6 x uudet ravintolat: Helsinki, kesä 2015

Helsingissä syödään. Muun muassa näissä uusissa ravintoloissa.

Kuva: Tiia Rantanen

Kokosimme Cityyn jälleen kourallisen uusia, viime kuukausina avattuja ravintoloita Helsingissä. 

Taqueria El Rey

Vuorimiehenkatu 18

Vaikka meksikolainen ruoka on viime aikoina lisääntynyt Helsingin ravintolatarjonnassa, ei sitä voi koskaan olla liikaa - varsinkaan, jos se on herkullista. Keväällä avattu tacopaikkojen kuningas, aito meksikolainen El Rey ihastuttaa Vuorimiehenkadulla sekä tacoillaan että herkullisilla drinkeillään. Plussaa take away -mahdollisuudesta! Avoinna tiistaista lauantaihin. 

Ahorita

Aleksanterinkatu 9

Katuruokaketju Ahoritan lippulaivaravintola avattiin Kluuviin kesäkuussa. Oman tacon voi rakentaa valitsemalla haluamansa pääraaka-aineet listalta, ja kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Lähes kaikki on myös gluteenitonta. Ahoritan seuraava ravintola avataan kauppakeskus Jumboon. Avoinna joka päivä. 

Cargo Coffee & Kitchen

Ruoholahdenranta 8

Baanan päähän, Kampin ja Ruoholahden rajalle kesän kynnyksellä avattu konttikahvila Cargo tarjoilee keitto- ja munakaslounaita. Lounaan lisäksi kontista saa leipiä ja makeita leivonnaisia koko päivän. Erityisplussaa uusi kahvila saa paitsi aurinkoisesta kattoterassistaan, myös siitä, että se aukeaa arkisin jo 7.30 juottamaan aamukahvijanoiset. Avoinna joka päivä. 

Michel

Mikonkatu 4

Uutta Michel-ravintolaa on hehkutettu ainakin sen kauneuden ansiosta. Instagramissa ei ole voinut olla törmäämättä tyylikkäisiin Michel-kuviin. Ravintola tarjoilee arkisin aamiaista, viikonloppuisin brunssia sekä cocktaileja ja illallista kuutena päivänä viikossa. Tyylikäs ravintola on testaamisen arvoinen niin aamulla kuin illallakin. Avoinna joka päivä, sunnuntaisin vain brunssiaikaan. 

Meripaviljonki

Säästöpankinranta 3

Hakaniemen rantaan huhtikuussa avattu kelluva meripaviljonki tarjoilee lounasta, illallista ja hyviä viinejä merellisessä panoraamaravintolan tunnelmassa. Tällaista on Helsinkiin odotettu! Lounas on kesätauolla elokuun alkuun saakka. Avoinna joka päivä.

The Cock

Fabianinkatu 17

Keväisten avajaistensa jälkeen kaupunkilaisten suosikiksi noussut The Cock pitää edelleen pintansa. Kaunis ravintola tarjoilee rentoa ruokaa kohtuulliseen hintaan. Pieniä säröjä Cockin kärkipaikkaan ovat tuoneet satunnaiset epätasaisuudet palvelun laadussa. Ravintolassa kannattaa silti käydä, ehdottomasti. Avoinna maanantaista lauantaihin. 

Tsekkaa myös Cityn aiemmat artikkelit: 8 x uudet ravintolat ja 4 x uudet ravintolat

1 kommentti

anneke

9.7.2015 10:36

On edelleen täysin käsittämätöntä, että palvelu voi olla jossain tämänkin tasoisissa paikoissa ajoittain huonoa. WTF?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi