100 asiakaspaikkaa ja jättiterassi! Suosikkipizzeria laajenee uuteen kaupunkiin somen avulla

Napolilaisiin pizzoihin erikoistunut Pizzeria Via Tribunali avaa uuden ravintolan Tampereen Ratinaan tulevan kesän alussa.

Via Tribunalin 9. ravintola avaa ovensa Tampereelle.
Via Tribunalin 9. ravintola avaa ovensa Tampereelle. Kuva: Via Tribunali
  • Mikä: Napolilainen pizzeria
  • Missä: Ratinan kauppakeskus
  • Milloin: Kesäkuun eka viikonloppu

Viime syksynä moni pizzanystävä saattoi huomata Pizzeria Via Tribunalin sosiaalisessa mediassa astetta erikoisemman pyynnön. Pizzeria toivoi nimittäin somen apua löytääkseen uudelle ravintolalleen toimitilat Tampereelta.

Ja somen voima tuli kuin tulikin taas todistettua, sillä Via Tribunali ilmoitti vastikään avaavansa ketjun yhdeksännen ravintolan Ratinan kauppakeskuksen kivijalkaan kesäkuun alussa.

Aiemmin Pirkkalan K-Citymarketin ravintolamaailma Birkin yhteydessä toiminut Via Tribunali suljettiin tammikuussa, ja nyt on aika oman kivijalkaravintolan avaamiselle.

100 asiakaspaikkaa ja jättiterassi

Via Tribunaleja ei yleisesti ole totuttu näkemään kauppakeskuksissa, mutta tällä kertaa ketju teki poikkeuksen.

“Ratinan kauppakeskuksesta löytynyt tila on meidän tarpeisiin todella passeli: oma sisäänkäynti mahdollistaa niin kauppakeskuksesta riippumattomat aukioloajat kuin terassin avaamisen kesäkaudelle, ja voimme muutenkin operoida aivan kuten muissa kivijalkaravintoloissamme”, Via Tribunalin toimitusjohtaja Antti Kuitunen toteaa.

Via Tribunalille myönnetty Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) -sertifikaatti on virallinen lupaus siitä, että Via Tribunalissa pääsee maistamaan pizzaa, joka on sertifioidusti yhtä hyvää tai jopa parempaa kuin Napolissa.
Via Tribunalille myönnetty Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) -sertifikaatti on virallinen lupaus siitä, että Via Tribunalissa pääsee maistamaan pizzaa, joka on sertifioidusti yhtä hyvää tai jopa parempaa kuin Napolissa. Kuva: Via Tribunali

Kuitusen mukaan tavoitteena on saada ravintola auki valmistujaisviikonloppuna eli kesäkuun alussa. Ravintolaan on tulossa 100 asiakaspaikkaa sisälle ja kesäkaudella suurinpiirtein samat ulos terassin muodossa.

Vuonna 2017 Helsingin Sofiankadulle ensimmäisen toimipisteen avanneen Via Trubinalin suosio ei ota hiipuakseen, vaan uusia ravintoloita on avautunut viime aikoina tiuhaan tahtiin. Viimeisimpänä ovensa Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) -sertifikaatin omaava Via Tribunali avasi Helsingin Munkkivuoreen.

LUE MYÖS: Burger Lovers Finland ja City yhdistivät voimansa: Tällaista ravintolatapahtumaa ei ole ennen Suomessa nähty!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi