen virallinen deejii, Dj Inferno. Luvassa uusia Madonna -remixejä.
The Tiger, Kamppi, 8 e, K-20

Kuuntele Madonnaa

Syyskuun 29. päivä konserttihuuman päätteeksi julkaistaan Madonnan tuplakokoelma-albumi Celebration. Biisivalinnat ovat tehneet Madonna ja hänen faninsa. Luvassa muun muassa ihana, Justin Timberlaken komppaama 4 minutes ja kaksi uutta kappaletta, josta toinen on Celebration. Levynkannen on suunnitellut katutaiteilija Mr. Brainwash.

Madonna Jätkäsaaressa 6.8.

24 % ihailee Madonnaa. Lähde: Cityn lukijat

Entä sinä? Vastaa: www.city.fi/kyselyt

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi