4 x uudet ravintolat: Helsinki, maaliskuu 2015

Tsekkaa pääkaupungin uusimmat ravintolalisäykset.

Kuva: Minerva Studio / Fotolia

Lucha Loco Mexican Taqueria and Cantina

Korkeavuorenkatu 4B

Helsingin ruokaskenen uusin meksikolaislisäys avattiin Ullanlinnaan 4. maaliskuuta. Ravintolan takana hääräävät niin ikään meksikolaisten ravintoloiden Cholon ja Patronan taustavoimat. Nettisivua ei ole ja Facebook-sivukin on googlaamalla hankala löytää, mutta ravintola kyllä seisoo jo paikallaan. 

Block by Dylan

Eteläranta 18

Suosittu helsinkiläisravintola Dylan avasi korttelipisteen keskustaan 23. helmikuuta. Muut Dylanit löytyvät Arabiasta, Käpylästä ja Ruoholahdesta. Supersuositun brunssin lisäksi keskusta-Dylanista saa aamupalaa ja lounasta, mutta ei illallista.

Bröd Punavuori

Bulevardi 26

Urbaani bistro Bröd avattiin 3. maaliskuuta Bulevardille. Nimensä mukaisesti Bröd liputtaa hyvän leivän puolesta. Ravintolan ruokafilosofiassa yhdistellään eurooppalaista ja skandinaavista ruokeprinnettä trendikääseen helsinkiläisyyteen. Annokset tarjoillaan valmistusastioista, jotta niitä olisi helppo maistella pöytäseurueen kesken.  

Friends & Brgrs

Aikatalo, Mikonkatu 8

Pietarsaarelainen fast casual -hampurilaisravintola Friends & Brgrs avataan Helsingin keskustaan maalis-huhtikuussa. Pikaruokaa ja casual diningia yhdistelevän ravintolan teesiin kuuluu, että hampparit valmistetaan mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista, mutta ravintolassa ei ole pöytiintarjoilua. Pietarsaaressa menestynyt yritys aikoo avata tulevaisuudessa ravintolan myös Tukholmassa.

Tsekkaa myös Cityn aiempi artikkeli: 8 x uudet ravintolat: Helsinki

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi